Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://store.steampowered.com/app/207430/ ama güzel bi roguelike değil, fazla random
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Multisi inanılmaz saçmaydı invis ol milleti keklik gibi avla. Yerim öyle mantığı ben. 1 saat katlanabildim sonra bıraktım. Oyun umarım güzel çıkar yoksa yine benchmark tool diye kullanacağız.
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 1920x1080 high settings ve MSAA 4x oynuyorum eger kartiniz amdyse CCC'den tessellation'u use application settings diye degistirin yoksa cok kasiyo bug heralde
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bu arada oyun crysis 2 gibi daha fazla ilerlemedim ama ayni zevksizlikte 60 fps anca yere bakinca falan alabiliyorum very high sectim 1 kere fps 20ye dustu high settings rahat ama 40-45 fps
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 grafik motoru demosu mu olmuş yine oyun, o kadar para ve sponsorla adam gibi bi hikaye yaptıramadılar şu oyunlara yazık
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 daha ikinci bolumdeyim ama yine ayni sekilde basladi cell dunya hakimiyeti kurmus boyle giderse dunya yok olcak hadi kurtar diye basladi warhead de olan adam da dirilmis nasi dirildiyse
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 imagepostlarla donatmaya geldim topiği http://i.imgur.com/0bbYeO9.jpg http://i.imgur.com/K2OFuh2.jpg http://i.imgur.com/Ljm6EFi.jpg
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 inanıp başarmışlar kötüleştirmeyi
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bi ayda 6 kere driver degistirdim bu oyun icin simdi altinci beta driver cikti amd kullanicilari indirsin, 5-10 fps arttiriyo bazi mekanlarda MSAA acinca bazen cikan siyah noktalari da gideriyo
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 MSAA cok kastiriyo ya simdi denedim AA kapaliyken very high'da bile guzel fps verdi bence gereksiz bisey hd 7970 crossfireli bi setupunuz varsa anca oyle kokleyin bence bu arada yukardaki resim cok dogru low ve very high arasinda bu kadar az fark olan oyun azdir yani dikkatli bakinca anlayabiliyosun yani bu arada ok kullanmak zevki olmus suit upgradelerini secret item olarak dagitmislar maplere, eskisi gibi uzayli temizleyip toplamiyoruz
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 bunun türkçesi çıkcak mı çok zevkliydi öyle oynaması http://www.youtube.com/watch?v=J9QjFGw5apQ
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 turkcesi var hatta bakiim localization klasorune 450 mb turkish.pak var trden kutulu alirsaniz direk turkce oyun zaten eger ing istiyosaniz config dosyasini editliyceksiniz seslendirmesi fena degildi crysis 2'nin ama meksikali adama laz sivesi vermeleri komik olmustu bi ing bitiriyim turkcesine de bakarim ahah hatta bi sahnenin orijinalinde incredible diyen adam tr versiyonunda vay amk diyodu
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 singe oynayan var mı nasıl? yine sıkıcı mı?
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 simdi bitirdim oyun cok kisa senaryosu da hic sasirtmadi en bastan tahmin ediyodum zaten dumduz ilerleyip son bossu patlatip dunyayi kurtaricagimi zaten en azindan bi kac plot twist falan koysalardi be
behran Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 almaya gerek yok o halde..
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oyun firmaları oyun yapmayı bıraktılar. motor ve mouse conroller yapıp bırakıyorlar resmen.
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 oyun diye oynamiycaksin bunu zaten benchmark programi bu mekanlar falan muhtesem olmus ve gunplay tatmin edici vurdugunuzu hissediyosunuz ama gerisi bos gameplay ve senaryo bakimindan crysis 2'nin aynisi draw distance cok uzagi gosterse bile yine haritalar kucuk ve lineer, crysis 2'den buyuk ama yine de konusu da yine ayni DUNYAYI TEK SEN KURTARABILIRSIN, GIT KURTAR
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 evet 2yi de i7 930 işlemci + 560 ti kartı aldığımda benchmark niyetine kurup bakmıştım. ekran kartım değişmedi gerçi ama işlemci i7 3930k oldu. bakalım napıcak. aslında diğer makinadaki 560ı söküp sli deneyebilirim :D
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hatta yaziyim hikayesini 100 yil once kazi sirasinda alien teknolojisini kesfediyolar ve bu teknolojiyle suitler, silahlar yapiliyo suit alien-human teknolojisi bisey ve simbiyot yani bi giren bi daha cikamiyo ilk oyunda askerleri koreliler bizi tehdit ediyo diye kandirip alien base'e yolluyolar belki suitlerle daha cok teknoloji calabiliriz diye ama sonradan anlasiliyo istilaci olduklari prophet suit sayesinde alien-human hybrid bi seye donusuyo ve kendini olduruyo ikinci oyunda alcatraz diye siradan bi askere prophet giysisini veriyo, oyun ilerledikce simbiyot sayesinde prophet'e donusuyo herif son oyunda insanliktan cikiyo prophet ve god mode aciyo alienlari patlatiyo en sonunda da giysiyle butunlesiyo aslinda o kadar da kotu degil ama hikayenin anlatimi, diyaloglar cok zayif
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 bu arada oyunun ilk leveli buglu 5 milyar saydiginiz makinede bile hayvan gibi kasar benchmark icin new york'a gectiginiz levelleri kullanin
tomkat Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 patch geldi artik kasmiyo dandik optimizasyon yuzunden Fix for users getting stuck in the Pinger Fix for Flashbang/Smoke grenade reactions not displaying in Kill Cam Fix for crosshair becoming invisible after certain actions Fixes for squads joining and disconnecting from servers Fix for players being unable to fire or reload occasionally Fix for users occasionally being able to hear VTOL damage siren constantly Weapons retrieved from the ground now have the correct attachments Fix for players getting stuck if ripping HMG off VTOL during destruction Fix for being unable to detonate C4 after host migration on consoles Fix for game not ending correctly if last opponent triggers a host migration Fix for issue where sometimes rip and throw weapons would not deal damage in smoke grenades Fix for relay in CTR becoming stuck if picking up relay during shotgun reload Fix for icons disappearing occasionally in CTR Fix for players occasionally spawning with wrong loadout in Assault (PC Only) Last Man Standing no longer displayed in Hunter for players that have just died Fixed issue with teams during host migration in Hunter/Assault Significant optimisation to Medium detail settings (PC Only) Particle optimisation (PC Only)
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Valla 5. bölüme geldim ama oynama isteğim kalmadı hiç, herşeyi yapmış gibi hissediyorum :p
Öne çıkan mesajlar