fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 taş gibi diziymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Birde dizi HBO dizisi ama daha kimse sevişmedi yada soyunmadı bile. Fak demeseler HBO dizisi olduğunu anlamicas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTIzNDI5MTc0M15BMl5BanBnXkFtZTYwMjM5NDU5._V1._SY317_CR10,0,214,317_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bende diyorum ben bu adami nerden hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 bu dizi güzel he. izleyin direk. HBO zaten anlatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 birinci sezon sadece 10 bölüm mü şimdi bitti mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Abi şu dizinin neresinden AMARİCAH FAH YE çıkardınız? Giydirdikçe giydiriyor bir çok kez. Gerisi zaten olağan değerler üzerine gazlama. Dizinin daha ilk bölümünde, açılış bölümünde bütün dizinin temasını verdiler: "America is not the greatest country anymore, but it can be". Bütün dizi bunun üzerine ilerliyor hala. Ve doğru da? Değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 murrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 tek bölüm dışında öleydi lath. o 11 eylül bölümü abartılı diildi ama beklentileri karşılamadı. ve milliyetçi söylemleride barındırıodu. bi çok yerde amerikalı izleyici icindi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 dasaaa said: Meov said: 4. bölümde this is nuts! 'ın çevirisinin bu fındıklar olarak verilmesini biri açıklayabilirse, müslüman olacağım. FINDIKLAR! tabirinden nasıl haberin olmaz abi! haybinkunduz gibi çok bilinen bi laf aslında http://www.eztv.it/frontpage.php buradan bakın işte. Dasaa sayesinde biri daha Müslüman oldu. Allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Abi dizi amerikan dizisi sonuçta bundan daha fazla eleştirseler yayınlanamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ombakkombak said: Abi dizi amerikan dizisi sonuçta bundan daha fazla eleştirseler yayınlanamaz yani Bkz firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bitirdim 10 bölümüde, yani bin ladin bölümü haricinde nasıl "mericah" anlamı çıkardınız hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 ben artık can sıkan bişi olunca FINDIKLAR! diye bağırıyorum size de tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Republican party propagandası yapıyor gibi geldi bana. Tüm cumhuriyetçiler malak degil böyleleri de var dedirtmeye kasıyorlar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 isa kanlı hristiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 obama'yı da iyi gösteriyolar baya, reagan'la karşılaştırmalar falan. republican propagandası değil gibi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yeni bölüm nezaman gelicek :) House bitti bu geldi iyi oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 İlk 3 bölümdeki taramalı tüfek gibi diyaloglar rahatsız etti sonra rahatladı. Yavaş yavaş ısınmaya başladım verdikleri mesaja olan aşkım yüzünden. Malesef BARİZ kullanabilecekleri Ron Paul'u kullanmadılar.. mock debate harici bahsetmediler bile. (Büyük ihtimalle 2. sezon baya söz ederler) Bin Ladin hikayesi ve hepsinin hala kefal gibi official 9/11'a inanarak devam etmeleri rahatsız etti ama öbür türlü yapsalar dizi yayınlanamazdı zaten. Genel olarak bayıla bayıla izledim ve her bölüm daha iyiye gittiler. Ve hakkaten çok çok iyi bitirdiler. FINDIKLAR gibi şenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 dizi mükemmel ama aklıma geldi söylemeden edemeyeceğim bu dizi ve last resort'un seçimler öncesi savaş çıkaran cumhuriyetçileri kötü göstermeyi hedefleyen kısaca seçim propagandası yapımları olduğu düşünülebilir mi? :D seçimler öncesi ne oldu böyle birden yapılan savaşlardan yanlış haberlerden ve cumhuriyetçilerin mallığından dem vuran diziler çoğalmaya başladı? fazla mı düşünüyorum yoksa böyle bir şey olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sadece cumhuriyetçilere saldırmıyo, demokratlara da saldırıyo ama cumhuriyetçiler bizim akp gibi daha hunharsızca ve göz göre göre yüzsüzlük yaptığı için daha bi ön plana çıkıyo yaptıkları. Aslında ikisinin de arasında hiçbir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 normal cumhuriyetçilere hiç saldırmıyor nerdeyse. sade tea party ile uğraşıyor. radikallerle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Obama taraftarı suçlaması baya içi boş olmuş. Obama'yı şu yüzden suçlamıyor diyememesi internetin zaten başlı başına sorun. Dizinin zaten kendi içinde cevabını verdiği bir konu, denge diye birşey yok, fact var. Lopeth said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTIzNDI5MTc0M15BMl5BanBnXkFtZTYwMjM5NDU5._V1._SY317_CR10,0,214,317_.jpg Dizideki değişim kendi geçirdi zaten oyuncu olarak. http://www.dvdbeaver.com/film/dvdreviews20/a%20Noah%20Baumbach%20The%20Squid%20and%20the%20Whale%20Jeff%20Daniels/a%20Noah%20Baumbach%20The%20Squid%20and%20the%20Whale%20Jeff%20Daniels%20PDVD_004.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Milamber said: dizi mükemmel ama aklıma geldi söylemeden edemeyeceğim bu dizi ve last resort'un seçimler öncesi savaş çıkaran cumhuriyetçileri kötü göstermeyi hedefleyen kısaca seçim propagandası yapımları olduğu düşünülebilir mi? :D seçimler öncesi ne oldu böyle birden yapılan savaşlardan yanlış haberlerden ve cumhuriyetçilerin mallığından dem vuran diziler çoğalmaya başladı? fazla mı düşünüyorum yoksa böyle bir şey olabilir mi? valla öyle olsa osama slayed by usa, america hell yeah diye bölüm koymazlar kocaman. dizinin altında illa bir mana arayacaksak medyanın güvenilirliğini tazeleme diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Yakaladıkça izliyorum ve baya keyif veriyor. İlk bölümü izlemeden aradan başlamayın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar