Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fizban said: ümit'in yaptığı açıklamayı "fenerbahçe şampiyon olsun istiyordum" diye yapsa biri, yer yerinden yıkılırdı, adam 6 yıl içeride yatardı, sonrasında sınırdışı edilirdi. lakin fenerbahçe aleyhine olduğu için ses yok. bülent uygun trabzon'dan gelen teşviki engelledim diyor, mehmet yıldız duydum ama kimden bilmiyorum diyor, ses yok. nevzat şakar ile sadri şener, devletten alınan 6 milyon tl'nin nereye harcadığını söyleyemiyor, aziz yıldırım kimseye borç para vermez dedikten sonra "ben sana 92 milyon tl'lik ihaleyi bedelsiz vermedim mi sorusuna" "hee verdin, sen insanlara yardım ediyorsun" diyor. ümit karan gibi bir çirkefden de böylesi beklenirdi zaten. futbolculuk etiği, namusu da yok adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Valla Ümit Karan'ın açıklamasına çok şaşırmadım ben, kendisinden beklenilir. Aynı açıklamaları FB için de yapsa ben normal karşılardım. Ama fiz'in dediği gibi basın ve sosyal medyada iyice abartılırdı. Ümit Karan'ı takip edenler, en başından beri koyu GS'li olduğunu bilirler zaten. Bunda garip bir şey yok, herkesin tuttuğu takım olabilir, hakemlerin de var, olabilir. Tuttuğu takımda oynamak çok büyük bir hayal de olabilir, o takımın başarısı ve şampiyonluğu da istenebilir. Bunun dışında Ümit Karan'ın gayet bencil bir oyuncu olduğunu da buradaki hemen herkes biliyordur. Hatta ara ara attığı jeneriklik golleri, müthiş şutları da biraz buna borçludur. Kolay-zor ayrımı yapmadan gelişine vurur topa. Pas vereceğine kendi gitmeye zorlar, şut çeker, vole rovaşata atar falan. Sürekli kaleyi düşünür, kendi atmayı düşünür. Kendisini özellikle son vuruşlarda bu kadar geliştirmiş olmasının sebebi de budur zaten. Yani Sezer'e vermektense kendim gitmeye çalıştım demesi gayet normal bana göre, kendi oyuncu karakterine oturuyor. Aynı açıklamayı Hakan Şükür yapsa şaşırtıcı olurdu mesela. Amaaa o en sondaki "FB'nin şampiyon olmasını istemiyodum o yüzden vermemiş olabilirim" demesi tam kepazelik. Her şeyden önce yaptığı işe ve oynadığı, parasını aldığı kulübe saygısı olan birisi isteğini gözardı edip o kulübün menfaati için her şeyi yapacak. Buna profesyönellik diyoruz zaten. Yaptığı iş karşılığı para almak, emeğini satmak, haliyle o parayı eksiksiz alıyorsa emeğini de eksiksiz göstermesi gerekiyor. Dediğim gibi, anormal veya şaşırtıcı değil, üzerinde çok durulması da gerekmiyor, ama rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 erucalavera said: said: Ümit Karan: İçimden gelmedi pası vermek. Sezer, Trabzonspor maçında sağdan kaçıyordu. Kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Pası vermek istemedim. Belki de Trabzon'a gol atmak istemedim. İçimden gelmedi pası vermek. Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyordum. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20654994.asp :)))) bence de durmamak lazım uzerinde, cok muhim degil. TS de muhim degil, baskalarıda. onemli olan FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ulan boktan da olsa bi futbol zevkimiz vardı, 2 yıldır onun da içine ettiler futbolu yöneten baba parası yiyen beceriksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Aslında bence gayet güzel oldu her sene alsınlar sırası ile 4 büyüklerden birinin yönetimi içeri. Aksiyon oluyor sene boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Benim aklım almıyor feneri düşürmeyeceğiz diye 5 sene ceza alacağız gibi duruyor. Yahu adamları ligde tutacağına madem hukuksuzluk yapmayı göze alıyorsun, düşür sonra naklen gelir felan diye para ile şişirirsin çok abartı maddi kayıpları olmaz 1 senede de geri gelirler zaten. Nolcakki 5 sene gitmeyelim muhabbeti çok komik ya, ülke puanı 0 her gelen takıma eleniriz 5 sene sonra =) Şampiyonlar ligine sadece 1 takım oda ön elemeli (zaten kazık takımlar gelir elenilir hemen), düşünmesi bile berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Açıkcası 2-3 takım yüzünden Türkiyeye ceza aldırırlarsa yazıklar olsun. Bu takımlar fb bjk gs ts vsvsvs hangisi olursa olsun yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abi zaten kaç takım avrupa lisansı alabiliyor koca ülkede... bu takımların ses çıkarmaması cezanın gelmesine sıcak bakmasıda gayet normal... hakket lig tv tutuyor ayakkta takımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ekşioğlu döktürüyor. taş ocakları = sercanın transferi kırmızı gören işçi = aramızdaki özel muhabbet tarlalar sürüldü = totem geri kalan herşey için, cemaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Fb avukatları davayı uzatmak maksatlı, deliller için ek zaman istemiş. =) Paçalar tutuşuyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 burasıda güzel olmuş :D said: Mahkeme Başkanı'ndan bilet tepkisi Dinç’in bir telefon görüşmesindeki ‘emanet’ sözünün bilet anlamında olduğunu söylemesi üzerine Mahkeme Başkanı, “Bilet desene o zaman. Niye bu kadar zorlamışsınız? Emanet falan demişsiniz. Niye bu kadar gizli konuşuyorsunuz? Biletse bilet yani" dedi. Bu konuda söz alan Şekip Mosturoğlu da, “Konuşmada geçen ‘emanet’ kelimesi VIP biletidir. Kızımın 23 Nisan töreni olduğu için Şenman’dan almasını istedim. İşim olmasaydı ben alacaktım" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bizde yazılı hukuk esastır. Yazılı savunmalar da haftalar önce verildi zaten. Muhtemelen hakimlerin kafasında bir karar oluşmuştur. ABD gibi jüri, sözlü savunmalar falan önemli bir yer tutmuyor bizde. Hakimin tavırlarına ve sanıkların tutuşmasına bakılırsa; gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bugünkü duruşma zaten son değil mi artık neticeye bağlıcaklar demi olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 savunmalar tamamlanmadan, istedigimiz taniklar dinlenmeden karar veremezsin diyorlar hakime bizimkiler, e haklilar da. savci tabi ki de beraat istemeyecek, hakim de tabi ki de beraat olmasin diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yaf daha tanık felan diyorsunuz ya. yapılmış işte şike kabullenin bitsin bu çile size de zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Son dakika : Savci, Aziz Yildirim'a suc orgutu kurmak ve yonetmek suclamasiyla cezalandirilmasini istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 pembe dizi gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hobaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 zaaa savcı 6 maçta şike var demiş. min 14 yıl hapis istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 BEFORE: BEYLER MAHKEMEYİ BEKLEYELİM YÜCE TÜRK ADALETİNİ KARARINI VERECEKTİR BU İŞ ÇOK UZAMAZ YARGI HIZLI İŞLESİN! MAHKEME BEKLENSİN AMA! AFTER: MAHKEME DELİLLER İÇİN EK SÜRE VERSİN BU DAVA BÖYLE BİTEMEZ. 2 DAVA DAHA UZATSAK ADLİ TATİL VAR LAN ZATEN 5 AY DAHA GOYGOY YAPALIM VERMEYİN KARAR! KARAR VERİRSENİZ DE İNSAN HAKLARINA GİDİYORUZ! GABLEDMİYORUZ BUNU DA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu olay bugün mü kesinleşicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 savci iddianamede de dedi bunlari zaten, hakimin karari onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 40 yıl nedir ya , idamını isteseydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aziz yıldırımdan bomba açıklamalar bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar