Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yapalım, gelebilecekler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 bana uyar heryere gelirim tunalı kızılay önceliğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yalova'ya giderim ben sanki ya bayağıdır göremedim bizimkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yalova derken ? benim gibi yalovalı olup ankarada oturanlardan mısın sen de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 senko said: yalova'ya giderim ben sanki ya bayağıdır göremedim bizimkileri. Olabilir, olmayadabilir, kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 istanbulda da bulusulsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 istanbula gelin mayis sonunda yapin kesin gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Oce4n said: yalova derken ? benim gibi yalovalı olup ankarada oturanlardan mısın sen de ? eskişehirliyim istanbulda çalışıyorum ama ankaradayım şu an. karışık benim ya sdf ailem yalova'da ama şu sıralar. bilmiyorum ben de nası biyer bi kere gitmiştim de gezemedim taşınma telaşı vs sakin sakin gidecem şimdi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Arkadaşın konserine gideceğim diye söz verdim ben gelebileceğimi sanmıyorum. Hatta senko da söz vermiş ama satıp yalova falan diyor ispiklicem birazdan onuda sfasgad =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Son sınavımın ertesi günü. Gelirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ben de pas geceyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben de gelemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 wastyrx said: Arkadaşın konserine gideceğim diye söz verdim ben gelebileceğimi sanmıyorum. Hatta senko da söz vermiş ama satıp yalova falan diyor ispiklicem birazdan onuda sfasgad =D çello'yu takar peşime abi, yapma etme :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 celloyu kızdırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 haftaya olsun nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 haftaya yokum ben, sen yaparsın artık yeni bir buluşma ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Saat var mi bende gelirim ama 6da isim bitiyor calisan adamiz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yalovadan olup ankarada oturanlara birde beni ekleyin. Bu hafta banada uymuyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 yalova buluşması yapalım biz de O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 siz yalovada biz ankara'da, paralel buluşma düzenleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 anakara memur gri deniz yok istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Lan olm haftaya yapın!!! Bu hafta İstanbula düğüne gidiyorum :S Arkadaş hevesleniyoruz gelcez gelcez diye, piyango vuruyosunuz ha. Haftaya yapın siz haftaya, kesin gelicem haftaya, direk ona göre ayarlarım programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Ha bu arada, bu gaz ve toz bulutu devam ederse Ankarada, zaten yakında ölürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ben gelirim. büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Kesinlikle gelirim, ancak akşam 19.00 sonrası olur muhtemel. Çalıştığımız sektör daha öncesine müsaade etmiyor ne yazık ki. Mekan ve yeri kesinliştirmek de önemli haliyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar