Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 http://upload.inven.co.kr/upload/2012/04/29/bbs/i1862198373.jpg Bashiok paylaşmış. Çokta güzel yapılmış ha:D Cuk oturmuş valla.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Epey ilginç skill'ler eklenmiş mob'lara. Öyle gideyim vurayım, lightning enchanted geldi safe spot'tan vurayım gibi no brainer bir oynanış olmayacak belli ki. 2 ay önce "oyun çok dumbed down" diyenlerin yüz ifadesini merak ediyorum şunlarla karşılaşınca.
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 vay çok iyi özellikle berserk'i beğendim. d2'deki encounter'lara gel bi de.
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 holy shiet, hell ile inferno arasındaki hp farkına bak ve sadece arada en fazla 7 8 level alabilirsin.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Blizzard içinde Inferno'yu bitirebilen kimse olmamış bugüne kadar. Çok dumbed down, konsolcular için yapmışlar, kotickjipeg.
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 DarKRideR said: adamlar onca türkçe bilen çalışan aldılar geçtiğimiz aylarda, olacağı zaten biliyordu. Birde Türk Telekom distibütörlüğünde ülkeye getirilmeye çalışıyorlardı oyunu, ama sanırım o olmamış. Ciddi ciddi Blizzard ve Türk Telekom'dan adamların görüşme yaptığını biliyorum çünkü geçen yılın sonlarına doğru yazmıştım hatta buraya da dalga geçmiştiniz, çok koymuştu :( Türkçe dil desteği olacak demiştim de sonradan ilanı görünce "dedim dedim bak ne oldu" olmuştu :( Kimseyi almadılar bu arada işe. On-Hold'a alındı bütün pozisyonlar bir anda süresiz olarak. Biliyorum, çünkü görüşmelerin son aşamasındaydım bu olay olduğu sırada. :(
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hadi ya, TT görüşmeleri sonrasını takip edememiştim olayın kötü olmuş :( O zaman beklemeye gerek yok mu gibi birşey oldu bu, n
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yoo belki o son aşamada olduğunu sanırken kibarca naş naş demiş olabilirler blizzard bu belli olmaz
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Oyun dumbed down felan değil sıçırtıcak reskill manyağı olacaksınız diyolar bangır bangır millet hala LOL SOEZ I FINISH BETA IN 1 HOUR modunda
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 normali bitirince bütün skiller açılcak demek enteresan
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Oyun cikmadan setup yapabilecegimiz birsey var mi? Cikinca illaki patch fln olur vakit kaybetmeyelim.
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Anual pass yapan bir arkadaşın var ise. orada client olacak
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 izinlerimi bu oyunun çıkşışına mı denk getirsem acaba ya?
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Hmmm.. Gw2 oynayacak isen bir secim yapman lzm :D
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kthxbye said: yoo belki o son aşamada olduğunu sanırken kibarca naş naş demiş olabilirler blizzard bu belli olmaz Son görüşmeleri yapan bir arkadaşım daha vardı, ona da aynı şey söylenmiş. Buna ek olarak başka kaynaklardan da kimsenin işe alınmadığını ve tüm pozisyonların On-Hold'a alındığını onaylattım. Blizzard profesyönel bir firma sonuçta, almayı düşünmedikleri adama "pozisyonları süresiz olarak dondurduk biz, alınmadın dimi? hala arkadaşız dimi bak? sorun sende değil, bizde" değil, "kusura bakmayın, bize uygun değilsiniz" der direk.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 layoff olmuştu zaten, alakalı olabilir
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bişe sormak istiyorum bu konulara uzak olduğum için çok salak saçma bi soru da olabilir makara yapmayın:) diablo3 alacaktım ancak bizim IT'ci biraz bekle oyun çıktıktan sonra key'leri çıkar 30 40 liraya alırsın Steam'den de oyunu indirip oynarsın dedi doğrumudur bu? eğer böyleyse bu kadar millet (cd'si olacak abi beni deli hastayım diyenler hariç) neden cd'ye o kadar para versin diye sormadım da değil
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko said: aquila said: o ITciyi kovun.
Öne çıkan mesajlar