Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Soyle bır mantık olabılırmı grafıklerı goruntulerı hayvanı yapsalar aramızdan kac kısı diablo yada wow oynayabılır? cok merak edıyorum yada hobaaa yenı oyun cıkıyo dıye her sene yenı bır pc alacak gucu olan kac kısı var? burda onuda cok merak edıyorum bende samsung r520 var kı hıc sorunsuz wow ve dıablo oynayabılıyorsam blızzın farkı burda yatar adamların sadece tek bır dusuncesı var yapdıkları her oyunu en dusuk makınelerde bıle calısması ve bu boylede olacak
Sosyal ağlarda paylaş

o edğil de 300.000 de tıkanmış sunucular... 20 gün sonra release de de tıkanırsa ağlatırım o blizzard ı... bu arada grafik konusunda ben de katılıyorum beklentilerin altında... kötü değil ama benim de beklediği bu değildi... Yemişim resource management ı diablo bu diablo...
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Red said:
skyrim gibi çok güzel manzara seyrettiren ama gameplayi bariz grafiklerin altında ezilen oyunlar mı istiyorsunuz.

Red sen Skyrim'i doğrudüzgün oynamadın bile ne b.k atıyorsun olm fıstık gibi oyuna:X

sdfs para vermediğim için oynamadım çok versem mecbur oynardım ya.

skyrim çok iyi pazarlanan bir oyun oldu.bilmiyorum ben demons serisi ve mount and blade den sonra o tarz oyunlarda grafikten daha çok şey bekliyorum.bu yuzden hayal kırıklığı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

... karakterlerin giyimi kuşamı filan da f2p kore mmo'su seviyesinde.
...

ooo buna katılmam işte :D
bilenler vardır, Tera diye bi mmo çıkıyor şimdi, sırf hatun karakterlerin tasarımı ve giyim kuşamına hasta olduğum için bir iki oynarım gibime geliyor ;)

öyle kore mmosu deyip geçmeyelim pls, hakkaten aşmış şeyler var piyasada :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...