Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ilk bölümü izledim de hep böle arkadan mı gelcek dizi yoksa günümüzle eş zamana ulaşıyor mu ileriki bölümlerde ama bildiğimiz geçmişteki bir haberi izlemek de zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Arkadan geliyor ama belki sezon arasından sonra güncellerler. Ama yine de en azında 1-2 hafta gecikmeli gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bitti mi şimdi bu dizi, sezon 10 bölümlük müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sezon bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yalnız bu dizi tam bizim 50 yaş üstü babalara amcalara teyzelere göre altyazı takip etmeyi sevmiyorlar o yüzden dublaj ya da türk veriyonunu reyting patlatır herhlade anahaber bülteni bitcek bu diziyi koycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 dizimag'den altyazılı izlemiş olan var mı? izlemeye başlamıştım ben de 3.cü sezondan bölümden sonra kendini aşan altyazılar vardı. Doğru diziye mi koymuşlar alt yazıyı diye düşünüyordum ara ara ve beşinci bölümde bıraktım fixlenene kadar. Fixlendiyse başlayayım izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 utorrent + eztv + turkcealtyazi.org 3 lüsüyle gayet daha kaliteli oluyo deneyin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 nite torrentliyim la stream varken. aç izle kapat mis. film olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 koç muhabbeti ve bölüm sonu göndermesi çok iyiydi, 5. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 obama viraliymiş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 özellikle şu penguenli günlerde direkt aklıma bu dizi geliyordu hep ve bir de ne göreyim trailer gelmiş... http://www.youtube.com/watch?v=HJNBqKeG20Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 2. sezon başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ALLAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 kesin bir bölümünde istanbul olur diye tahmin ediyorum. eğer olaylardan önce tüm bölümleri çekmedilerse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 2012 secimiyle biticekmis 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 İstanbula 1 sezon ayırsalar yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 3. sezona kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Güzel güzel gidiyor dizi, şu an tek takip ettigim dizi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Diziyi izledikçe moralim bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 son sezon çok iyi gidiyor, yan karakterlere iyi abanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ne? Kim abanmış Olivia yengeye, sizi terbiyeye davet ediyorum beyefendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Gerçekten inanılmaz bir dizi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 2.sezonda gyayet guzel ve kaliteli basladi su hukumet ve sistem eleştirilerini burda yapsalar taksim meydaninda finali verirler.. the newsroom iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 amam hayalperestsiniz ya istanbul olayı ne abi daha bizim ülkeye duyuramadık newsroom mu dyuacak yau. brezilyaya verir gene bize yer vermezler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 son bölüm çoook iyiydi. yazara saygı duydum, diyaloglar aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar