Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 TOFN abartılmış şimdi ama o zaman tek english pvp server olacak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Xenus said: Server transferler gayet başarılı yanlız 5 dk sürdü 4 karakteri transfer ettirmek. ya sus gözünü sevim hala dakikasındasın, hala karakterim transfer edilmedi benim garip garip şeyleri savunmaktan vazgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Bizde bekliyoruz Luka Sene de hala, bizede transfer gelmedi. Ama iyiki beklemişler hafta sonunu. Feridun full 40dk queue, Red Eclipse full, herkezi feridun ve red eclipse gönderselerdi 1 saat bekliycektik hergün 2 pve 2 pvp server yapıcaklar sanırım 2 pve kesin gibi geriye sadece 10 pve server kaldı ve 2 tanesi standart geriside light la standart arasında aktif oyuncu olarak Büyük ihtimal ya göndericekler hepimizi red eclipse e pve olarak yada dune bantha bugün yarın kesinleşecek bu olaylar sabır biraz o kadar zamandır bekliyoruz 2-3 gün den birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ne bak halası, kac kişi bekliyor olayı heriflerin bir derdi senmisin yahu, kaç guild transfer oluyo heriflerin bankaları restore ediliyor aynıda anda ranked wz testleri yapılıyor, herkezin keyfine göre yapmıyorlar transferleri akşam 6 ya dogru bugunki transferler başlıycak görücez, o zamana kadar ne desen boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Abicim ben bu oyuna kargoyla 350 lira para vermişim yaptıkları bir karakter transfer bile benim için bi boka yaramadıysa bana ne 5 dakika transferinden bana ne bu akşam 6ya kadar bişeyi halledip başka bişeyi ellerine yüzlerine bulaştırmalarından sen neye konuşuyorsun hala ben verdiğim paranın hakkını talep ederken hakkaten sizin gibi insanların oyun firmalarından ciddi ciddi para aldığını düşünmeye başlıyorum sana ne abi? Benim param çöpe gitmiş sana ne oyun çıkalı kaç ay olmuş bana hala test diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 oyunu zor kurtarırlar. yeterince bu piyasadaki oyunları oynayıp gördük. yalan yanlış haberlerle hala trendi yüksek gibi gösterirler. aslında bioware'dekiler char açmış oynuyordur falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 İyi de bir tek CE sen mi aldın, bende aynı parayı verdim cebimden bende CE kullanıyorum. Ben 20 tane aktif adamla bekliyom guild olarak transfer gelsin diye. Ranked warzone lar oyunla beraber gelmedi, tabi testini yapıcaklar hangi oyunda ranked pvp direk oyun cıktığı itibaren vardı yarım yamalak okuyorsun. Bioware ın yaptığı gereksiz işlerin bende farkındayım babamın oğlu degil yapan adamlar, tam tersi EA nin bulaşup takeover ettiği studyolardan cıkan oyunları yerden yere vurarım genelde. Adamlar transferi yapıyorlar, önceden bir plan açıklasalar şu gün şu serverlara açılacak diye daha rahat olurdu işler ama adamlar transferleri yapıyorlar 1 gün fazla veya eksik beklemeden ölmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 GwindonSurion said: Xenus said: Server transferler gayet başarılı yanlız 5 dk sürdü 4 karakteri transfer ettirmek. ya sus gözünü sevim hala dakikasındasın, hala karakterim transfer edilmedi benim garip garip şeyleri savunmaktan vazgeç Reddit, SWTOR forumunda herkes çok smooth ve işlemin 1 dakika sürdüğünü söylüyor. Bende kendi fikrimi söyledim. Kimseye işlem sonrasında bir sıkıntıyla karşılaşmadı. Bölüme olumlu birşey yazmak yasak mı birader? Bende CE sahibiyim. CE'nın var diye sana iltimas geçilmez kardeşim. Hangi serverdasın bilmiyorum ama sıran gelince karakterin transfer olur. Karakter transferleri apar topar geldi haberin yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://postmediacanada.files.wordpress.com/2011/11/failure_facewall.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 cidden adamların elinin ayarı yok ama, bir milyar sunucuyu birden 2-3 sunucuya indirecekler neredeyse. şimdi de akşam kuyruk beklemekten sıkılıp bırakanlar olacak, akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 sam bi de yılların warhammer oyuncususun hala şaşırıyosun bu firmanın yaptıklarına :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 valla şaşırıyorum çünkü war'da 3 yıl önce gayet düzgün transferler yapmışlardı. norn desen en güzel örneği. birkaç tane benzer yoğunlukta sunucu kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 warhammer online iyiydi lan (4 ay oynadım ama o 4 ay iyiydi sıkılıpta bıramkadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 subs istiyor sanırım free migrate için LOL'den lesser bi realm açmışlar geçirmedim ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 GwindonSurion said: warhammer online iyiydi lan (4 ay oynadım ama o 4 ay iyiydi sıkılıpta bıramkadım) Daha beter bi oyun çıkmadı yaw.A pardon vanguard vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 STOR WORS GOLOXIOSDON COK DOHO OYOYDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 neye göre karşılaştırıyosunuz.pvp olarak diyorsak swtoru bıraktım çoğu mmonun pvpsinden iyiydi warhammerın pvpsi.Zaten pvp karsılastıramayız pvp yok nerdeyse swtorda 4 tane bg var pvp diyolar işte.Pve olarak düşünrsek warhammerda zaten pve yoktu nerdeyse o yüzden yine karsılaştırılamaz 2. karakter kasarken sıksada yine arada güzel questleri vardı swtorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 war pvp'sinin skaven patch hemen öncesi bu oyunda olsa zaten bu kadar bırakan olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Lord Calypho için Trasfer açıldı Hedef server Tomb of Freedon Nadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Kevinromeo said: GwindonSurion said: warhammer online iyiydi lan (4 ay oynadım ama o 4 ay iyiydi sıkılıpta bıramkadım) Daha beter bi oyun çıkmadı yaw.A pardon vanguard vardı. warhammer online>vanguard>swtor wo hala oynanabilir bir oyun gw2 çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Breareus said: Lord Calypho için Trasfer açıldı Hedef server Tomb of Freedon Nadd Takılıyor musun oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 1.3 gelmis ama oynayamadik dun. 2100 kisilik queue vardi feridunda aksam 10da. Eskiden bos diye oynanmiodu smdi tek servera giremiyoruz diye oynanmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Karakter transferimi daha yeni düzelttiler gençler. Kim 5 dakikada transfer edip oyunu hala bununla savunuyorsa bulup dövebilirim. Ciddiyim yaparım. Adamlardan geçen ay gelen mail şuydu sadece cevap olarak karakter transfer edemiyorum hede hödö diyince sadece you: "You should be able to transfer your characters" ben sizin beyninize oo00000o0o0 ve o0o0o0oo0 sonra da o0o00000ooo000o0oo0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Karakter transferi fazlasıyla başarılı geçti. Herkez çok memnun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar