Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 zaten ölü olan monku iyice iptal ettiler, yuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 normalde butcher 2 tane rare attı bana. zaten act2'de olduğum için geri kalana yorum yapamayacağım =) =) başta heveslensinler diye mi veriyo acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Slint said: Valor buffı olmadan sarı atmıyo bosslar hell'de, nightmare'de. eyvallah da, 60tan önce valor buff ı yok ki? var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yok, hell bitmeden 60 olursun mantığında galiba keza nm act 4'te lvl 48 oldum ben; fazla mı önden gidiyorum nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 normal modda çok fazla rare düşüyor. zorluk arttıkça rare düşme seviyesi azalıyor. belki rare düşürür diye treasure goblinin peşinden ölümüne koşuyordum. ki düşenler de %90 çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 1493 dps li 2h hammer var AH de şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 L60da başlıyor Nephalem Valor, hell'de de olabilir eğer erken levellarsanız. Bossları ilk öldürdüğünüzde garanti rare drop var, bu sadece normalde işliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 60 olup hell farmlasak da valor buff oluyor mu? yani infernoda 60 olup hell yada normalde farm yapsak fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Hell'de olunuyor zaten 60, 60 olmadan Inferno'ya girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Offf DH ye SS nerf gelmeden Hell bitirip 60 olsaydım bari, eve gidip girmeye tırsıyorum karaktere. Başka class lara da nerf geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 korkma ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Eheh eyvallah, 60 a kadar gidilir bir şekilde ama Inferno saçma olacak gibi geliyor şimdilik. Şu Valor buff ı 60 olduktan sonra Hell farmlarken alabiliyoruz değil mi, sadece Inferno da aktif değil yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 serverlar bugün de mi kapalı? 11 saattir kapalı mı cidden, birisi öyle yazmış iyi ki evde değildim yine 5 araba küfrederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yoo iki dakka önce çıktım serverlar kapalı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/status off gösteriyor burda da ondan merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bi sorun yoktu demin 3 saattir falan da oynuyodum hatta girdim tekrar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 status sayfası bi acayip zaten,stajere falan vermişler heralde, offlineken online diyor yada tam tersi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 dün server kapalı mıydı? hiç girmeye fırsat olmadı yeni windows fln kurmuştum =) iyi denk gelmiş öleyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ZaugnaKhaldun said: yok, hell bitmeden 60 olursun mantığında galiba keza nm act 4'te lvl 48 oldum ben; fazla mı önden gidiyorum nedir nm'yi 50 ya da 51 lvlde bitirdim. yeni başladım hell'e(:P) sk kestik yine bir şey düşmedi. arada diger moblardan rare düşüyor fakat bırak kullanmayı ahtan satmama bile değmiyorlar. direkt npc sell elit moblar sarı olanlar mı? mavi olanlar mı? farkları ne bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 // May 22 // General Players will now receive an error message when attempting to remove a gem from an item with no sockets Players will now properly have their casting interrupted when attacked while performing resurrect on a fallen group member Resolved over 30 game and service crashes affecting players Classes Demon Hunter Active Skills Smoke Screen Duration reduced from 2 seconds to 1 second (tooltip will still show 2 seconds) Skill Rune - Lingering Fog Now increases the duration of Smoke Screen to 1.5 (tooltip will still show 3 seconds) Monk Active Skills Fists of Thunder Skill Rune - Quickening Fixed an issue that was causing spirit regeneration to incorrectly trigger off critical hits from other sources, such as Sweeping Wind Mantra of Healing Mantra of Healing will now correctly provide only two times the base healing effect for the first 3 seconds after activation, down from four times the base healing effect (tooltip will still show the old value) Skill Rune - Boon of Protection A maximum absorption amount has been set to 1000 Life. This skill will be redesigned in an upcoming patch Wizard Active Skills Arcane Torrent Skill Rune - Cascade Fixed an issue that was causing Arcane Torrent to fire 3 new missiles per kill instead of only 1 new missile per kill Number of new missiles generated from this rune will now cap at 10 missiles Energy Armor Skill Rune - Force Armor Amount of damage absorbed from a single attack will now cap at 100% of a player's maximum Life Items The rare chest in the Town Cellar in Alcarnus will now only spawn 50% of the time, down from 100% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 said: the rare chest in the Town Cellar in Alcarnus will now only spawn 50% of the time, down from 100% e bu hala farmlanır ki böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Benim auction house uçmuş.. Arttırmadaki itemlar silinmiş. AH log silinmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 girmiyo zaten auction house a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 şu ah'nın sattığın itemlerin özelliklerini göstermesi lazıom ya unutuyorum ne koyduğumu sonra içim içimi yiyor neydi lan bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar