sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 haftaya sampiyon olunca ortalik nasil karisacak off off off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 fizban said: aslinda haklilar orada. madem sucsuzuz (e oyle diyor pfdk kararlari), niye gondermediniz ? ahahahah boyle dava acsalar ne guzel troll olur. cas namusunuzdu daha fazla kirletmeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Esas olamaz iseniz bence kıyamet kopacak. Hele ki 2 kupa birden alınamaz ise falan o zaman işte çok hareketli bir hafta bütün Türkiye spor dünyasını bekliyor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ya fenerliyim ama şimdi şampiyon olunca fenerliler başımızın etini yiyecek "hani şike vardı noldu şimdi" diye. onunla bunu karşılaştıracaklar. böyle inceden galatasaray kazansın istiyorum. biraz burnu sürtülsün taraftarın. belki yönetime ses çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yok o taraftar şampiyon olunamayınca bu sefer "bu davalar yüzünden, şike iddiaları, itirafları yüzünden takımın morali yok oldu, oyuncularımız kaçtı o yüzden şampiyon olamadık" diye ağlayacak. Aziz Yıldırım gene bi organizasyon yapar, taraftarları yürütür. Yapmadığı iş değil. Seneler evvel sağlık sorunları nedeniyle bırakıyorum bu başkanlığı diyip taraftarları yürütmüştü galatasaray şampiyonluğundan sonra. Gündemi değiştirme, manipüle etme konusunda iyidir fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Vay be AY de yırtmış ceza almadan, tapeler falan cidden sonuca yansımamış totem falanmış demek, boşuna yargısız infaz yapıldı anlaşılan, bizim onca zararımızı futbolcu kayıplarımızı ve en kötüsü gururumuzlan oynanmasının hesabını vermeli UEFA ve TFF Olan İbrahim Akın ile kaleci Serdar Kulbilge'ye olmuş, biri 3 diğeri 2 sene yemiş, futbolu bırakır pazarcı olurlar artık. Zamanında Volkan'la ortak oynarken para para diye şampiyon Fener'den Kocaeli'ne gittiydi menajerinin gazıylan, sonra da en çok gol yiyen kaleciler arasına katıldı o seneden sonra şimdi de sona gelmiş oldu yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Absolut said: CAS vardı o iş için ama geri çektiler. MErak ettiğim biz artık Şikebahçe diyince mod uyaramayacak mı malum karar var :P sahsen ben bundan sonra fenerbahce mac ve sezon tartisma topiclerinde basliga fb yerine "gercek kotuler" yazilmasi taraftariyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 "Tatar Ramazan" said: Vay be AY de yırtmış ceza almadan, tapeler falan cidden sonuca yansımamış totem falanmış demek, boşuna yargısız infaz yapıldı anlaşılan, bizim onca zararımızı futbolcu kayıplarımızı ve en kötüsü gururumuzlan oynanmasının hesabını vermeli UEFA ve TFF Yüzsüzlük olur da bu kadar mı olur. Gerçi siz de haklısınız, hakettiğiniz ceza verilmezse astarrrrrrrrrr diye yırtınırsınız, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Çokmu üzüldün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 O kadar adam icerde yatti mahkemeye cikti yatti mahkemeye cikti yatti mahkemeye cikti.. bumuydu? bence aziz itiraz etmeli ben sike yapmis olabilirm bulamadiniz onunlada kalmayip beni o kadar icerde tuttunuz diyerekten. Hafta sonu kadikoyde o gobege bayragi diker ligden cekiliriz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Türkiyede birçok insan var nedeni belli olmadan içeride yatan nerede yaşıyorsunuz abi feto askeriyeyi ele geçirdi sizide ele geçirmeye başlamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Trabzonlu üyesi Yusuf Reha Alp. NTV Spor Radyo'ya konuştu said: İbrahim Akın'ın işlediği suçun karşılığının yeni disiplin talimatına göre ömür boyu men olduğunu söyleyen Yusuf Reha Alp, "Eski talimata göre ise 3 yıl hakmurimiyetidir. Böyle durumlarda talimatnamenin ilgili yaptırımlarının hangi hali tanık lehineyse o uygulanır. İbrahim Akın'a verilen cezanın karşı tarafında bulunan Yusuf Turanlı lisanssız menajerdir ve federasyonun kurulu tarafından cezalandıramaz, kendisini ancak adli makamlar cezalandırır. Yusuf Turanlı'ya da parayı Ahmet Çelebi'nin verdiğini düşündüğümüz için, Ahmet Çelebi'ye de ceza verdik. He "Ahmet Çelebiye'ye parayı kim verdi" derseniz; orasını bilemiyoruz. yorum yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 valla akın ve serdar bıraz kafası calısıyorsa , basın açıklaması felan düzenleyip bildikleri herşeyi bir bir anlatmaları lazım, resmen sadece adamlara kaldı ihale, akın şike yapmış biri adama para vermiş ,ama kimin verdiği niye verdiği belli değil , ahmet çelebi vermiş parayı e ahmet çelebi niye vermiş kimden vermiş konuşmuyormu bunlar ben anlamadım gerçekten iptal oldum, neyse ben tasarım felan yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Böyle birşey gerçek olamaz herhalde hehe. "İŞTE YILDIRIM DEMİRÖREN, ALİ KOÇ ve NİHAT ÖZDEMİR ARASINDA YAPILDIĞI İDDİA EDİLEN GÖRÜŞMENİN BİR KISMI.." başlığıyla iddia edilen ses kaydının bir kısmını yayımladı. İşte o konuşma: Ali Koç (A.K) : Galatasaray ve Trabzonspor'u da işin içine kat. Yıldırım Demirören (Y.D.) : Ya nasıl katacağız? A.K: Kardeşim sen yap bir şeyler! Temizleme işini kendileri düşünsünler. Y.D.:UEFA'yı ne yapacağız? A.K.: Onu daha sonra... İçeriyi halledelim. Y.D.: Etik Kurulu raporunu ne yapacağız? A.K.: Bizim kendi arkadaşlarımız var. O hallolacak. Nihat Özdemir (N.D.) : "Başkanım anlaştığımız gibi, CAS davasını geri çektik. Siçden de gerekeni yapmanızı rica ederiz." Y.D.: Ben gerekeni yapacağım, merak etmeyin. NİHAT ÖZDEMİR : " Başkanımızda nasıl olsa haftaya CUMA günü Tahliye olacak o zaman beraber kutlarız Başkanım." Yapıldığı iddia edilen SKANDAL görüşmelerin Yıldırım Demirören'in basın toplantısından 3 gün önce yapıldığı da ayrıca belirtiliyor. Peki ses kaydı nasıl ele geçirildi: Talip Doğan Karlıbel'e göre, "Yıldırım Demirören Sarhoşken unuttuğu açık avizenin çıkan görüşmeleri Demirören'in yanında bulunan bir şahıs Telefonun kayıt almış. Yani anlayacağınız bu bir " ilegal dinleme değil " Demirörenin yanında olan kankalarından birinin telefonuna kayıt yaptığı bir görüşme" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hala telefonda bu tarz konuşmalar yapan bir fenerli yönetici varsa, direk gerizekalı oldukları için futboldan men etsinler, demirören yapabilir o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Formamı çıkarıyorum bir kenara bırakıyorum ve kafama takılan sorular var. Malum süreç ile ilgili etik kurul PFDK'ya rapor sunuyor mu sunuyor. PFDK 58. maddeyi 9 ay boyunca neden değiştirmedi de rapor hazırlandıktan sonra değiştirdi? Aziz yıldırım madem herhangi birşey yapmadı neden ilk duruşmadan tahliye edilmedi? Üstelik sağlık sorunları var. Görüldüğü üzere Fenerbahçeli yöneticiler hakkında ve Fenerbahçe'nin oynadığı karşılaşmalarda görev alan bazı oyuncular hakkında ve şampiyonluk yarışındaki rakibi Trabzonspor'un karşılaştığı takımlarda görev alan bazı oyuncular hakkında karşılaşma sonucunu etkilemekten veya etkilemeye teşebbüs etmekten men cezası verildiği görülüyor, Peki bu sonuca göre Fenerbahçe'nin ceza alması gerekmez mi? Gerekmezse neden? MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU'nun 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor-Trabzonspor müsabakasında müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU'nun, 22.04.2011 günü oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakalarında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 3 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, CEMİL TURHAN'ın, 15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, İBRAHİM AKIN'ın 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabaka sonucunu etkilemekten eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 3 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, AHMET ÇELEBİ'nin 01.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe- Büyükşehir Belediyespor müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemekten dolayı eski FDT'nin 58/1. maddesi uyarınca 2 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, SERDAR KULBİLGE'nin, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca takdiren 2 YIL MÜSABAKALARDAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, CENGİZ DEMİREL'in 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, YAVUZ AĞIRGÖL'ün ,15.05.2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, MEHMET ŞEN'in, 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında, müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüsü nedeniyle FDT'nin 58/2-a maddesi uyarınca 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, Şu spoiler içerisindeki kararlardan herhangi birinde sahaya yansıyan bir şike olmadığı mı anlaşılıyor yoksa ben mi çok tersim? İbrahim Akın'a Allah mı para gönderiyor çözemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Lind3r0th said: Çokmu üzüldün? Yok sevindim ne kadar adaletli kararlar çıkmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 avize mi? avize ne arar ya bazarda? ahize olmasın o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 AVİZEYİ AÇIK BIRAKAN avize yazmışlar ahahahahhahahahahalksjdlsşdjfsdfgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Eheh evet bende gördüm onu postlamadan ama etik habercilik gereği kelimesi kelimesine pasteledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bu da konuşmanın sahaya yansımadığının bir ispatıdır kanımca :p avize ses kaydı yapmaz çünkü hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Darksun said: Böyle birşey gerçek olamaz herhalde hehe. "İŞTE YILDIRIM DEMİRÖREN, ALİ KOÇ ve NİHAT ÖZDEMİR ARASINDA YAPILDIĞI İDDİA EDİLEN GÖRÜŞMENİN BİR KISMI.." başlığıyla iddia edilen ses kaydının bir kısmını yayımladı. İşte o konuşma: Ali Koç (A.K) : Galatasaray ve Trabzonspor'u da işin içine kat. Yıldırım Demirören (Y.D.) : Ya nasıl katacağız? A.K: Kardeşim sen yap bir şeyler! Temizleme işini kendileri düşünsünler. Y.D.:UEFA'yı ne yapacağız? A.K.: Onu daha sonra... İçeriyi halledelim. Y.D.: Etik Kurulu raporunu ne yapacağız? A.K.: Bizim kendi arkadaşlarımız var. O hallolacak. Nihat Özdemir (N.D.) : "Başkanım anlaştığımız gibi, CAS davasını geri çektik. Siçden de gerekeni yapmanızı rica ederiz." Y.D.: Ben gerekeni yapacağım, merak etmeyin. NİHAT ÖZDEMİR : " Başkanımızda nasıl olsa haftaya CUMA günü Tahliye olacak o zaman beraber kutlarız Başkanım." Yapıldığı iddia edilen SKANDAL görüşmelerin Yıldırım Demirören'in basın toplantısından 3 gün önce yapıldığı da ayrıca belirtiliyor. Peki ses kaydı nasıl ele geçirildi: Talip Doğan Karlıbel'e göre, "Yıldırım Demirören Sarhoşken unuttuğu açık avizenin çıkan görüşmeleri Demirören'in yanında bulunan bir şahıs Telefonun kayıt almış. Yani anlayacağınız bu bir " ilegal dinleme değil " Demirörenin yanında olan kankalarından birinin telefonuna kayıt yaptığı bir görüşme" Talip Doğan Karlıbel kim bir araştırırsan :) ahahah böyle liseli ergenler gibi adamın hayal dünyasında yarattığı ses kaydına ve konuşmalara bak Başkanım CAS davasını çektik HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 olabilecek en sacma telefon gorusmesiymis, bari acip savciya oldu olacak bizide alin aziz basganin yanina deselermis daha fantastik olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yalnız gerçekten fenerbahçe taraftarı çok büyük hata yaptı belki şu an onlarda farkında ama konuşamıyorlar, en büyük hataları bu aziz yıldırımın peşinden koşmaktı, bu son olaylardan bu cezalardan sonra, bu yaşananlar hiç unutulmayacak, herkesin aklında fenerbahçenin şike yaptığı ve bu şikeyi örtbas etmek ceza almamak için neler döndüğünü nasıl sahtekarlıklar yapıldığını hatırlayacak. oysa bu şike olayları çıktığında taraftar bu şikeyi yapanların değil kendi takımlarının arkasında olsaydı, fenerbahçe küme düşsün ama bu şikeciler defolsun gitsin deseydi, fener 1 sene ceza çeker olay biterdi, ve yıllar sonra hatırlanan fenerbahçe değil, fenerbahçe gibi büyük bir kulübü bu pis işlere bulaştıranlar olurdu. ama şimdi bu son olaylarla beraber fenerbahçe tarihinde kocaman hiç geçmeyecek bir kara leke oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 AHAHAAH ergenler kafadan bant kaydı yazmaya başlamış, onca tapenin gerçekliği de tartışılırdı zaten Bunca şeyden sonra telefonda, bilgisayarda böyle şeyleri kimse konuşmaz saçmasapan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar