mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 zibilyon tane oneri/istek/ imza toplanmis zamaninda art ekibinin renklere abanmasindan sikayet olarak oneriler arasinda genelde su tarz bi hava hakim...mis..(gecti borun pazari) bir dolu ornek var ortalikta.. edit: onerilen karartma + light radius (d1-2'de var olan) performansi oyle etkileyecek seyler de degil..tarz secimi yapmis blizort iste vaktinde..renklere gidecez demis..renklide olmus. edit2: buda bonus, herkes hata yapar bliz..buda gecer ehueh.
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ben açık alan resmi koydum. D3teki açık alanlar ile karşılaştırsanıza ya. D2de köyden çıkarken köprü olurdu hatırlıyosunuz dimi? Birde burdaki köprüyle karşılaştırın. Ah bi oyuna girebilsem... Eğer 37 numerolı nalet erolü almasam d3 zindan resimleri de koyarım. Açıkçası cathedrali geçtim yolda ağaçlara asılı adamların tasvirlerini geçtim, Leah ile ilk karşılaştığımız bar bile karanlık tasvir edilmiş. Ortam gaayet karanlık yapmayın etmeyin ya. Ama çok ciddi eksikler var. UI'den bahsetmek yerine ortam kötü dizayn edilmiş demek için cidden kör olmak gerek.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 grafikler gayet güzel, oynamak için 2bin dolarlık makine gerektirmiyor, zaten blizzardın tek düzgün yaptığı iş bu teknik konular bide oyunu ingame ssler yerine özellikle seçilmiş oyunda yer almayan sslerle eleştirmek ayrıca garip
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 grafikler bencede guzel ilk bolumdeki sisden dolayi igrenc gorunuyor ama katedral ici falan nefis. bu arada gene oyuna laf etmeler baslamis :D edenler kesin ilk leveli maxlayip oyunu en uzun sure oynayacak olanlardir. bilgisayar oyunlari bolumunde bunu cok gordum. ona buna ota boka laf edip sonra aaa iyimis yok nefismis, bla bla diyip en onde oyunu saatlerce durmadan oynuyorlardi :D hain onlar :D
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Abi karaktere zoom yapınca resmen Half-Life 1 suratı var ya. Bende mi öyle bi tek? Ya da ben mi yanlış gördüm?
mono Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 eheh ben valla seviyorum hacknslash, sadece diabloyu daha bi ozel severek oynamistim. D3 acayip oynanir gibi gozukuyor, co-op falan.. zaman yok eskisi gibi teeh..37 yeni favori numaram.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 di said: Bu arada Diablo resmen efsane olmus bir oyun. D3 cikicak haberleri yokken bile "bekliyoruz ulan kesin cikicak!" diye yasamis kisilerin beklentisini karsilayacak duzeyde degil kesinlikle. En azindan beta izlenimim boyle. hacı sorun orda işte. Oyun dünyasına devrim olmuş bir oyunun devamı elbette hiçbir şekilde kesmeyecek. Atmosfer olarak diablo 3 tam serinin oyunu olmuş bence, daha kötüsünü bekliyordum şahsen.
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Herkes 3003 hatası alıyor şuan. Kapattılar heralde bir süre. Sonrasında dalmak lazım.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Kojiroh said: Abi karaktere zoom yapınca resmen Half-Life 1 suratı var ya. Bende mi öyle bi tek? Ya da ben mi yanlış gördüm? http://images.wikia.com/quake/images/2/22/P_sarge.jpg ilk expansion char belli oldu.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Sanırım sarge d3 karakterlerinden daha iyi =/
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 evet expansion'da high-res yapacaklarmış dokuları işte axe. feature.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 disconnect from server almaya bsladm smdi de of :S
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bashiok tweet ; You should be seeing error 3003 now. Remain calm and proceed in an orderly fashion to your nearest beverage dispensary.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Abi yalnız cidden Sarge'da female wizard'dakinden daha çok poligon var sanırım. Allah aşkına bu nedir http://i.imgur.com/7U8xg.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 herkes oyuna mi grdi ya ses yok hiç.
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 error 37 ye döndü tekrar. Ben giremiyorum, spam yapıpta giren varsa bi yazsın.
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 temiz 5 dakka spaladım yok hacı yok girmiyor.
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ben 1 saat tf2 oynayayım sonra tekrar denerim olmadı yatarım.
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hala grafik konuşan oyun karanlık değil diyen troller var, hadi yavrular hadi başka kapıya. DO NOT FEED TROLLS plz.. sizlerede yeni mod çıkmış d2 için darkest1 diye buda ss kthxbye http://imgim.com/realdiaplo!!1!.jpg
barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 yok arkadaş. server kapasitelerini arttıracaz diye indirdiler heralde. bayadır spamliyorum banamısın demedi.
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 lol. bolumun agasi geldi gencler, dagilalim.
Öne çıkan mesajlar