Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ravnos said:

Yok be abi alakasız falan deil.Gayet yakınlar.Siz hani hiç kitap-film uyarlaması görmediniz heralde.

Ki GoT de gayet sadık dizi kitaba.Sadece paso karakter çıkmasın ortama diye bazı şeyleri detaylar kesik.

Tek rahatsız edici şey senaryoyu uyarlamadan kitapları okumayı bitirseler bi sonradan aa buda varmış lan ekleyek bunu önemli karaktermiş bu demeseler iyi olucak.

2 sezondan sonra 3. kitaba başlarsa hiç bişi anlamaz ama
Mesaj tarihi:
Yok ya adını bilmediği bi iki önemli karakter olucaktır onlarıda wikiden ordan burdan baksa aa bunu o herif yapmış der devam eder gayet.

Dizinin atladığı veya değiştirdiği olaylar sonuçta ana hikayeyi baltalamıyo sadece detaysızlaştırıyo okadar.

Ama ben olsam 2 den başlardım tabi.
Mesaj tarihi:
Ben altyazı olarak bitirdim ama kuzenler falan altyazı sevmiyor onlarla ilk sezonu dublaj olarak bitirdik ikinci sezonu dublaj olarak nerde bulabiliriz ? Link falan atabilirmisiniz zahmet olmazsa ?
Mesaj tarihi:

2.sezonun sonu hakkında soru

Şimdi bu yabaniler ile white walker lar arasındaki fark ne ? 2 si birbirleriyle savaşacaklar mı yoksa team up gibi bişey mi olacak ? yabanilerin amacı ne white walker ların amacı ne ?

Mesaj tarihi:
2. sezonun sonu nasıldı hatırlamıyorum ama

zaten daha ilk sezonda wildlinglerin whitewalkerlardan kaçtığını öğrenmiştik, buradan yeterli sonucu çıkartabilmen lazım

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Abi, kitapdan spo istiyorsaniz yeri burasi degil, asiriya kacmisti onceleri olay, yasaklamistik. Bakin basliga?
Mesaj tarihi:
Akito said:

thoros ! martell'in prensini merak ediyorum. çok karakterli birine benziyordu bu sezonda mı gelecek acaba. spoiler sayılmaz umarım.

Red viperdan bağsediyosan bu sezon olması lazım ama cast larda falan hiç geçmedi lafı.Yalan etmiş olabilirler karakteri

Mesaj tarihi:
_Rave said:

Akito said:

thoros ! martell'in prensini merak ediyorum. çok karakterli birine benziyordu bu sezonda mı gelecek acaba. spoiler sayılmaz umarım.

Red viperdan bağsediyosan bu sezon olması lazım ama cast larda falan hiç geçmedi lafı.Yalan etmiş olabilirler karakteri

3. kitap 2 sezon olacak, Red Viper 4. sezona kalır.

Mesaj tarihi:
Akito said:

Azure_Knight said:

hbo nun 2013 yapımlarından sahneler içeren videosundan bir foto

sezon 3 spo

abooo unsullied

asdf

http://awoiaf.westeros.org/images/thumb/7/70/Unsullied.jpg/800px-Unsullied.jpg

fekat unsullied götüm gibi değil mi yea. ben böyle daha cabbar. hatta hafif şişko bronz tenli bekliyodum. helmlere hiç dokunmuyorum bile o derece olmamış
Mesaj tarihi:

ehe

unsulienlerin bi kısmı şişman olacak zaten. bi tek yemek yasak değilmiş onlara. ve küçük olmaları da çocukluktan eunuch olduklarından dolayıymış.

Mesaj tarihi:
abi küçük değiller ya kısa bodur böyle cüce gibi bişi diyodum ben nerde tıknaz adam varsa koymuşlar orduya şu resme bak piiihüüü azına zıçmışlar yepisyeni ordunun
Mesaj tarihi:
A dance with dragons ingilizce okumaya kasıyorum, yetmiyo ingilizcem, sözlüğe bakmaktan kitap okuma zevkim piç oldu ya:(
daha iki bölüm bitirebildim. hayır, kendimi sıkıp 8-10 günde bitireyim diyorum kitabı ama neye yarayacak? bu sefer bir sonraki kitabı bekleyeceğim.

Bundan sonra sonuçlanmamış seriye başlamıycam ya. Yıllar öncesinde yüzüklerin efendisi kitaplarında aynısı olmuştu. İngilizce kötü olduğundan ve metin bana ağır geldiğinden Türkçe kitapların çıkmasını beklemiştim sırasıyla. Sonrasında filmi bekledik birer sene arayla. Bu ızdırap aynı zamanda aldığım keyfi artırıyo mu bilemedim şimdi :(
Mesaj tarihi:
yıllar önce ingilizce lotr okudun ama asoiaf okurken tipin kaydı. o da iyiymiş :D o kadar ağır değil bence dili. devamlı kullandığı bir kaç söylem var işte farklı olan. onları da bi kere anlayınca sorun kalmıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...