erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Aket-Atum said: abi asdasfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 kızıl görünmüyor epeydir, lohusa oldugu icin dinleniyor heralde asasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Ya bu arada yeni bölümler hangi gün yayınlanıyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Sabaha doğru yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ahah dul kadın. iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 gölge doğurma hakkında teorim 2. sezonun birkaç bölümünü izledim yine, o gölge doğurmanın cooldown olayı sanırım adamla ilgili olabilir ya. ne bilim o kadınla seks yapmanın bedeli 5-10 yıl yaşlanma falan olabilir diye düşündüm. kitabı okuyan biri varsa pm ile sebebini yollasın merak etmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 "nutella yerim" said: kalesiyi bir tek ben mi türk kızına benzetiyorum bir adet kuru göt meme desen yok tahta sürekli atarlı,tripli tavırlar konuşmalar vs. çakma gibi duran sapsarı saç kapkara kaşlar 1.60 boy bildigin lisedeki gamze oglum bu Lord beyliş in, umumhanesindeki kadınalr daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Aket-Atum said: mükkkkmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 son bolum beni baydi nedense. daha cok khaleesi ile ilgili olur diye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Bende hiç beğenmedim son bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 aptal catelyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Sezon finali ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 2 bölüm kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9WYMZUuNruA&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Son iki bölüm de bol aksiyon olacak gibi. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 marv kitabı okumuş olsan seni burda çarmaha germişlerdi, aksiyon olucak dedi, sıpoylor vordo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Khaleesi benim kalbimi yesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sadece iki bölüm kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 8 of ablası çok güzel ezdi tiyon'u. brienne (tu), king's landing'de stannis ile karşılaşırsa enteresan olacak. cat harbi nato kafa nato mermer. kızlarını salacağı daha belli değil lannisturd'ların. tyrion sal cofri'yi kumsala en güzeli. küçük kardeşi 100 kat iyi kral olur. iyi rol yaptın ayrıca aferin lol. rose rip. bron da saklıyor ama bir geçmişi var belli. şinigami jaqen'a ayıp oldu biraz ama en azından arya kurtuldu. her ne kadar kötü adam olsa da tywin şimdilik kurtuldu diye sevinmedim değil. kalisi de cat ile yarışacak kadar naif ama fire res'i köklemenin yanında başka numarası varsa ancak öyle kurtarır. onion nayt sağ kalsın bari, düzgün adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Davos bro. Tyrion bro meister. Brienne bro with a twist. Jaqen H'qar Elder Bro God. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 xunn said: şıjhşohıylgvuvfulş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 olmuş mu şimdi bu bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 :( çok ince mesajlar vardı hani tahminlerim tutmaz umarım müzikler falan habercisi açık açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 abi... bölümün absındayım şimdi anladım ben ölenlerin bizim cocuklar olduğunu, 2 orphandır diyodum yanı yine öle cıkacak gibi ama.. ulan anlasaydım gecen bölümün sonunda bu hafta yas tutardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar