df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hala mı lag var yaa =( bliz bile bu işin altından kalkamıyosa başka hiçbir yapımcı kalkışmasın şu işe. oyunu aldım bugün ama 1-2 gün daha bekleyip öyle başlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ya sürekli dc vermeye başladı 10 dakkada bir sizdede oluyor mu ? Acayip sinirim bozuldu birde geriye atıyor contenti olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dijital kullana kullana retail'i unutmuştum. şimdi ilaç gibi geldi. tak dvd'yi kur. özlemişim be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben aldım eve geldim, aldım cdyi baktım bilgisayarda dvd player yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Miraul said: Seperate said: Hayır yok kısayolu ,ayrıca lv 60dan sonra bahsettikleri nephalem buff'ı diye bir olay vardı ,yani streak vari drop iyileşecekti eğer aynı buildle oynarsan gibi sabahtan beri bi faydasini goremedik su buffin. sadece drop sayisi artio, kalitede bi fark goremedik qq doğrudur ben daha 60 olamadım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 inferno skeleton king down & die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ahahahaha lan bi deneyeyim dedim laptop diablo 3 te kapanmaz belki diye arkadaştan guest key aldım oldu lan ısınmadı bile.Finaller bitsin alıyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dc yemekten gına geldi. 5. kere meydan savaşı yapmaktan mareşallık verecekler sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 vay arkadaş tam dc sorunu düzeldi dedik şimdide server shutdown oldu bu gün oynatmadı ne güzel Infernodaydım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 solo için konuşuyorum normal; hadi bi oyunu görün şöyle tadını ala ala oynayın nm; d2'deki normal hell; d2deki nm inferno da hell multide nm de hafif kasıldım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ya single player oyunda meyintinins nedir anlamıyorum ne kadar gerizekalı bu blizzard ya resmen hayal kırıklığı oldu diablo 3 benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 oeh be level 32 diablo kesmeye calisiyoruz itin gotune girip girip cikiyoruz. normalde buysa yandik. solo herhalde cok basit. biz cok zorlaniyoruz acikcasi. barbar wd olarak. ya da bir seyleri yanlis yapiyoruz gebermek bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Aylarca Dark Souls'ta cektigim acilarin meyvelerini topluyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 oh sonunda kestik. zor abicim duo sanirim. 3 kere clone cikardi yok shadow yok gercek derken. dusurdugu itemlerde level 25 biz 32. sanirim level ile birlikte moblar kendilerini update ediyor. burada konusulanlarla bizim yasadiklarimiz cok alakasiz. solo gereksiz kolay herhalde anlamadim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Denemek için diablo'dan önceki göreve dön, direk diabloya git bir de solo kes, anlarsın solo kolay mı? 10 dakka sürmez Diabloya tekrar gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ah siz char la multiye girmek kalp kiriyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Kanuni said: oeh be level 32 diablo kesmeye calisiyoruz itin gotune girip girip cikiyoruz. normalde buysa yandik. solo herhalde cok basit. biz cok zorlaniyoruz acikcasi. barbar wd olarak. ya da bir seyleri yanlis yapiyoruz gebermek bilmiyor. Siz bişeyleri yanlış yapıyorsunuz normalde diablo çok kolay. Normalde herşey zaten çocuk oyuncagı hellden sonra başlıyor oyun nightmarede kolay. Bu arada coop her zaman soloya göre daha kolay ve daha hızlı kasılıyor tabi oynayanlar iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 muhuahuhuaa biz bir seyleri yanlis yapmiyormusuz. single oynadim yukaridaki arkadasin dedigi gibi, ahah osuruk gibi kolay hp globe dusuruyor falan filan. duoda bunlarin hic birisi olmadi, cok daha az hpli, cok daha kolay. pot bile icmedim yahu 4 dakikami ne surdu savasi duoda 16 dakika falan surdu. arada daglar fark ediyor, oyun kendisini kisi sayisina gore adapte ediyor acik net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Ya bu normal modda salvage sonucu düşen essence ler nightmare e geçtikten sonra işe yaramıyor sanırım değil mi? Burdaki esanslar farklı. Bir sürü kaldı elimde normal moddan, bunları elden çıkarayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 hell e kadar oyun baya kolay ya, vitality çok önemli bi stat bide bunu unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Kanuni said: oyun kendisini kisi sayisina gore adapte ediyor acik net. e günaydın abi akljdfşfis zaten birisi oyuna join ettiği zaman da çıktığı zaman da her seferinde söylüyor zaten, size birisi katıldı ama yaratıklarda daha güçlendi diye, biri çıktığında da tam tersini söylüyor. bu arada diablo'yu kesmek çok çok kolay, daha herhangi bir boss fight'ta yatmadık zaten hepsi one shot. siz de bir yanlışlık var fsdgfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Normal bitti, nightmare de aynı kolaylıkla act 3 te sona yaklaşıyorum lvl 46 barbarla. Ama 1h + shield kullanan barbar çok güçlü diye duydum ondan mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 benim bi sorum var, diablo 2'de çok daha zor değil miydi level atlamak? ben mi yanlış hatırlıyorum? 5 kere diablo run yaptığım zaman 30dan 31'e mi ne gelmiştim diye kalmış aklımda. bunda insanlar baya kolay uçuyorlar level konusunda sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Quadrophenia said: Ya bu normal modda salvage sonucu düşen essence ler nightmare e geçtikten sonra işe yaramıyor sanırım değil mi? Burdaki esanslar farklı. Bir sürü kaldı elimde normal moddan, bunları elden çıkarayım mı? oha bu soruyu cevaplayın kritik ben de sürekli biriktirioum craft ederim sonra die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar