alperozg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 2 hafta önce iş seyahati amaçlı İspanya Schengeni aldım. Ancak son anda seyahat iptal oldu ve ispanyaya gidemedim. Vizem mevcut: C tipi multi girişli ve 30 gün süreli. 19 temmuza kadar geçerli. Temmuzun başında macaristan girişli tatil planım var. Bu vize ispanya giriş ve iş amaçlı alınmıştı. aynı vize ile macaristan'a sıkıntı olmadan giriş yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 fakir macarlar sormazlar bence niye ispanyaya alıp bura geldin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 evet yaparsın, sınırda sorarlarsa daha sonra ispanyaya geçeceğim falan gevelersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 şengenin ispanyası macaristanı mı oluyormuş? benim bildiğim bi şengen alırsın her türlü avrupa ülkesine girersin? (ingiltere falan hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 ne biliyim iş için aldık bi de formda soruyordu hangi ülkeden giriş yapıcaksın die.. bi aksaklık çıkmasın diye emin olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 multi giriş ile sorun olmaz, en kotu sıkıstırırlarsa ucak buraya buldum burdan arabayla gecicem vs de, google maptende bi route cıkar garantiye al kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 macaristandan ispanyaya arabayla yutmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 İspanya'ya iş gezisine gidecektim o yüzden aldım, Macaristan'a da tatile geldim dersin, kalacağın yern rezervasyonunu falan gösterirsin sıkıntı yaşatmazlar muhtelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Black-ice said: şengenin ispanyası macaristanı mı oluyormuş? benim bildiğim bi şengen alırsın her türlü avrupa ülkesine girersin? (ingiltere falan hariç) Oha ingiltereye gidilmiyor mu schengen le ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Bazı ülkeler sorun çıkarıyorlar, Hollanda Almanya İsveç sanırım eğer o ülkeden almadıysan şengeni veya ilk girmediysen oraya (aslında yazılı bir kural olmamasına rağmen), bunun dışındaki ülkeler rahat. Hele Macar'da hiç problem olmaz rahat rahat girersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 benim kafamı turda rezervasyonu yapan kız karıştırdı. pazartesi sorarız fln dedi kafama takıldı o yüzden burada dile getirmek istedim açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Sotto said: Bazı ülkeler sorun çıkarıyorlar, Hollanda Almanya İsveç sanırım Özellikle su ulkeler diye bisey yok, her ulkede basina gelebilecek bisey bu. Yazili kural olmadigi icin tamamen oradaki senin durumuna ve polis memurunun ruh haline kalmis bisey. Ingiltere schengen'e dahil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Sotto said: Bazı ülkeler sorun çıkarıyorlar, Hollanda Almanya İsveç sanırım eğer o ülkeden almadıysan şengeni veya ilk girmediysen oraya (aslında yazılı bir kural olmamasına rağmen), bunun dışındaki ülkeler rahat. Hele Macar'da hiç problem olmaz rahat rahat girersin.. Hollanda'ya girdim İtalya vizesiyle. Pasaport polisi sordu ama neden böyle diye. Sonrasında İtalya'ya geçicem dedim. Milano'da otel rezervasyonu yaptırıp çıktı alıp iptal ettirmiştim onu gösterdim falan, sorun çıkmadı. Değişiyor tamamen o an kontrol eden kişiye göre. Yasal bir sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 ben italyan vizesiyle gitmistim trenle sirbistandan sorun olmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Tamam da işte bazılar daha kıl yani. Şu an Yunanistan'a elini kolunu sallaya sallaya girersin yani:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Muhtemelen hiç bir sorun olmayacak ama bir ihtimal ilk girişi niye oraya yapmadığını sorabilirler. Sen de olan neyse onu anlatırsın. Yanında otel rezervasyonun veya kalacağın yerin bilgileri olsun. Dönüş biletin de olsun. (ya da fotokopileri). Hiç bir sorun yaşamazsın. Macaristan'a vizeye başvursan da vermezler sana şu an vize, zaten Schengen'in var. Bir ülkeden Schengen alıp başka ülkeye gitme işini çok yaptım. 2 kere niye böyle diye sordular ama sonuçta bir şey olmuyor, giriyorsun ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Sotto said: Tamam da işte bazılar daha kıl yani. Şu an Yunanistan'a elini kolunu sallaya sallaya girersin yani:).. Yunanistan krizden önce İpsala'da Yunan Şengeniyle bile girmeye çalışan Türklere kan kusturuyordu. Krize girince şimdi yusuf yusuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Macaristan çok çok kıl ülke. iyice araştırmadan gitme. Büyükelçilikleri ile kendin konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Evet bir de o var zaten, Şengen'in varsa başka yerden alamıyorsun o mantıkla girebilmen lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 eğer schengen varken tekrar schengen alamıyorsam zaten başvuramam kapıda kalmam diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 macaristanda yaşıyorum ben, bildiğim kadarıyla sorun yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ispanya ve danimarka schengen icin yeni karar aldi. haberiniz olsun girislerde siki polis kontrolu ve geri cevirme olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 O zaman asıl sorumu soruyorum :)Budapeşte'de gece eğlenmeye nereye gidebilirim? Viyana ve Prag içinde öğrenmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 white angel, dokk, bed beach. bunları googleda isim + budapest olarak aratırsan çıkar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 fransa şengeni aldıydım geçen ekimde. 1 yıllık vize verdiler. yazın ispanya düşünüyorum, direk oraya uçarsam sınırda artistlik yaparlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar