Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 nisantasinda insaat iskelesi cokmus taksinin ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yanımdan saksı gecti ucarak, karsıdaki binanın catısı döküldü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 vaperon said: Az önce feci bir rüzgar dalgasıyla havadan toz bulutu geldi bildiğin. Noluyo istanbulda? Abi metrobuse bindik sogutlucesmeden git gide artti ruzgar ve duraklarda agaclar devrilmis falan kopruye bi geldik deniz corbaya donmus motorlar durmus koprude millet kacisiyor falan metrobus saga sola sallana sallana devrilcekti valla cami patladi falan geberioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi istanbuldaki fırtına da değil ki, bi an böyle 1 saniye bile sürmedi nerdeyse, FUS RO DAAAAAAAAAAAAAAAH çaktı allah, bitti o kadar. ufak ufak esiyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 çok güzel ya hava. tam istediğim katastropik havalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 55kilo adamım eve zor geldim rüzgardan. bir ara ayaklarım yerden havalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hamsilipilav said: vaperon said: Az önce feci bir rüzgar dalgasıyla havadan toz bulutu geldi bildiğin. Noluyo istanbulda? Abi metrobuse bindik sogutlucesmeden git gide artti ruzgar ve duraklarda agaclar devrilmis falan kopruye bi geldik deniz corbaya donmus motorlar durmus koprude millet kacisiyor falan metrobus saga sola sallana sallana devrilcekti valla cami patladi falan geberioduk Öeeeeh adam canını zor kurtarmış O.o Yuh. Tam köprü üstü metrobüs kırık cam ve fırtına... E senin de nasıl bir şansın var karadenizli kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 çılgın esti lan korktum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 birazdan levent'ten taksim'e gitmek için çıkıcam ofisten. metroya kadar 7-8 dk bi yürüme mesafesi var. yavaşladı şimdi ama tekrar coşarsa, bunlar son sözlerim olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kıbrısta bile aynı anda oldu , korkmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Oha be hava resmen kum fırtınası varmış gibi kızıl oldu. heheh şimdi dahada karardı ulan tırsmadım desem yalan olur. Bir patlıcak pir patlıcak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ankara birlik mahallesi çernobilden hallice şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 kızılca kıyamet mi kopacak yoksa dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Selam, Dudullu Organiza Sanayi'de bazı dükkan çatıları gitti. Benim bulunduğum sanayinin dışındaki bir binanın çatısı komple yandaki boş arsaya indi. Arabayı dükkanın içine kaçırdım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Korkuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 antalyada acaip rüzgarlı. dün yağmurlu gösteriyordu ama şuan hem güneşli hem şiddetli rüzgar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ORAN şehride aynı şekilde iyice sapıttı be valla birazdan ZAAARRRTTT edicek yer yarılcak deseler inandırıcı gelir. Aklı olan arabalarını kapalı yere çeksin bunun arkası sasğlam dolu gelebilir. senko said: ankara birlik mahallesi çernobilden hallice şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ankarada hava sarı dan da öte direk çamur rengine bürünmüş durumda cam kapı kapalı ama toz kokusu tavan yaptı... Çektiğim resim var ekleyebilirsem koyarım. Ankara şuan tozdan gözükmüyor. İnşaat malzemeleri havada uçuyor fln tam felaket. Ulu mayalar haklı çıkacak... Normalde oradan bütün Ankarayı görebiliyor olmanız gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 2012 diycektim de burda hava cok guzel. simdi ustumu cikardim bahceye cikicam biraz guneslenmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bu Marduk'un demo versiyonu ise gerçek sürümünü nasıl olcak ulen. Evet ya toz kokusu abardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 lan evden çıkmadım ben pek görmüyorum bunun bile betası gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 oha fallout olmuş dışarısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Dışarı çıkıp birilerini öldürelim fede, havadan etkilendik deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Seğmenler mi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 birini öldürmek için havaya ihtiyacımız yok ki lan sdflkşjsf yalnız hakkaten çok güzel olmuş hava. emek abi burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar