Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanirim basarisiz aral herseyi eline yuzune bulastirdi. cataclysm e bile ankarada 3 yerde gece acilisi yapan adamlar diablo gibi bir title i once internette, sonra turkiye genelinde en son da il bazinda ellerine yuzlerine bulastirdilar, taksim disinda gece acilisi yok ve ntv nin gectigi rapora gore taksimde karaborsacilar daha simdiden 10ar li gruplar halinde siraya girmisler. rezalet.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

zorluk arttıkça cooperative oyunda hp ler ve yaratıkların hasarıda artıyormuş bu arada :O

kthxbye said:

cooperative oyunda hp ler ve yaratıkların hasarıda artıyormuş bu arada :O

kthxbye said:

hp ler ve yaratıkların hasarıda artıyormuş bu arada :O

kthxbye said:

hasarıda artıyormuş bu arada :O

kthxbye said:

hasarıda artıyormuş
Mesaj tarihi:
tablodan single daha kolay sonucunu cikartamadim ben. Sanki moblarin dmg'leri artsa dahi tek target'a vurmalari ile 4 kisilik bir party'ye saldirmalari, matematiksel olarak daha zorlasmis gozukse de, stratejik acidan party'ye avantaj sagliyor gibi.
Mesaj tarihi:
Zaten inferno öncesi seviyelerde doğru orantılı katlanmadığı için grup oynamak daha kolay. Inferno'da ise yine birbirini iyi tamamlayan ve iyi iletişim halinde olan bir grup daha avatajlı olacaktır soloya göre.
Mesaj tarihi:
diablo 3'e dördüncü arıyoruz.

takımımız ben, spark ve dreagloth. spark ve dreagloth yetersiz kalabileceği için hırslı, kolay kolay pes etmeyen, yeniliklere açık, farklı combolar denemekten kaçınmayan bir eleman arıyoruz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...