karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya oyunu alacam sistem yeterli gelirmi biri bişey söylese fena olmaz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 oyunu indirmek 20 dakka sürdü, kurmak için 1 saattir uğraşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 @destur, karamürselidelihamdi: Şuradan bir bakın: http://www.systemrequirementslab.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 agent.exe hatası alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 "an unexpected error occurred while trying to install" gibi bir hata aliyorsaniz, setup.exe'yi silip downloader'i tekrar calistiriyorsunuz, bir 50mb daha download edip sonrasinda installer'i baslatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 burdan test edebilirsiniz bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 FPS konusunda baya yalanlardayim. Beta'da boyle degildi. Tavsiye var midir ? Bir de fps degerlerine nasil bakabiliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 graphical error, click here to try recrating d3d, benzeri bir ahta alıyorum. off ya. 2006 imac kullanıyorum, oyun pv kısmında yüklü, işletim sistemi windows 7 sp3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ee? karakter yarattim start game diyorum error 300008 verip duruyo anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 FPS icin oyuna girdikten sonra CTRL + R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 iki saattir server busy diyo napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 hey allahım ya LvL 8 oldum sonra arkadaş geldi dediki: -hadi beraber takılalım -tamam. dedim. aa Real ID de olmasına rağmen friend listte görünmüyor. sonra araştırdım Server Amerikaymış Europe'a bi çektim gitti karakter!!! baştan başlatıyor ne saçma yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Agent hatası alan ve çözen varmı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 friend list dolu molu biseyler diyo arada ekleyenler olmuş accept diyorum ama kabul etmiyor valla benim sucum yok hacikitler ofişil siteye bakmadım var mi bilen sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 us server'da karakter açna adamın dramı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Nekro said: burdan test edebilirsiniz bisey degil Makinaya ot bok püsür yüklüyor o site kötü http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 pasaktaylan said: Agent hatası alan ve çözen varmı arkadaşlar? if you have the installer cd, copy the .rcc .mpqe's .db and .mpq files to ur //battle.net/setup/diablo3_enxx folder. böyle bişey bulmuştum bikaç gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 sakın ati driverın 12.4 yükseltmeyin... Lan yükseltem dedim çatladı alet... resmen çatladı fps baya yerlerde şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 12.4 ile grafikler birbirine girdi bende her yer gri oldu falan oynayamadım.şu an çok eski bi driver ile oynuyorum 12.3 ü de yükleyemedim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ööö tüm driverları (uninstall yaparken seçenek avr herşeyi sil diye) sildim - reset attım yüklü driverı aygıt yöneticisinden kaldırdım - reset attım 12.4 kurdum - reset attım diabloyu açtım biraz daha iyi gibi ama 12.3 hala daha iyi gibi geliyore bana bu sırada ekran kartınız eğer hd 4000 serisi veya altı ise hotfix çıkarmış ati 12.4a diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 HD4800 var bende. 12.4 var versiyonda. multide çok kasan yerler dışında bi problem olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 6800 var, updatete sorun yasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 mac surumunde bir sknti var i5 2500k 4 core 12gb ddr3 512 6750m wow sc2 bf3 1080p full grafik oynarken diablo da bazi yerlerde anlamsiz sekilde yavasliyor var mi benzer yasayan yada cozum fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Ya beyler dünden beri sürekli update sorunu yaşıyorum her oyuna giriceğim zaman launcherla update yapmaya başlıyor oyuna giriyorum oynuyorum vs. sonra d3 ten çıktından sonra tekrar girmek istediğimde gene update yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 imac de grafik optimizasyonunda sorun varmış beyler. aynısı bi tanıdıkta da var benım. patch beklicek sanırım mac kullanıcıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar