Apis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Evet 1.2 ile Daily Questler başladı... World PVP bakımından inanılmaz güzel oldu bence fakat şu an 3 günlük görevi yapınca 11 virüs örneği mi ne veriyor. Pet için 60, kristaller için 85 tane lazım. 6 gün boyunca lvl 24-28 gezegeni Tattooin'de olacak gibi herkes. Birde hastalanıp patlayınca 5 DNA daha mı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 evet 5 dna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Peki nasıl patlıyoruz, yani hastalığı kaptıktan ne kadar sonra ateşimiz çıkıyor ve patlıyıoruz? Bugün iki defa başıma geldi ve 10 DNA aldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 15dk diyordu birileri ama emin değilim. biraz yaptım quest'leri, sonra ödülleri duyunca bıraktım öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 10 dna için hastalanıp patlamayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 nolii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 GTN ve PvP vendorları ve bank da kamp kurup patlıyoruz güzelcene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Infect other players questi çok komik,anca gidip adamların suratına patlayınca bulaştırabiliyorsunuz. infect olup wz ye dalıyordum bende ölecekken milletin arasına dalıyordum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Feverish olunca, karakteri öldürün. VIP kattan atlayın misal. Rakghoul sample hemen geliyor. Patlamayı beklemenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 petin ödüllerin oldugu vendor nerde.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Dune sea'de haritayı açınca vendor diye yazıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar