bide selcuk o pozisyonda çok bekledi orta yapmak için.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00
Selçuk penaltı kazanmaya çalıstı bence orda ama baroni zamanlamayı düzgün yapınca yalan oldu
bu macta firat aydinus'a laf etmek valla saglam is. bravo. penalti + kirmizi kombosunu default geliyo sandi heralde gs'liler, ondandir.
ya arkadaşım anlamak mı istemiyorsunuz yoksa bu kadar kıtmısınız bilemedim.
Diyorum ki, arkadan çalınan her top faul değil ama arkadan yapılan bir çok hareket faul dikkat edersen bir çok pozsiyonda adama arkadan fazla güç uygula faul oluyor o yüzden futboclular top ile rakip arasına giriyor ve faul kazanıyor
heleki selcugun pozsiyonda top çalma bile yok direk arkadan adamın ayağına kayıyor.
ne adamlarmışsınız ya.
ayrıca izleyin burada
[video]http://youtu.be/HZ9LJcqibmA?t=1m59s?feature=oembed" width="459">
selçuk kendisi bile itiraz etmiyo yahu.
İlluminati'nin Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Birbirine Düşürmesi
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/74859/illuminatinin-galatasaray-ve-fenerbahceyi-birbirine-dusurmesi
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/74859/illuminatinin-galatasaray-ve-fenerbahceyi-birbirine-dusurmesi
Pozisyon bana göre penaltı verilebilecek bir pozisyon, arkadaki ayakla direkt bodoslama alıyor selçuğun iki ayağını da.
Onun dışında Fırat Aydınus'a laf etmek saçmalık. Adam yine olabildiğince adil davrandı.
İyi yönetim sergiledi demem, ama "bilinçli" kötülük yapmadı pek. Sert oyuna izin verdi. Fener de balta gibi oynadığı habire sert girdiği için ona daha çok yaranıyormuş gibi gözüktü.
Onun dışında Fırat Aydınus'a laf etmek saçmalık. Adam yine olabildiğince adil davrandı.
İyi yönetim sergiledi demem, ama "bilinçli" kötülük yapmadı pek. Sert oyuna izin verdi. Fener de balta gibi oynadığı habire sert girdiği için ona daha çok yaranıyormuş gibi gözüktü.
penalti verse cok itiraz edilmez.
yaw orda darbeyi yiyen adamin ilk hareketi kalkıp korner kullanmaya gitmek, hala penalti verilr verilmez diyorsunz, sanki her pozisyonda sadece %100 topa dokunuyor adamlar
top calmalarin %95'inde topla karısık rakibe giriyor herkes, buna penalti calınırsa 10 tane penalti olur her mac, haa calan hakem olmaz mi olur elbet ama su pozisyonda fatih dısında penalti diye sızlanan olmadi zaten
top calmalarin %95'inde topla karısık rakibe giriyor herkes, buna penalti calınırsa 10 tane penalti olur her mac, haa calan hakem olmaz mi olur elbet ama su pozisyonda fatih dısında penalti diye sızlanan olmadi zaten
Yahu penaltı olsa nolur olmasa nolur. Penaltıdan daha bariz gol şanslarını hiç ettik. Bu penaltı olsa o şansla ya volkan çıkarırdı yada dağa taşa giderdi zaten. sdf
penalti olsa yenerdik diyen yok ki, pozisyon var ortada, penalti verilir mi verilmez mi onu konusuyoruz.
Ya böyle hakem makem konuşmak GS li olarak benim hoşuma gitmiyor. Hani çok da bariz bir penaltı değildi. Adamın hem topa hem rakibe teması var da oyun içinde elli kere oluyor böyle temaslar. Ki adamın teması önce topa.
Çok bariz yanlı bir yönetim göstermedi hakem. Arada bize de fenerede hediyesi oldu. Aman işte neye Alex in dediği gibi şansa yenildik. Bi daha olmaması ümidiyle.
Çok bariz yanlı bir yönetim göstermedi hakem. Arada bize de fenerede hediyesi oldu. Aman işte neye Alex in dediği gibi şansa yenildik. Bi daha olmaması ümidiyle.
penalti verse cok itiraz edilmez.
çok da itiraz edilir. İlk dokunduğu eğer adamın ayağı olsa, adamı kaydırdıktan sonra topa vursa evet penaltı. Ama ilk olarak topa vurduktan sonra kimse şu pozisyona penaltı çalamaz. Dünyanın hiçbir liginde de çalınmaz. Videosu da ortada, şuna penaltı kesinlikle çalınamaz. Yoruma açık bir şey değil bu.
Pozisyon tam önümüzde oldu bende penaltı olmadığını net söyleyeyim. Tartışma anlamsız yani, Selçukta kalktı kornerini attı zaten. Daha da uzatmanın manası yok..
kardeş senin önüde (temiz 20 metre)saniselerle olan olayı tüm ayrıntılarıyla nasıl gördün bi anlatırmısın. sen bir allahın lütfu olabilirsin
Çok fazla tartışmanın manası yok, eze eze oynuyosan atacaksın arka arkaya. Atamazsan 4 pozisyonun 3'ünde tehlike yaratır 2'sinde gol atar giderler.
Terimin maç sonu açıklaması özetliyor zaten.
http://www.youtube.com/watch?v=IizWG1nlFi0&feature=relmfu
Terimin maç sonu açıklaması özetliyor zaten.
http://www.youtube.com/watch?v=IizWG1nlFi0&feature=relmfu
arkadaş hakem mi
Ne alakası var diyip uzatmak istemiyorum işi sen nasıl penaltı olup olmadığı konusunda yorum yapabiliyorsan, ben de yapıyorum işte, yoktu diyorum, hakem yoktu diyor, hakem yorumcuları yoktu diyor, birçok kişi yoktu diyor, eminim Selçuğa sorsan o da yoktu diyecektir. Temiz topa müdahele ettiğini düşünüyorum ve öyle gördüm, hakem olsam da devam ederdim. Hayır ben de GS'liyim ama bir pozisyona faul ya da değil demek çok zor değil açıkçası...
PENALTI EVET. Ama Fener 2-1 koydu. Bitti gitti. İlla laf ettirceksiniz kendinize , birakin artik bu gereksiz isleri.
Ne oldu kaşık olayı ? Bir ilerleme varmı o ılık GS li arkadaşın durumunda? Pek takip edemedim.
Ne oldu kaşık olayı ? Bir ilerleme varmı o ılık GS li arkadaşın durumunda? Pek takip edemedim.
markus penaltı değil dedi beyler.
Öne çıkan mesajlar