Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anime tavsiye

Butcherofego

Öne çıkan mesajlar

Kurallar :
1-Kahramanımız kötü gibi olucak! (ama bunun için iyi sebepleri olucak)
2-Kahramanımız her zaman eşit entellektüel düzeyde başka biriyle mücadele edicek
3-Kahramanımızın kimliği gizli olucak , bazen düşmanının da kimliği gizli olucak
4-Kahramanımız dünyayı ele geçirmeye veya değiştirmeye çalışıcak.
5-Zeka oyunları , stratejiler ön planda olucak.

Not : Death Note veya Code Geass demeyin , izledim.

Bu kuralların hepsine veya bazılarına uyan anime önerilerinizi rica ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

boku no p-

besini birden iceren guncel bisey pek gelmedi aklima

code geassin yapimcilarindan az cok ayni temada guilty crown var da kavga dovus daha ziyade ve cok kotu oldugu icin izliyorsun, iyi oldugundan degil
mirai nikki biraz gizli karakter dunya degistirecek potansiyelde guc olaylari ama karakterleri monitore kafa attiran cinsten

eden of the east i alttaki mirai nikki topiginden osnra farkettim o cok daha kaliteydi, kriterlerinin bir ikisini dolduruyor

monster olabilir belki

animesi yok ama manga dersen akumetsu var death note a gercekten yakin olabilecek
Sosyal ağlarda paylaş

birinci maddede anti-hero mu kastettin yoksa direk kötü adam mı?

dünyayı ele geçirmece değil ama anti-hero dizisi olarak hellsing, darker than black, black lagoon, cowboy bebop, fate/zero önerebilirim.
entellektüel muhabbetler de geçiyor, bazı yerlerde noirimsi havalar var vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka bir yana

Full Metal Panic Fumoffu

Belirttiğin kriterlerle alakası yok belki, ama gülmekten öleceğin bir anime, hatta espri anlayışına göre gözlerinden yaş gelme garantili bir anime. Şimdiye kadar bu seriyi izletip de anime izlemeye başlamayan arkadaşım yok. Hazır bahar dönemi de, tam izleme zamanı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...