Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

kızların kendilerini yerine koymak istedikleri özgürce takılıp, istedikleriyle sevişebilecekleri, ağzına geleni söyleyebildikleri özgür bir dünya üzerine kurulu. Filmin özünü oluşturan depresif karakterler de aslında erkeklerden daha sık depresyona giren kızlara gönderme yapıyor. Erkek adam depresyona mı girer-imiş ?

hahahah alakasız olacak biraz ama bi şey dicem. Bu film çıktığında mahallemizin koşu alanında inanılmaz bir artış olmuştu.- rob stark freylerin kızıyla evlenmekten vazgeçip yeni karıya yavşayınca kızlardan birini edmure tully ile evlendirelim diye teklif ediyor walder frey. sike sike kabul ediyor rob. düğün günü rob stark ve annesi dahil düğüne gelen bütün adamlarını öldürcek freyler. robun kafasını kesip yerine kurdunun kafasını dikecekler bi güzel. anasının da boğazını kesip nehire atıyorlar ama beric dondarrion resliyor onu sonradan.
- cüce tywin lannisteri öldürecek crosbow ile sıçarken.
- cofri piçini zehirleyecek yeni yavuklusunun annesimi ninesimi bişeysi tam hatırlamıyorum orasını
- jaime lannisteri vargo hoat ve çetesi yakalıyor yolda ama öldürmüyorlar sağ elini kesiyorlar sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
su an bende 186k dps 39k hp 700 allres var 6 mp yapıyorum ..

bide ek olarak tüm classlar 60 bende WD gibi rahatı yok ..

en yormayarak kolay bi sekilde WD ile farm yapılıyor,oyun sonuçta bi süre sonra farm a balıyo sadece,doğru seçim yapmişın bence yani ..
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolun varolun, ben hala ayularla takılıyorum doğrumu yapıyorum senin spec ne acep? mp 4 de zorlanmıyorum şu anda ama daha yüzüğü yapmadım 2 kere kesebildim bossları mp 2 de bosslar bayağı zorluyor doğrusu

soruyuda açlıktan sordum acaba dedim mp 5 de olabilirmi :)
Sosyal ağlarda paylaş

işte hangisi rahat geliyosa onda yapcan zorlamaya gerek yok 5 diyosan 5 yap

spec lerde degiştiriyorum devamlı oda sana kalmış oynama sitiline yani ..

genelde 3 lü tüf tüf u ayı yı hex i kullanıyorum Spirit Walk da hayatta kalmak icin baya faydalı,pet lere abanıyorum sonrada ..

zaten genelde petler eliteleri sıkıstırıyor hareket edemiyolar sol butona başıp öldürmek kalıyor sana sadece ..
Sosyal ağlarda paylaş

yok niye hatalı olsun ama yorucu oluyor bence biraz öyle

benim yaptıgım kalabalıga zombie bear elite cıktımı hemen üstlerine gidiyorum hex liyorum domuz olanla hem daha fazla hasar alıyolar hemde daha az ıvır zıvır atıyolar saga sola, 3 lü tüf tüf le (cok iyi dps yapıyor) dps yapıyorum hex den cıkan olursa hemen yaklasıp yine hex,yada domuza cevirdigime zombie bear mana bitmeden ölüyorlar genelde ..

petlerde her zaman aktif tabi ..

bazen farklı speclelerle oynuyorum değisiklik oluyor ..
Sosyal ağlarda paylaş

Wisp said:

yok niye hatalı olsun ama yorucu oluyor bence biraz öyle

benim yaptıgım kalabalıga zombie bear elite cıktımı hemen üstlerine gidiyorum hex liyorum domuz olanla hem daha fazla hasar alıyolar hemde daha az ıvır zıvır atıyolar saga sola, 3 lü tüf tüf le (cok iyi dps yapıyor) dps yapıyorum hex den cıkan olursa hemen yaklasıp yine hex,yada domuza cevirdigime zombie bear mana bitmeden ölüyorlar genelde ..

petlerde her zaman aktif tabi ..

bazen farklı speclelerle oynuyorum değisiklik oluyor ..

wd yeni 60ladım da, hexlemek için ve domuz dediğin?

skill yani?
Sosyal ağlarda paylaş

domuza ceviren hex yani (Hex+jinx)

http://i.imgur.com/LZifI1c.png

tamamen kendi denemelerim sonucu en rahat gelenler bana

petlerin yan skıllerini degiştiriyorum ara sıra

mesela ince taktikler elite görür görmez spirit walkla kosup icine gir hexle hemen,sadece 1-2 elite türü zorluyor beni bu builtle

1-2 tane si hex de digerlerini petler tutuyor falan sana sadece
mouse a basılı tutup ölmerini izlemek kalıyor genelde ..
Sosyal ağlarda paylaş

bunlarda degişken tavsiyelerim

vision quest : zombi bears kullanıp mana bitirdiginde poison dartla mana artısını hızlandıryor,tabi poison dartla yaptıgın dps yide hafife alma oda fena ..

zombie handler : fazladan bi dog ve petler %20 hp artısı

pierce the veil : %20 damage artısı %30 piston aşagı heh ..
Sosyal ağlarda paylaş

yahu o buildle ne farm yapilir ne uber falan kesilir. soul harvestsiz pierce the veil almak nedir. ayrica zombie bears runela dart kullanmak da mantiksiz.

corpse spider - widowmakers
zombie dogs - leeching beasts
zombie charger - zombie bears
spirit barage - manitou
soul harvest - soul to waste
spirit walk - healing journey

grave injustice
gruesome feast
vision quest

4 parca zuni varken anca dayanio mana.
Sosyal ağlarda paylaş

uber kesmiyorum zaten de mis gibi farm yapıyorum ben bu buildle..
ayrıca rasgele bi seyler bile koysan farm yaparsın yine rahat rahat..

zaten yazmışım kendimce en rahatı diye .

zaten yazdıkların bilinen noxxic tarzı sitlerde olan buildler,bak yerleştir onuda denedik çok yani ..
Sosyal ağlarda paylaş

WD ile DPS giden varsa nasıl oynuyorlar anlatabilirler mi? Farklı skiller deniyorum ama çok çabuk ölüyorum. Birçok büyü için yaratıkların dibine kadar girmek gerekiyor, bu durumda da kırılgan oluyor karakter. Golem, Zombie Dogs felan kullandığımda da bunlar sanki hiç bir işe yaramıyormuş gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...