Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 insta atıyo çoğu şeyi, düzeltirler heralde zamanla ilk çıktığında insta snipe atıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 abi birinin organize etmesi lazım, buradan duyurucak mesela, ya da ayrı başlığı olacak. şu saatte atıyoruz falan diye toplayacak milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 herkes kanala göz atarsa problem olmaz bence.toplanıp oynayalım topici de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 chat kanallarina mesaj geldiginde ben hic farkedemiyorum mesela onun etkisi de olabilir. farketmedigim icin de ignore ediyorum chat kanallarini renk falan degistirse bari kanal yazisi mesaj geldiginde * isareti yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben pek alışamadım oyuna ya. şöle kontrol ve taktik açıdan bi rehber var mı? çok fazla karakter var zaten seçmek zor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Bana menziller çok gibi geliyor. yani sana birisi daldı mı kesin indiriyor, öyle kaçayım kurtulayım diye bi durum neredeyse yok kuleye yakın olsan bile. ayrıca oyunda iletişim çok zayıf kimse birşey yazmıyor. o kadar noobluk yapıyorum ona bile ses etmiyorlar asdfad Ama güzel tarafı lol un aksine 4v5 kaldığından bile kazanma şansın daha yüksek. Şu shop'a alışamadım ben asıl. Ona güzel bi arayüz çekseler, düzenleseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 oyunda o kadar çok "sessiz noob" rus var ki kimse uğraşmıyo artık birbirine laf yetiştirmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 df said: ben pek alışamadım oyuna ya. şöle kontrol ve taktik açıdan bi rehber var mı? çok fazla karakter var zaten seçmek zor =) Şurayı bi incele istersen güzeldir. http://www.youtube.com/user/DotaCinema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 imamizer said: Bana menziller çok gibi geliyor. yani sana birisi daldı mı kesin indiriyor, öyle kaçayım kurtulayım diye bi durum neredeyse yok kuleye yakın olsan bile. yok öyle bişey senin noobluğuna gelmiş,alışınca kaçmayı da öğrenirsin. imamizer said: ayrıca oyunda iletişim çok zayıf kimse birşey yazmıyor. o kadar noobluk yapıyorum ona bile ses etmiyorlar asdfad oyuna yeni başladığın için aşşağı yukarı aynı win seviyesinde insanlarla oynuyorsun,haliyle onlar da senin gibi yeni oyunculardır.öğrenmeye çalışıyorlardır.bi 50-100 win seviyesine çık,asıl o zaman rage kidlerle,whinerlarla ve rusların gerçek yüzüyle karşılacaksın. imamizer said: Şu shop'a alışamadım ben asıl. Ona güzel bi arayüz çekseler, düzenleseler keşke. zamanla alışırsın hon'dan sonra bende zorlanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Kesinlikle HoN'un shop'unun interface'i daha başarılı, burda aradığın şeyi bulmak çok zor ama suggested itemsları istediğin gibi editleyebilme olayı çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ya böyle lvl 2 oldum. extra gold ve heroları tanıma adına random başlıyorum. dotafire'dan build falan bakıp da giriyorum. ama abi, lütfen. bak lütfen. bir oyunda da RUS gelip feedlemesin böyle. veya lanede arkanda creeplere otoatak yaparken birden yok olmasın. LAN BURDAYDI NERE GİTTİ? demeyeyim bir tane rusa. lütfen. şu an anladım ya knight online oynarken yabancıların türklere karşı ne hissettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 aradıgın itemın adını yazıosun oluyo bitiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yani hon daha kullanışlı geliyordu ama bu da fena değil öyle acil combatta vs almanız gereken itemleri de quick buy alanına sürükleyin oradan rahatça alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 ben şunu istiyorum ya 12345 e basmaktansa control+q,w,e,r add on varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Hala şey yok di mi, space'e basınca karaktere grip yapma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 S-H said: imamizer said: Bana menziller çok gibi geliyor. yani sana birisi daldı mı kesin indiriyor, öyle kaçayım kurtulayım diye bi durum neredeyse yok kuleye yakın olsan bile. yok öyle bişey senin noobluğuna gelmiş,alışınca kaçmayı da öğrenirsin. imamizer said: ayrıca oyunda iletişim çok zayıf kimse birşey yazmıyor. o kadar noobluk yapıyorum ona bile ses etmiyorlar asdfad oyuna yeni başladığın için aşşağı yukarı aynı win seviyesinde insanlarla oynuyorsun,haliyle onlar da senin gibi yeni oyunculardır.öğrenmeye çalışıyorlardır.bi 50-100 win seviyesine çık,asıl o zaman rage kidlerle,whinerlarla ve rusların gerçek yüzüyle karşılacaksın. imamizer said: Şu shop'a alışamadım ben asıl. Ona güzel bi arayüz çekseler, düzenleseler keşke. zamanla alışırsın hon'dan sonra bende zorlanmıştım. Ağır abiliğini yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 sen ağır abi görmemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 k/d oranı yüksek olup bir o kadar da oyun kaybeden bir ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Rusmode.. ON: her fighta k/d kascam diye aiblity bekletenler bir bir çıkıyor. alırsın killeri takımında oyunu kaybeder. şaşılcak ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Masticore said: ben şunu istiyorum ya 12345 e basmaktansa control+q,w,e,r add on varmıbu ciddi bi soru mu bilemedim ama optionsda ayarlayabiliyosun her tusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Allure- said: k/d oranı yüksek olup bir o kadar da oyun kaybeden bir ben mi varım? rofl , milletin killini çalarak oyun kazanılsaydı oho... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 screwy said: Masticore said: ben şunu istiyorum ya 12345 e basmaktansa control+q,w,e,r add on varmıbu ciddi bi soru mu bilemedim ama optionsda ayarlayabiliyosun her tusu ctrl ile hiç biri olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Masticore said: screwy said: Masticore said: ben şunu istiyorum ya 12345 e basmaktansa control+q,w,e,r add on varmıbu ciddi bi soru mu bilemedim ama optionsda ayarlayabiliyosun her tusu ctrl ile hiç biri olmuyor ctrl ile denemedim ama 'alt' ile oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 ctrl ile control group ataması yapma seçeneği gibimsi bişey varsa onu kaldırmayı dene. yani popomdan attım da hani tutarsa ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=V1dJqv2CXYk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar