Regalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ikiside güzel göbeğimi okşayın. :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 PoE nasil les bir oyundur. KO bile daha iyi. Bile diyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 KO 'cı gençlikten farklı bir yorum beklemiyorduk zaten 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathhLord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ? hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan. - cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken. - cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını - jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 PoE hiç de leş değil bence diablo 2 kalıplarında güzel bi oyun bence ama karakter sınıfları cazip gelemdi bana bi ninja koymadılar ya pöfff o yüzden diabloda monk işte kungfu fightnigg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bok atıcaz diye çok saçmalanıyor bazen forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Canlar, 110 K dps var, 750 all res, 29 K da hp; MP kaç yapabilirim acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 4 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 5 bile fazla 4 iyidir,ha 6-7 de yaparsın ama can sıkıcı ve zor olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 su an bende 186k dps 39k hp 700 allres var 6 mp yapıyorum .. bide ek olarak tüm classlar 60 bende WD gibi rahatı yok .. en yormayarak kolay bi sekilde WD ile farm yapılıyor,oyun sonuçta bi süre sonra farm a balıyo sadece,doğru seçim yapmişın bence yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sağolun varolun, ben hala ayularla takılıyorum doğrumu yapıyorum senin spec ne acep? mp 4 de zorlanmıyorum şu anda ama daha yüzüğü yapmadım 2 kere kesebildim bossları mp 2 de bosslar bayağı zorluyor doğrusu soruyuda açlıktan sordum acaba dedim mp 5 de olabilirmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 işte hangisi rahat geliyosa onda yapcan zorlamaya gerek yok 5 diyosan 5 yap spec lerde degiştiriyorum devamlı oda sana kalmış oynama sitiline yani .. genelde 3 lü tüf tüf u ayı yı hex i kullanıyorum Spirit Walk da hayatta kalmak icin baya faydalı,pet lere abanıyorum sonrada .. zaten genelde petler eliteleri sıkıstırıyor hareket edemiyolar sol butona başıp öldürmek kalıyor sana sadece .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hmm ben snake tüf tüfü aldım stunlıyor bosslarda çok işe yarıyor bazen stundan çıkmadan ölüyor eğer tek boss kaldıysa. Hex işe yararmıki bi deniyeyim ben onu ayuları bırakmak istemiyorum en sağlam onlar vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hex 1 yada 2 tanesini etkisiz kiliyor elitelerin daha ne olsun kulancam diyosan 20% daha fazla hasar almalarını saglıyanı kullan domuza ceviren .. bide elitlerin yakınındayken bas hex e uzaktayken her zaman hex lemiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben aoe slow, aoe acid, firebomb ve petleri kullanıyorum hatalı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yok niye hatalı olsun ama yorucu oluyor bence biraz öyle benim yaptıgım kalabalıga zombie bear elite cıktımı hemen üstlerine gidiyorum hex liyorum domuz olanla hem daha fazla hasar alıyolar hemde daha az ıvır zıvır atıyolar saga sola, 3 lü tüf tüf le (cok iyi dps yapıyor) dps yapıyorum hex den cıkan olursa hemen yaklasıp yine hex,yada domuza cevirdigime zombie bear mana bitmeden ölüyorlar genelde .. petlerde her zaman aktif tabi .. bazen farklı speclelerle oynuyorum değisiklik oluyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 profil linki varmı Wisp bende deneyeyim hem itemlere bakarım çok anlamıyorum ne almam gerektiğinden 45 M ye bi don sattım dex li onun helvasını yiyorum hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Wisp said: yok niye hatalı olsun ama yorucu oluyor bence biraz öyle benim yaptıgım kalabalıga zombie bear elite cıktımı hemen üstlerine gidiyorum hex liyorum domuz olanla hem daha fazla hasar alıyolar hemde daha az ıvır zıvır atıyolar saga sola, 3 lü tüf tüf le (cok iyi dps yapıyor) dps yapıyorum hex den cıkan olursa hemen yaklasıp yine hex,yada domuza cevirdigime zombie bear mana bitmeden ölüyorlar genelde .. petlerde her zaman aktif tabi .. bazen farklı speclelerle oynuyorum değisiklik oluyor .. wd yeni 60ladım da, hexlemek için ve domuz dediğin? skill yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 domuza ceviren hex yani (Hex+jinx) http://i.imgur.com/LZifI1c.png tamamen kendi denemelerim sonucu en rahat gelenler bana petlerin yan skıllerini degiştiriyorum ara sıra mesela ince taktikler elite görür görmez spirit walkla kosup icine gir hexle hemen,sadece 1-2 elite türü zorluyor beni bu builtle 1-2 tane si hex de digerlerini petler tutuyor falan sana sadece mouse a basılı tutup ölmerini izlemek kalıyor genelde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 pasifleri de yazarsan hazır elin değmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bunlarda degişken tavsiyelerim vision quest : zombi bears kullanıp mana bitirdiginde poison dartla mana artısını hızlandıryor,tabi poison dartla yaptıgın dps yide hafife alma oda fena .. zombie handler : fazladan bi dog ve petler %20 hp artısı pierce the veil : %20 damage artısı %30 piston aşagı heh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 yahu o buildle ne farm yapilir ne uber falan kesilir. soul harvestsiz pierce the veil almak nedir. ayrica zombie bears runela dart kullanmak da mantiksiz. corpse spider - widowmakers zombie dogs - leeching beasts zombie charger - zombie bears spirit barage - manitou soul harvest - soul to waste spirit walk - healing journey grave injustice gruesome feast vision quest 4 parca zuni varken anca dayanio mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 uber kesmiyorum zaten de mis gibi farm yapıyorum ben bu buildle.. ayrıca rasgele bi seyler bile koysan farm yaparsın yine rahat rahat.. zaten yazmışım kendimce en rahatı diye . zaten yazdıkların bilinen noxxic tarzı sitlerde olan buildler,bak yerleştir onuda denedik çok yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 WD ile DPS giden varsa nasıl oynuyorlar anlatabilirler mi? Farklı skiller deniyorum ama çok çabuk ölüyorum. Birçok büyü için yaratıkların dibine kadar girmek gerekiyor, bu durumda da kırılgan oluyor karakter. Golem, Zombie Dogs felan kullandığımda da bunlar sanki hiç bir işe yaramıyormuş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2qLIOzZR6uI 6200 int nedir arkadaş. 0,30 da gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar