Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 axedice da RMAH'dan butthurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ahahahh abi neden bilmiyorum bagırarak guldum sana gokhanın yazdıgına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 oyun cikinca direk rmahtan alicak itemlari ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Yeter bea :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Soyle bır mantık olabılırmı grafıklerı goruntulerı hayvanı yapsalar aramızdan kac kısı diablo yada wow oynayabılır? cok merak edıyorum yada hobaaa yenı oyun cıkıyo dıye her sene yenı bır pc alacak gucu olan kac kısı var? burda onuda cok merak edıyorum bende samsung r520 var kı hıc sorunsuz wow ve dıablo oynayabılıyorsam blızzın farkı burda yatar adamların sadece tek bır dusuncesı var yapdıkları her oyunu en dusuk makınelerde bıle calısması ve bu boylede olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 heh gene başa sardık /popcorn -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Red said: skyrim gibi çok güzel manzara seyrettiren ama gameplayi bariz grafiklerin altında ezilen oyunlar mı istiyorsunuz. Red sen Skyrim'i doğrudüzgün oynamadın bile ne b.k atıyorsun olm fıstık gibi oyuna:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 o edğil de 300.000 de tıkanmış sunucular... 20 gün sonra release de de tıkanırsa ağlatırım o blizzard ı... bu arada grafik konusunda ben de katılıyorum beklentilerin altında... kötü değil ama benim de beklediği bu değildi... Yemişim resource management ı diablo bu diablo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 "Tatar Ramazan" said: Red said: skyrim gibi çok güzel manzara seyrettiren ama gameplayi bariz grafiklerin altında ezilen oyunlar mı istiyorsunuz. Red sen Skyrim'i doğrudüzgün oynamadın bile ne b.k atıyorsun olm fıstık gibi oyuna:X sdfs para vermediğim için oynamadım çok versem mecbur oynardım ya. skyrim çok iyi pazarlanan bir oyun oldu.bilmiyorum ben demons serisi ve mount and blade den sonra o tarz oyunlarda grafikten daha çok şey bekliyorum.bu yuzden hayal kırıklığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ya tatar, red zaten pati'deki en zevksiz insan olarak nam saldı bayağıdır. "leon filan neyim öyle bi film vardı" ile başladı herşey. bırak kendi halinde öyle. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 valla haklısın Sam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 leon ve pulp fiction beğenmediğim 2 film popüler olanı yalandan sevdik çoh iyi demek en kolayı değil midir ben diablo 3 ü beğendim.skyrimin haterıyım cunku overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Red said: popüler olanı yalandan sevdik çoh iyi demek en kolayı değil midir ben diablo 3 ü beğendim. http://images37.concordmusicgroup.com/artists/fullsize/149.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 yetersiz red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 aslan red yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 lan bi tarafta sam begenmedim diyor, bi tarafta red begendim diyor, ne desem bilemedim, ortada kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sam gayet normal bir arkadaşımız iken, Red ise bir tahtacı hatta ibreye kadar yolu var diyor, bunu aklında tutarak kararını ver padavan, seçim senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 red en azindan gercek kizlara halleniyo, diger tarafta atci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 atçı mı?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 beygirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 ehm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Ahmet Umit'in son kitabindan, bu topikde aldıgım keyfi alamadım arkadas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 redi ortaya alalım samın stressini ondan çıkaralım :p (╮°-°)╮┳━┳ ( ╯°□°)╯ ┻━┻ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Sam said: ... karakterlerin giyimi kuşamı filan da f2p kore mmo'su seviyesinde. ... ooo buna katılmam işte :D bilenler vardır, Tera diye bi mmo çıkıyor şimdi, sırf hatun karakterlerin tasarımı ve giyim kuşamına hasta olduğum için bir iki oynarım gibime geliyor ;) öyle kore mmosu deyip geçmeyelim pls, hakkaten aşmış şeyler var piyasada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DyNfHFD0wEM http://www.youtube.com/watch?v=g5GdlUffx14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar