deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Abi olay senin bilgisayarından falan kaynaklanmıyor, adam yukarıda yazmış. Dmg.ın belli bir noktayı geçtiğinde büyük packlerde çok fazla veri işlemesi gerekiyor oyunun, onu beceremiyor, bu da lag'e yol açıyor. Gruplarda daha da kötü oluyor çünkü tüm grup aynı anda yaşıyor bu sorunu wd yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Peki hocam bunun bi çözümü var mı yoksa yeni patch de falan mı çözecekler? oyun oynanmaz durumda bu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Çözüm bulurlarsa hotfix'le hallederler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Dayanamadım bıraktım. en son 59 solo da 3 kez lag dan öldüm. fix gelirse dönerim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Carnevila döndüm ben gear baya downgrade oldu ama oynanıyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 la ben de bu lag neden oluyor diyordum. diablodan 6 sıfırı atmalarının vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Lag mag olmadi hic grup/solo su ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 60+ grift girince ekranda çok fazla aynı anda mob olduğunda oluyor, kolay kolay ölmüyorlar, herkes spam spell attığı için server kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Max 55grift yaptim su ana kadar pugla falan iste gear yetersiz baya daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ya en kötüsü grup girip tank la birlikte yapılan griftler monk topladıkca topluyo moblar kolay ölmediği için bi yerden sonra oyun kitlenio wd olunca. illa pet build oynatıcaklar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Narius said: Carnevila döndüm ben gear baya downgrade oldu ama oynanıyor en azından. Carnevil daha iyi zaten. 70grift yapan adamlar hep carnevil'cı nonseason'da. Yalnız builddeki itemlar çok kıl tüy. SMK, Dagger of Darts ikilisinden bir tanesi ancient olacak vs., zunimassa offhand zaten düşmüyor onun da ancienti düşecek... Ölme eşeğim tadında tam. Gerçi ben bayağı topladım. Şu an ancient mask of jeram var, cubed carnival var; zunimassa seti tamam; ancient witching hour tamam; fetish psychopants'lı hellfire amulet de var. Tek derdim wep ve offhand şu an :( Sonra tüftüf akıcam ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 WD en eğlendiğim klas 2.3 de idare eder 2 patch sonra muhtemelen tam diablo gibi olacak oyun. Yalnız başıma t3 de farm yapıyorum oyun tıkanıyor burada, grupla girmen şart oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 t3'te oyun tikaniyor derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/65054345 Daha legendary gemleri tam ayarlayamadım ama gear şu halde. Cube de smk, rorg ve carnevil var. 55 grift'i faceroll sololuyorum. Vaktim olursa 60 üstünü deneyeceğim gemleri ayarlayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 deadwoll said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/65054345 Daha legendary gemleri tam ayarlayamadım ama gear şu halde. Cube de smk, rorg ve carnevil var. 55 grift'i faceroll sololuyorum. Vaktim olursa 60 üstünü deneyeceğim gemleri ayarlayıp. oh my good sen aşmışsın tebrik ederim bu seviyede lag oluyormu sende millet ağlıyorda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Carnevil'da lag yok, HT setinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 aynen carnevil akıo lag falan yok. bu da benim cengaver eu.battle.net 53 zorlamadı akşama 55 deniycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Witch Doctor'a iyi gidecek şarkı önerin la. şöyle şeyler olabilir misal: https://www.youtube.com/watch?v=0ttGgIQpAUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Yeni sezonda reyiz nasıl, başlayasım var yeni sezona WD ile hayırlısı.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 2.4 ptr'de helltooth denedim, gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 build bakacak bir site vs var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 diablofans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Dün 2 crusader arkadaşla t10 boost girdim, 2 tab item çıktı daha dizemedim ama helltooth gerçekten bu sezonun seti sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 heltooth anca t10 / bounty farm icin is yapar. GR push icin LON gargantuan/dogs gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 gr push yapan baya ht setli var abi leadarboardda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar