Killer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 so hardcoree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Dinin empoze edilmesine ne diyosun peki? Kimlikte din hanesi bulunmasına ve inançsız adamda bile kimlikte din hanesine İslam yazmasına? Sildirmek için bi hamle yapmaya kalktığında linç politikası uygulanmasına? Hoş yine yanlış ülkede yanlış şeyi tartışıyoruz, üstelik de yanlış konuda. Ama neyse yani özetle güle güle Fazıl Say, öyle ya da böyle ülkenin sayılı değerlerindendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 KÜSTÜM GİDİYOM 1 ay sonra başlar tsundere tsundere twitter mesajları atmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Özgürlük bu diyorsun yani: http://forum.paticik.com/thumbnails/62f/e81/b1a/bdd/095/843/616/8d1/97d/143/94_450xNULL.gif Dininize istediğim gibi küfrederim ben, size n'oluyor? Cehenneme giden benim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ya adam gibi tartışın ya da kilitliyorum bu topiği. Hakaretle tahrikle bir yere varılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Neye hakaret ederse etsin, benim gözümde çok önemli bir sanatçıydı, ülkeye katabileceği çok şey vardı. Belirli bir kalıptan çıkmış insanalar barınabiliyor bu ülkede, diğerleri zorlanıyor, imkanı olan da kaçıyor, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Herif hakikaten müzik dehası, hala daha dinli minli savunma yapan arkadaşlara bir doz siyanür yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sana hakaret ettiyse dava acarsin. soyut kavramlara hakaret ediyo diye adami dusman bellemek so 1500s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Fazıl Say'ın ettiği laf dine hakaret değil dini kendi zevkleri için şekillendirenlere hakarettir olsa olsa. Ama dinciden ne bekleyeceksin abi. Okuyacak olsa okur, hacıların hocaların kitaplarına ihtiyaç duymaz. Türkçe ibadet etmekten korkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 aga ben fazılın dediklerinden hiç bişey anlamıyorum. yazdıklarını da halk anlamıyor. insanlık bu adamı anlayamadan telef olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sS4F1Y6R134 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 müslümanlara sözüm, hintlilere "ahah ineğe tapıyor mallar" diye ağız dolusu gülüp, sonra da "inancıma saygı duymak zorundasın" dersen bi tarafımla gülerim. hoşgörü dininin de hoşgörü limitlerini görüyoruz her gün. "senin seviyene inmiyeceğim slk .s .s " seviyesinde bir hoşgörü bu , ikiyüzlülükten başka bir şey değil. ayrıca dine hakaret öyle olmaz böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Klasik batı müziğinin ruha dinden daha iyi geldiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 delikanlı adam: "hadi eyvallah" mızmız adam: "bak giderim ha! gidiyorum. zaten beş para etmez, sittiri boktan insanlarsınız siz. 25 haziran'da gidiyorum artık kesin." (hala gidecek ama hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 dini ortama çok mu girdin sanki sipeys? girdim diyeniniz de tatava. var mı şöyle ortam klasik müzikte? http://www.youtube.com/watch?v=1bEbdYCFqUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 sipeyskeyk said: Klasik batı müziğinin ruha dinden daha iyi geldiğini düşünüyorum. valla aslında konu dışından ban da çok güzel geliyormuş diyorlar tadanlar. bu arada sanırım ruh yok, sadece öğrenme yeteneği olan gelişmiş organizmalarız ve beynimizi çalıştıran elektrik akımı kesildiğinde tüm fiş çekilmiş olacak. discharge anında ekranın gitmesi gibi son bir karanlık görüp sonra biz yok olmuş olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Bir ara reenkarnasyona inananlar vardı ülkede, sürekli televizyona çıkıyorlardı, insanların önceki yaşamlarını filan buulyorlardı garip yöntemlerle. Onlara n'oldu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 gittiği yer de dünya sonuçta bence artık ülkeler var olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 türkiye neden var mesela sınırlarını korumak için. suriye neden var. sınırlarını korumak için. koyacaksın uluslararası mahkemesini yargısını meclisini. bütün dünya eşit kalkınacak. kültür dediğin de üstünlük egosu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 GERGE said: Bir ara reenkarnasyona inananlar vardı ülkede, sürekli televizyona çıkıyorlardı, insanların önceki yaşamlarını filan buulyorlardı garip yöntemlerle. Onlara n'oldu bilen var mı? bildiğimiz evrende ve algılayamadığımız evren dışında kalan -tanrı-cennet-cehennem etc- her şeyde en kabus olay bu reenkarnasyondur. +OHH ÖLDÜM! ÇOK ŞÜKÜR! Süper! -yalnız sizi tekrar dünyaya yollayacağız! +benle dalga mı geçiyorsun senin £#$>£#$>£#$<£#$£34!! <-1*10^13 farklı küfür hapisaneden kaçtıktan hemen sonra geri dönmek gibi bişi. en büyük kabusum olabilir. hatta 2nd round yerine double time in hell gibi bi kartım varsa onu da kullanabilirim. dünyayı monopoly oyunu gibi gördüm şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ren said: türkiye neden var mesela sınırlarını korumak için. suriye neden var. sınırlarını korumak için. koyacaksın uluslararası mahkemesini yargısını meclisini. bütün dünya eşit kalkınacak. kültür dediğin de üstünlük egosu zaten Baran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 huun said: delikanlı adam: "hadi eyvallah" mızmız adam: "bak giderim ha! gidiyorum. zaten beş para etmez, sittiri boktan insanlarsınız siz. 25 haziran'da gidiyorum artık kesin." (hala gidecek ama hehe) Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Korkma acimiycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Hatta eski sümerce bir kaç cümle öğrenip o programlara trollemeye gitme düşlerim vardı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 iyi yapmıs bence, adamı sokakta falan öldürürler gerek yok bu korkuyla yasamasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar