Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hon commntyden hiçbir farkı yok acıkcası. oda leşti buda leş. bunda rank flnda calısmıyor doru dürüst . 300 küsür winim var 10 win almış adam geliyor aynı takıma/yada karşıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 rus cok bence yetersiz bi tnaım herkes rus inglizce konusan ytok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Amerika serverında da ynanabilir. AKK sınırı gelmemişse bağlantı iyiyse lag delay falan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 onu dusunmedim bi deniyim ayrıca abi kesinlikle rus regionu acmalı valve yoksa cidden avrupa oyuncusuna yazık bu arada su brightness olayını biri cplesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ogre magi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yeni arayüz feedbacklerinizi paylaşın beyler daha iyi olmasını istiyosanız. en ufak detaya kadar dev forumlarında şey ettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 multicast fun fun fun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 1 oyun oynamak icin 20 defa queue ye giren sırf ben miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Yeni arayüz olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 oyun kurarkenki lobby chati rezil ya minnacık kenarda felan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 botlarla oynuyorum cok daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 yenimi geldi key bone ? öleyse, salak rank sisteminde pramidin en dibinde oldugun için nooblar geliyor sürekli. noobda noob işte cıkıyor feedliyor vs.bi şekilde atlatman lazım o kısımları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 hero seçme ekranını hiç beğenmedim ya.kim ne almış ben ne alıcam karışmış iyice.millet zaten takımdakilere bakmadan kafasına göre alıyodu iyice beter olmuş. bu arada community berbat olabilir, noob çok olabilir ki hon da aynı, oynamadım ama kesin lol da aynıdır. tek fark hon da puan sistemi var burda yok.ayrıca oyun sayısının çok olması da pek fayda etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 hero ekranında bi sıkıntı yok grid'e geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Oyun heralde 2014'te çıkacak. 2-3 haftada bir hero geliyor. Daha bir sürü hero var. Arayüz falan hala çok kötü durumda. Beta dönemi bitse belki rus yüzdesi azalırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 razzRaziel said: hero ekranında bi sıkıntı yok grid'e geçin grid e geçince diğerleri ne almış görünmüyor ekran değiştirip duruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yama gelmiş düzeltmişler hero pick ekranını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi yeni pick ekranı ne böyle yahu berbat olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Oyunda sıkıntı cok. statlar duzgun tutulmali,chat ekrani duzeltilmeli(hem oyun ici hem dışı) iletişim berbat ,en kotu yani zaten oyuncular bir yaptirim olmadigi icin herkrs cıkıyor. .Bunlarin hepsi duzeltilebilir seyler oyuzden dota2 den umutluyum fln diye konusmuycam cünkü oyun olmus... Kıritik olan herseyi duzgun yapmislar. Her heroya özen gosteriyorlar storyleri var hepsinin sesleri desen sahane dengedrn bahsetmiycem ztn dota'dan gelen bir denge var. İşte bunlar hon'da olmayan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Masticore said: Oyunda sıkıntı cok. statlar duzgun tutulmali,chat ekrani duzeltilmeli(hem oyun ici hem dışı) iletişim berbat ,en kotu yani zaten oyuncular bir yaptirim olmadigi icin herkrs cıkıyor. .Bunlarin hepsi duzeltilebilir seyler oyuzden dota2 den umutluyum fln diye konusmuycam cünkü oyun olmus... Kıritik olan herseyi duzgun yapmislar. Her heroya özen gosteriyorlar storyleri var hepsinin sesleri desen sahane dengedrn bahsetmiycem ztn dota'dan gelen bir denge var. İşte bunlar hon'da olmayan şeyler. stat olayları olacaktır tabii ki chatte ben pek bir sıkıntı göremedim açıkçası hele oyun içi hiç bir sorun yok bence. leave yaptırımı var ve saatlerce saçma sapan oyunlar oynamak zorunda kalıyorsun ve pug partilere vs alınmıyorsun. sesler çok güzel gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bizim bir arkadas cevremiz vardi, surekli takildigimiz. simdi yine dota oynayalim hadi gencler diyelim dedik. lakin bir sorumuz var, 2v2 girdik diyelim, yalnizca 1'er bot, yalnizca 2'ser bot gibi bir opsiyon var mi ? ben yok, ve yalnizca fill in the blanks opsiyonu var diye hatirliyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 fill in the blanks war sadece ama slot kaparsan 2 bot felan olur sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nası win veya xp gelcek 4 5 oyun kazandık ama hic bişi geldigi yok private game den mi gelio sadece match ve coop botlu match den gelmiomu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 botlu maçtan win mi gelir abi. xp zaten gelmiyor şu anda diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Geçen bir beta participation gelmiş bana steamde, dota diye sevindim ama skyrim çıktı. skyrim yok lan bende, betası nereden geliyor? Oyun çıkalı ay oldu zaten. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar