Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Clasico | Barcelona - Real Madrid | 21.04.2012 - 21.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi işte kaç yıldır bundan bahsediyordum. Barça'yı gözlerinde çok büyütüp sikimsonik şeyler deniyorlardı yıllardır barçanın rakipleri,

yok pres yapan orta saha, yok pepe dmc oynasın falan filan

takımlar kendileri gibi oynayınca barçanın eline veriyor her seferinde, real madrid ilk defa kendisi gibi oynadı bir maç baştan sona ve sonunda galibiyet geldi. Bu sene ki kral kupası'nda geriye düştüklerinde fark etti bunu mourinho ve bu böyle gider ,
Mesaj tarihi:
Zegna said:

su maca benzema yerine higuain ile baslasaydı yaw.

benzema bugun muhteşemdi orta sahada çok pas bozdu çok top kaptı çokda top tuttu adam resmen defansif forvet , defansıda çok yıprattı ki ilk golde onun sayesinde oldu.
Mesaj tarihi:
barcelonaya kaybettirenler.

- içine mustafa sarp kaçan xavi
- sol kanatta kişisele kaçan tello
- tiyago bey

real madride kazandıranlar.

- casillas
- casillas
- başarılı ceza sahası önü pressi
- takımın çok fazla istemesi
Mesaj tarihi:
Red said:

morinyoda nou camp turu bekledim bi koşmadı ama sdfs

şampiyonluk matematiksel olarak garantilense falan koşardı banko. ama şimdi basın toplantısında döktürür :D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Şampiyonluk için en kritik ve mutlak galibiyet gereken maçında elinde Sanchez Fabregas, Pique gibi adamlar varken abik gubik gençlerle sahaya çıkarsan olacağı o.

/this
Mesaj tarihi:
Abi barçayı da pek sevmem de şu madridin neyini seviyosunuz lan bu kadar sdfsgswg

morinyo zaten tam bir ego fıçısı. Ronaldo desen hal ve hareketler tam bi liseli. Niye herkes hayran anlamıyorum dgsdgsfsd
  • Yeni Oluştur...