Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Kitaplardan spoiler yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu arada tüm dizilerin finallerinin çıktığı bu haftalar ben dahil bölümün modlarının topluca away ve meşgul olması kötü olmuş gibi.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar,

elin tuvalette otururken aklına gelen fikir olan bu çeşit ahlaksız yapımlar yüzünden birbirimizle kavga etmeyelim

milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde...

=)
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Şimdiye kadar dişi üyelerimizden birine cinsel tacze girecek bir laf eden biri dışında kimsenin banlanmasını istemedim, neredeyse hiç mesaj da silmiyorum, direk spo görünce ya da kavga çıkartıp işi uzatacak bir şey görünce müdahele ediyorum.

Nerede benim power trip'in, kedi gibiyim burada. Son aylarımın en uzun günlerinden birini yaşadım bu gün, yorgumun zaten. Açıyorum mesajlarınızı, kaldırıyorum hakaretlerinizi, di'nin dediğini de yapıyorum. Aynısını konuyu hala uzatmaya çalışanlar için de yapacağım ama, madem modere ediyorum ortamı, bu tartışma burada kapansın.

Ahah şaka gibisin yahu.

İlk mesajda Widow's Wail demişim bu spoiler mı ? Gören duyan da X şu zaman ölecek Y şu zaman ölecek şurada şu olacak dedim sanır. Zırlayanların zırıltısı başka yerlerde ezilmelerinden kaynaklı.

2-3 velet gelip durduk yere sataşıp tartışma başlatıyor laf atıp yanıt verince suçlu ben oluyorum ? Aman ne harika.

Sana bile hakaret eden adamı göz göre göre es geçip ergen sorunları olan birine yanıt veriyor diye hakkımda ban talebinde bulunman bana gülünç geliyor.

Tartışma için ban istiyorsan o zat-ı muhterem içinde isteyeceksin hakaretleri eden o. Ha yok derdin o değil spoiler ise ortada spoiler yok.
Mesaj tarihi:
O mesajı tekrar oku o halde kılıç ismi 3 sezonu açığa çıkaran spoiler veriyor doğru çok haklısınız şeklinde yazmışım. Sen onu olduğu gibi algılıyorsan işimiz var.
Mesaj tarihi:
şu kitaplı başlık silinmedikçe bu iş çok uzar
vizyon hariç nerde istiyorlarsa senaryo kitaba uymuyor, şurası böyle olmalıydı, şöyle olduğu için az zevk aldınızcılar takılsınlar
Mesaj tarihi:
Usta kitap konusmak yasak denmis, gelmis alakali bir sey yazmissin, buna ragmen agliyosun. Spoiler olsun olmasin, yasak iste. Bunun icin tepki gormussun, buna karsi cirpiniyosun.
Mesaj tarihi:
said:
Sana bile hakaret eden adamı göz göre göre es geçip ergen sorunları olan birine yanıt veriyor diye hakkımda ban talebinde bulunman bana gülünç geliyor.

Yok, hakaret etmeden konuşamıyorsun, gerzek gerzek laf ediyorsun, sen kendince subtle sanıyorsun ettiğin lafı da hiç subtle değil, sonra da böyle laf yiyorsun oturup aglıyorsun.

Ben de gece yatmadan önce gözyaşlarından demledigim çayımı içip yatıyorum.

Stay buttmad.
Mesaj tarihi:
toggie said:

ya abi yeter, konuyla alakasız tum mesajları siler misiniz lutfen. tek tek hepsini sikayet de ediyorum. ne bicim dizi baslıgı bu.

Dizi başlıgıysa, herkes attığı postu bilecek.

SIEG HEIL.
Mesaj tarihi:
xunn said:

said:

Yok, hakaret etmeden konuşamıyorsun, gerzek gerzek laf ediyorsun, sen kendince subtle sanıyorsun ettiğin lafı da hiç subtle değil, sonra da böyle laf yiyorsun oturup aglıyorsun.

Ben de gece yatmadan önce gözyaşlarından demledigim çayımı içip yatıyorum.

Stay buttmad.

Aile dramlarını canlı yayın gibi foruma haykırdığın günleri daha dün gibi hatırlıyorum o xunn kimliğinden böyle 4chan müptelası olup üzerine bir de bad ass rpsi yaparak kurtulman biraz zor.

Hayatta olduğun yerde sayıp duruyorsun sağa sola saracağına kendine sarsan iki dk algılayacaksın gerçekleri. En azından yaşın geç olmadan geleceğini kurtar yoksa sen bu bastırılmışlıkla 30 yaşını zor görürsün, depresyon kapıda bu gidişle uyarmadı deme.

Ağlayan yok sayende gülen var. Nihayetinde hayatta en ufak yol alamamış birinin görmüş geçirmiş edasıyla her konuya dadanıp çaresizlik içinde milletle didişmesinin, sağa sola resimler koymasının dışında bir şey yapamayışını ibretle izliyoruz.

Sen takıl böyle.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...