Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Sadece silah, off-hand, kolye değil genel olarak karakterin gear durumu iyi değil. Intelligence'a abanmaya çalışmışsın ama crit chance, crit damage ve attack speed neredeyse yok. Vitality için de uğraşmışsın ama ona da gerek yok o kadar. Silah olarak tavsiyem 1300 dps'li bir Skorn edinmen. Sokete de tabii yeşil gem takılmalı. İlla off-hand de kullanmak istiyorsan; soketli bir one-handed (1000 dps civarı) yanına 90-320 civarı damage aralıklı, crit chance'ı olan (en az %8) bir off-hand. Thing of the Deep ya da Uhkapian Serpent olabilir. Kolye için crit chance ve crit damage'li bir item bulabilirsin. (%8-9 crit, en az 50-60 crit bonus gibi, tabii int de olacak içinde). Attack Speed+Crit+Crit bonuslu kolyeler biraz pahalı onlara bulaşmayabilirsin. Yüzükler de int temelli crit+crit chance (ortalama %4-5 crit, 25-30 crit bonuslu) olabilir. Gene bunların yanında Attack Speedliler pahalı kaçar. Goldun varsa al tabii. Bilekliği de değiştir, %6 crit chance'lı güzel rare bileklikler bulabilirsin ucuza. Çok goldun varsa içinde crit chance olan Lacuni Prowlers'lar (attack speed garanti içinde) var. Eldiven'i de değiştirmelisin. O da kolye gibi crit chance ve crit damage'li (%8-9 crit, %35-40 bonus gibi) olabilir. Ekstra attack speed olanları da var ama artık öğrendiğin üzere onlar da pahalı. :) Seti bozmak sorun olmazsa cirt chance'lı (%6) bir head item da alabilirsin ucuz yollu. Ya da Andariel Visage'lar gayet ucuzladı. Üstelik Attack speed de cabası içinde. Bu da olabilir. Zunimassa head itemlar critli çok pahalı, ondan dolayı bunları öneriyorum. Pantolonu da 2 soketli bir pantolon ile değiştirebilirsin. Gene imkanın varsa içinde intelligence olan Inna's Temperence (Monk set pantolonu) alınabilir. Kemer için Witching Hour alabilrsin. En son 8-10m civarıydı en aşağı. Spesifik olarak verdiğim örnekler toplamda bayağı pahalıya patlar ama rare olarak yakın itemlara ucuza sahip olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Detaylı ve güzel açıklama için teşekkürler . Tavsiyelerini deneyeceğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi thing of the deep WD karakterlerin %90ının açılma sebebi, WD character creation screende yazsa yeridir yani. Circle of life + grave injustice'le akıyorsun gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 WD charımla biraz duel deneme fırsatım oldu, monk ve wizarda karşı oynadım. kısaca bahsedersem; - petlerin bi işe yaradığını görmedim - giant frog/ Toad of Hugeness yutmuyor - ayılara güvenecek kadar yakına girince ölüyorsun genelde :) - grasp of the deadi 1-2 rune ile denedim ama monk zaten teleport olduğu için tutturmak bazen sıkıntı olabiliyor. - Mass confusion-Mass Hysteria denedim olmadı, ben becerememiş olabilirim. bu denemelerden sonra en rahat ve mümkün olduğunca az ölmek için alttaki düzenlemeyi yaptım ve kendi adıma zevk aldım hatta 3-4 defa fighta %10 hpde başlamama rağmen monku kesmeyi başardım. activeler; Spirit walk - jaunt (Umbral Shocku deneyeceğim kesin), Horrify - Face of Death (stalkerı da bi deneyeceğim) Hex - Jinx Spirit Barrage - Manitou (sürekli up ve takılıyor kendi kafasına göre ) Firebats - hungry bats ( denk getirilirse güzel vuruyor ama castı uzun) Haunt - Resentful Spirit ( olay budur ) passiveler; - Jungle Fortitude - %15 dmg reduce - Spirit Vessel - öncelikle Horrify ve SW cdlerini 2 sn düşürüyor buna ek olarak tam ölecekken bi daha SWlemek hoş oluyor :) - Tribal Rites - hex i sürekli up tutabiliyorsun bu sayede. not: patch öncesi dedikleri gibi çerezlik yapmışlar dueli şimdilik. herhangi bi balance aramayın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 şimdi, epic bir WD yaptım dün itibari ile, buff sız 140 bufflarla 170k dps li detayı ile eve gecince anlatacağım. Fakat eğer WD ine mp 5 ve üstünü solo yapmak istiyorsanız min 150m gözden çıkartmalısınız ayrıca iyi bir de ekibiniz olmalı min 1 barbarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Maed-2656/hero/8217690 Bu linkteki karakter mp kaç yapabilir? ayrıca ne gibi iyileştirmeler şart fakir item önerilerin lütfen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 şu anda tek ihtiyacın vit gibi gözüküyor. ayrıca thing of the deep in damage aralığı çok kötü daha iyilerini ucuza bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 omuzluk eldiven ve amulet craftla. mutlaka elindekilerden daha iyi gelirler ucuza. hepsini 10mye çok daha iyileriyle değiştirirsin, sıkıntı demonic essence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 vay diablo oynuyormusunuz hala ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 gayet laubali oynuyoruz ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Path of Exile varken diablo3 oynayan yoldaşlarım için bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum herkesi. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Programımıza istiklal marşı ve hardcoreda ölen karakterlerin resimleriyle devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi iyi güzel de poenin de makyajı sarmıyor be. buradakilerin kimsi deneeyip eski dostu kristal meth pardon diablyoa geri dönmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 path of exile inanılmaz bayık ayrıca diablo3e LOLOL 2013 YILINDA BÖYLE GRAFİK Mİ OLUR diyenler gidip path of exilein grafiklerini uisini falan beğeniyor ya, hypocrisy'nin tavanı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Grafik mi? Burası paticik panpa sen yanlış foruma gelmişsin. Gameplay > all diyen insanların oluşturduğu bir topluluğuz, nihai yorumu grafik üzerinden yapanlar ocak dışı kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben path of exile ı oynadıkdan sonra diablonun degerini anladımda geri döndüm,bırakmıştım yoksa .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Dworgian said: gayet laubali oynuyoruz ama evet geri geleyim birliktede oynayalım hatta benim DH'ye bir el atalım bunca zamandır oynuyorsanız sizin çöplerinizle adam olabilirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Path of Exile varken hala Diablo 3 diyen adamın oyun vizyonundan ciddi şüphe ederim. Söylediğim A-Rpg janrı için geçerli. Eksik yanları elbette var ama totalde ezip geçiyor Diablo 3'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Beni Türk doktorlarına emanet edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Selamisahin said: Path of Exile varken hala Diablo 3 diyen adamın oyun vizyonundan ciddi şüphe ederim. Söylediğim A-Rpg janrı için geçerli. Eksik yanları elbette var ama totalde ezip geçiyor Diablo 3'ü. Şöyle mesajlar da ayrı tuhaf. Bunun benzerini MW ve BF için de söylüyorlar. Yahu bir oyunu siz beğeniyorsunuz diye genel geçer kural mı oluyor o oyunu oynamak beğenmek? Ben de PoE deki sistemi saçma buldum yok silaha gem takıp yetenek kazanıosun da vs. Ha oturup çok incelemedim bir gameplay videosu izledim. karakterin cinsiyetini tipini vs de seçemiyoruz galiba. Ama yine de oynasam zevk de alabilirim belki. Sadece şu vakte kadar hiç beğenmediğim bir oyunun topicine gidip de "bu oyunu oynayanlar da vizyonsuz mudur n00b mudur nedir, xxxxx varken bu mo oynanır lolol" yapmadım Niye acaba bu tavır gerçekten merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Çünkü forumda kalite çıtasını belli bir seviyede tutmaya çalışıyoruz. Diablo3 gibi yapımlar kalitesizlikleriyle forumu aşağı çekerken Path of Exile gibi MASTER RACE oyunları bizi aydınlık bir insanlık geleceğine taşıyor. Siz sefil pleblerin "konsollar" için tasarlanmış bu adi oyunlarla vakit geçirmesindense, biz üstün insanlara özenerek en azından gelecek nesillerin entellektüel gelişimini garanti altına almak istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 sürgünün yolu ya sonuçta oda hack and slash item falan düşüo işte. ne farkedecek. diablonun oynanabilirliği gayet tatmin edici, tabi bya baaya casual olarak oynayan ben sölüor bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 axedice den beklenmeyecek başarısızlıkta bir troll ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Diablo 3 kötü demiyorum, 6-7 ay düzenli olarak oynadım. PoE olmasaydı hala arada girer oynuyor olurdum. Ancak Diablo 3, selefinin (D2) yanına bile yaklaşamadı. Beklentilerimizin çoğunu karşılayamadı. Başka bir firma Diablo 3'ü (başka bir isimle) olduğu gibi çıkarmış olsaydı "Vay bee. Çok güzel oyun" diyecektik. D3'e vurulan en büyük darbe tepe yapmış bir seride beklentilerin çok altında kalmış olması. PoE ise o tepe noktasına (D2) üstüne başka başka şeyler ekleyerek ortaya çıkan bir oyun. D3 ile olumlu, olumsuz yanları bir araya alarak karşılaştırıldığında D3'ün veremediği D2 hissiyatını fazlasıyla veriyor. Hepimizin pivot noktası bu türde (H&S, A-Rpg) Diablo 2. Doğal olarak ondan almış olduğumuz şeyleri bekler durumda oluyoruz. Bu da zaten beğenilerimizin, zevklerimizin ne kadar tatmin olduğuna bağlı oluyor. Ezcümle; bağımsız olarak dahi bakıldığında PoE'nin bir ton fazlalığı var D3'ten. Bu sadece beğeni, zevk meselesi değil, oyunun kendi türüne ne verdiği ile de alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 BENCE 1.000 PATH OF EXİLE OYUNCUSU 10.000 DİABLOCUYU YOK EDER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Selamisahin said: Diablo 3 kötü demiyorum, 6-7 ay düzenli olarak oynadım. PoE olmasaydı hala arada girer oynuyor olurdum. Ancak Diablo 3, selefinin (D2) yanına bile yaklaşamadı. Beklentilerimizin çoğunu karşılayamadı. Başka bir firma Diablo 3'ü (başka bir isimle) olduğu gibi çıkarmış olsaydı "Vay bee. Çok güzel oyun" diyecektik. D3'e vurulan en büyük darbe tepe yapmış bir seride beklentilerin çok altında kalmış olması. PoE ise o tepe noktasına (D2) üstüne başka başka şeyler ekleyerek ortaya çıkan bir oyun. D3 ile olumlu, olumsuz yanları bir araya alarak karşılaştırıldığında D3'ün veremediği D2 hissiyatını fazlasıyla veriyor. Hepimizin pivot noktası bu türde (H&S, A-Rpg) Diablo 2. Doğal olarak ondan almış olduğumuz şeyleri bekler durumda oluyoruz. Bu da zaten beğenilerimizin, zevklerimizin ne kadar tatmin olduğuna bağlı oluyor. Ezcümle; bağımsız olarak dahi bakıldığında PoE'nin bir ton fazlalığı var D3'ten. Bu sadece beğeni, zevk meselesi değil, oyunun kendi türüne ne verdiği ile de alakalı. Şurada yaptığın tüm yorumlarda kendi kişisel fikirlerini genele yayıp tekil yerine çogul konuştuğunun farkındasın dimi Çogul konuşmasan güzel olabilecek bir fikir belirtme ama "biz" dediğin an "siz kimsiniz abi?" diyesim gelio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar