µh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 allah diyen gargantuan ben çekiliyorum o kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 T kaç bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Harbi lan o ne öyle, osuruktan iskelette 213M hp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 t3 yada t4'dü, o iskelet sarı elitin minyonu abi. witch doctora ayar çektim şuan gargantuan 300 milyon vuruyor tek seferde elitlere üstelik helmim andariel's yani spawnlarıma damage veren skill yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 oha o nasıl oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 WD yapıyorum bir tane bende, wizardın fire build itemlerine verip bir denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 ben de aynen wizardın itemları geçirdim wd'ye öyle oynuyorum. normalde witchdoctorlar adam gibi kendi setleriyle oynadıgı için elemental dmgları daha düşük oluyor, full fire seti giyince elit dps'de wdlerde EU #5 world #9 oldum. yalnız cidden çok boş bir build bir tek gargantuan hayvan gibi vuruyor, onun için cdr kasıp sürekli onu ayakta tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Fire bomb, fire bats, fetish vs kullanmıyormusun ? Sırf gargantuan ile akmakda sıkar hani. Wizard ile oyun artık o noktaya geldi blakhole ile topla sonra WOF spamla vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 firebomb kullanıyorum bi de zombie charger'ın firelı rune'unu kullanıyorum. tek target için çok iyi, elitleri bossları yok ediyorum da genel olarak farm için çok sıkıntı bir build hiç mantıklı ve verimli değil fire witch doctor. swarm falan kullansan yine zaman alıyor düz mobların ölmesi falan. zaten adam akıllı oynayanlar da genelde fire kullanmıyor. eğer arkadaşlarınla oynuyorsan eğlenceli ama, skilleri falan güzel. ben bir kaç gün daha oynayıp wizardıma geri döneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 benim adam baya iyi oldu ya tam bir çılgın plague bats kullanıyorum çünkü adamlar eriyorrr http://eu.battle.net/d3/en/profile/bearhunter-1463/hero/1116706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Hiç elemantal dmg in yok yani gerek yok mu wd de ?, birde fetishler fiziksel hasar veriyor değil mi ? Ondan bracerda %20 fiizksel hasar bonusu var. Şu haline solo t kaç yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Starmetal + zunimassa + jeram varken elementala falan ihtiyaç yok, petler herşeyi keser zaten. Senin oyun bitmiş ya tamam bırakabilirsin artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 rain dance yerine slam dance daha iyi olur. bir de varsa tasker & theo daha iyi bir tercih. Law said: Hiç elemantal dmg in yok yani gerek yok mu wd de ?, birde fetishler fiziksel hasar veriyor değil mi ? Ondan bracerda %20 fiizksel hasar bonusu var. Şu haline solo t kaç yapabiliyorsun. fetishler physical. zunimassa set bonusunu aldıktan sonra kalan itemlar çok kötü değilse t5 yapılabilir. soj, starmetal kukri falan varsa ver elini t6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 şöyle söyliyim biraz arttırdım skill dmg imi çünkü sıkıldım herşeyi fetish armynin kesmesinden kendim t5 yapıyorum sorun olmuyor big bad vodoo slam dance açınca zaten 20m falan vuruyo fetishler şimdi fetish army den biraz kısıp amuletede skill dmg ayarlayıp zombi charger yüklenip physical pile on gidicem ama şu var rhen ho flayer ınız var full fetish army dmg ve physical dmg kasarsanız addling toads la da kesemiceniz yer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 rhen'ho kötüler kötüsü. homing falan yaptığı yok sadece bir 20-30 derece yönlendiriyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 valla ben işte onla takılıyordum starmetal düşene kadar zararını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 şu an wizard var, nasıl bir item fakiriyse şanssız doğmuş. Bezdiğim için 60 WD'mi 70 liyim diyorum, son 3 4 sayfaya bakınca şansı var gibi geldi, bu akşam kasayım bari :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Abi mask of jeram var, pet gloves var, thunderfury var, hap var ex var roc var. T2de T3de falan literally ben bırakıyorum petler ekranı temizliyor, ama hiç oynayasım yok lan. 1 ay ömrü var tradesiz hedesiz diablonun demişlerdi de inanmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 companion + item kombosu yazsanıza. solo t5 falan için. ya böyle bi damagea katkısı olsun ya da utility versin falan, nedir hedef itemlar? özellikle templar için fena olmaz. enchantress + maximus fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Drakkahn-2636/hero/10898228 Benim WD bu, yeni 70ledim, wizarddan 2 3 item aldım, kafa ve main riftten dün düştü. Önerilere açığım, baba WD'lerden yol gösterimi bekliyorum, sevgiler :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 pierce the veil pasifi olmadan sokağa çıkma. bracerdaki physical'ın sana pek bir hayrı yok. bir de kendine en kral gemleri takmışsın bir de tempların yüzüklere bak :P acid cloud tek başına çok mana yiyor. hem o, hem spirit barrage hem de pirana bu değirmenin suyu nereden geliyor? sdf. Ben olsam spirit baraj yerine haunt alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Templar felaket ya, bakamadık companionlara pek :). akşam haunta bakayım bi, acid clodun son rünü 5M patlatıyor, mana için de vodoyu açıyorum elitlerde t2 solo, t3 partiyle rahat gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 ileride acid cloud üzerinden oynamak istiyorsan poison damage abanıp ondan çok daha fazla vurabilirsin. şu an senin gear tam bir yol ayrımında gibi. önümüzdeki 1-2 drop optimal buildi beyan edecek. şu an mesela mimic var orada, onla en iyi sinerji hangi abilitylerle olur ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 arkadaşlar geçen hafta iyi gearlı bir petdoctorumu kaybettikten sonra hızlıca toparlayabildiğim gear bu oldu. öncelikli hedefim MoJ ama bunun dışında tavsiyeler nelerdir? Tahrikmotoru - armory not: mempoya 25 reforge yapmışımdır rahat, crit görmedim henüz not2: wizardla normal, wd ile torment runlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Olum WD literally akıyor lan permanent %30 movement speedle, nerdesiniz? Bir de patch notesa da yazmışlar petler elemental %leri tam almıyordu şimdi düzelttik diye, üstüne bir de zaten dogları 2,5 misli bufflayınca şimdi abuk sabuk vuruyorlar. Crusader bahane wd şahane sdsfdfs. http://i.hizliresim.com/zRJNR4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar