Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Evet onu indirip bekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 gg us clienti indirmisim. bi daha eu cekicez simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Hiç anime kültürüm yok da bu videoya benzer anime önerisi verebilecek var mı diye sıkıştırayım :p Hani daha dark,fantasy'e kaçan,uçarlı kaçarlı birşeyler arıyorum.Renkli civcivli animeler baya bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 diablo milliyet'te haber oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Seperate said: Hiç anime kültürüm yok da bu videoya benzer anime önerisi verebilecek var mı diye sıkıştırayım :p Hani daha dark,fantasy'e kaçan,uçarlı kaçarlı birşeyler arıyorum.Renkli civcivli animeler baya bayıyor Dead space ve yine bi ps oyunun vardı bole konusu şeydi sanırım hmmn şu 7 kat cehenneme giren kimdi sdfds hikayesi fln var hani unuttum adını ahah Dantes inferno idi evet hatırladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Aral ortalığı karıştırmış.. Facebooktan ""Diablo 3 Collector's Edition satışa sunulmuştur."" yazmışlar. Millet girip şipariş etmeye çalışmış. Site çökmüş. Çok kişinin kredi kartından 240 TL yerine 940 tl çekilmiş. Sanırsam siteyi yenilemişler.Sorun bu yüzdenmiş.. Herifin teki yazmış. ""2.500tl lik kartım yetersiz bakiye verdi şimdi.İnşallah öyle bi çekim yapmışsındırda sizi mahkemelerde süründürürüm."" miş miş miş... Aral(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 lal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ahah epic fail ya aral. Cozum olarak da eski uyeliklerinize giremiyorsaniz yeni uyelik acin diyorlar. bide ustune milleten 500-1000 ne kadar mumkunse o kadar cekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Seru said: diablo milliyet'te haber oldu! ahahaha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://ekonomi.milliyet.com.tr/eglence-kabusa-donustu-/ekonomi/ekonomidetay/09.05.2012/1538269/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Pekiiii, daha once sorulmus olmasi muhtemel soruyu sorcam. Blizzard'dan almayanlar client'i nasil indircek ? Bulamadim battle.net'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 keyi eklicen battlenetten ekanta, orda cikar dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Iste onceden indireyim diye seediyorum. Zaten 1-2 gun gec gelcektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Blizzard'dan almadıysan dvd'den yükleyeceksin zaten, önce yüklesen ne olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Genelde DVD'den yukledikten sonra 1-2 gb update geliyor abi cat diye. O asamayi beklemek istemiyorum zira internetim gayet kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 O konuda haklısın evet. Öte yandan AKK muhabbeti de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 100mb dan az olucakmis patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 cd den kurmaya ne gerek var ya çekin kurun, kurarken login istemiyo nerden kurarsanız kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Onu soruyoruz olm iste link mink bulamadik nerden cekicez diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 bi onceki sayfa verdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 vermis iste arkada marul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ONU DA GORMEDIM! adada Cok hizlisiniz yetisemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 onu da gormuyosan daha neyi gorucen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yaşlandın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar