Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Open Beta Weekend!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

zibilyon tane oneri/istek/ imza toplanmis zamaninda art ekibinin renklere abanmasindan sikayet olarak oneriler arasinda genelde su tarz bi hava hakim...mis..(gecti borun pazari)

bir dolu ornek var ortalikta..

edit: onerilen karartma + light radius (d1-2'de var olan) performansi oyle etkileyecek seyler de degil..tarz secimi yapmis blizort iste vaktinde..renklere gidecez demis..renklide olmus.

edit2: buda bonus, herkes hata yapar bliz..buda gecer ehueh.

Mesaj tarihi:
Ben açık alan resmi koydum. D3teki açık alanlar ile karşılaştırsanıza ya. D2de köyden çıkarken köprü olurdu hatırlıyosunuz dimi? Birde burdaki köprüyle karşılaştırın. Ah bi oyuna girebilsem...

Eğer 37 numerolı nalet erolü almasam d3 zindan resimleri de koyarım. Açıkçası cathedrali geçtim yolda ağaçlara asılı adamların tasvirlerini geçtim, Leah ile ilk karşılaştığımız bar bile karanlık tasvir edilmiş.

Ortam gaayet karanlık yapmayın etmeyin ya. Ama çok ciddi eksikler var. UI'den bahsetmek yerine ortam kötü dizayn edilmiş demek için cidden kör olmak gerek.
Mesaj tarihi:
grafikler gayet güzel, oynamak için 2bin dolarlık makine gerektirmiyor, zaten blizzardın tek düzgün yaptığı iş bu teknik konular
bide oyunu ingame ssler yerine özellikle seçilmiş oyunda yer almayan sslerle eleştirmek ayrıca garip
Mesaj tarihi:
grafikler bencede guzel ilk bolumdeki sisden dolayi igrenc gorunuyor ama katedral ici falan nefis.

bu arada gene oyuna laf etmeler baslamis :D edenler kesin ilk leveli maxlayip oyunu en uzun sure oynayacak olanlardir. bilgisayar oyunlari bolumunde bunu cok gordum. ona buna ota boka laf edip sonra aaa iyimis yok nefismis, bla bla diyip en onde oyunu saatlerce durmadan oynuyorlardi :D

hain onlar :D
Mesaj tarihi:
eheh ben valla seviyorum hacknslash, sadece diabloyu daha bi ozel severek oynamistim. D3 acayip oynanir gibi gozukuyor, co-op falan..

zaman yok eskisi gibi teeh..37 yeni favori numaram.
Mesaj tarihi:
di said:

Bu arada Diablo resmen efsane olmus bir oyun. D3 cikicak haberleri yokken bile "bekliyoruz ulan kesin cikicak!" diye yasamis kisilerin beklentisini karsilayacak duzeyde degil kesinlikle. En azindan beta izlenimim boyle.

hacı sorun orda işte. Oyun dünyasına devrim olmuş bir oyunun devamı elbette hiçbir şekilde kesmeyecek. Atmosfer olarak diablo 3 tam serinin oyunu olmuş bence, daha kötüsünü bekliyordum şahsen.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Abi karaktere zoom yapınca resmen Half-Life 1 suratı var ya. Bende mi öyle bi tek? Ya da ben mi yanlış gördüm?

http://images.wikia.com/quake/images/2/22/P_sarge.jpg
ilk expansion char belli oldu.
Mesaj tarihi:
hala grafik konuşan oyun karanlık değil diyen troller var, hadi yavrular hadi başka kapıya.

DO NOT FEED TROLLS plz..

sizlerede yeni mod çıkmış d2 için darkest1 diye buda ss kthxbye

http://imgim.com/realdiaplo!!1!.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...