kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 level 32 oldum wand'lar 30-35 dps arasi 1-h mace'ler 55-60 dps arasi simdi mace kullansam daha mi iyi olucak, weapon damage falan diyor skill'lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 screenshot ekledim suna bir aciklik kazandirsin biri ya =) screenshot http://i.imgur.com/YrQNJ.jpg http://i.imgur.com/YrQNJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Evet, zaten yazıyor DPS'inin 215.6 artacağı. Vitality de verdiği için canın da artacak. Intelligince da daha çok veriyor, her türlü senin için çok çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Araya giriyorum ama extra action bar olayı yokmu d3 te ? Sağ+sol klik artı 4 skill mi kullanabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Benim bildiğim bu oyunda silah DPS'si direk büyü DPS'si caster'larda filan. O yüzden hep yüksek dps ne varsa onu giyeceksin. Ok kullanan wizard var o anlamda. Silahın mace, wand olmasına takılma. Yanlışım varsa düzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bir ara beta'da config dosyası ile oynayarak ekstra bir ayar açıyordun, z tuşu ile ikinci bir skill seçeneği açıyordu, D2 tarzı ama sanırım release'den önce kaldırmışlar onu, ya da ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 kertenkel said: screenshot ekledim suna bir aciklik kazandirsin biri ya =) Ne yazık ki Club daha iyi. Oyunun Act I'i ben elimde club ile oynadım. Kaptan Mağara Adamı gibi geziyorsun yapacak bir şey yok. İki silah için aralarında birinin eğer bonus özellikleri vazgeçilmez değil ise DPS hangisinin daha iyi olduğunu belirliyor, ister x-bow olsun, ister club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 emin olmak istedim ya =) nasıl böyle bir sacmaligi atlarlar... legendary wand'ın dps'in rare herhangi bir club'dan dusuk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Beta'da bir ara millet çoşmuştu bu ne sword +20 int, wand +10 int, mecburen sword takıyorum diye. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam "Beta olduğu için böyle, release'de özellikle class specific silah'lar kendi class'larına odaklanacak, mesela wand üzerindeki int bonus normalden yüksek olacak" filan demişlerdi. Sonra arada kaynadı gitti heralde. O yüzden elde club + shield wizard, priceless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 O wand level 21, mace level 32. Aralarında bu kadar fark olması çok normal. Level 32 wand bulunca onu kullanırsın, aynı wand'ın 15 level boyunca en iyi silah olması saçma olmaz mıydı? Birde level 32'de üstünün full sarı olması ilginç, bence sen daha yüksek levellı bir mavi itemi sırf üstünde sarı var diye kullanmıyorsun gibi geldi bana. Ben nerdeyse her 2-3 levelda bir elimdeli sarıları değiştirmek zorunda kalıyorum mavilerle. Çünkğ level olarak ezmeye başlıyor maviler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Wandların damage genede düşük kalıyor sallıyorum 50 lvl wand 100-110 dps oluyor aynı level kılıç mace felan 150-160 akıyor ki çoğuda soketli çıkıyor çakıyorsun radiantı felan fecahat dps artışı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ben wandlara yanlış bakmışım pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben dmg up ne veriyorsa onu takıyorum valla yanlış mı yapıyorum acaba :), act 3 deyim şuan dps 500 civarı oluyor bufflar ile disintegrate ne güzel skilldir öyle ip gibi dizip dizip kesiyorum yaratıkları oy oy, 29 levelim böyle de bir buildle gidiyorum var mı tavsiye http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aiYdSh!aY!Zaaaaa şuan yaptığım yaratıkların arasına girip explosive blast açıp frost nova hemen peşine wave force basmak, wizard çok eğlenceli olmuş birde şu tempların konuşmasını kapayabilsek packten sorna : nasıl dövdük, ağızlarına sçtık, kafa göz kalmadı kimsede gibi durmadan yorum yapmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 dün gece sularında 60 oldum diabloda bir kaç saat wipe yedikten sonra ancak problem şu hell oynarken zaten bir ton mobu skipledik, e şimdi ne yapıcaz infernoda? ayrıyetten yapılması gereken en mantıklı şey nedir hellden sonra item mı farmlamak yoksa yavaş yavaş hellde ilerlemek mi bu arada lvl kasan arkadaşlara tavsiye head slotunuzun socketine eğer takmadıysanız exp gem i takın daha sonra magic findea cevirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Archon'un özel abilityleri neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 valla 52 wiz var, archon life saver diyebilirim özellikle nightmare act3'den sonra rare moblar iyice zıvanadan çıkıyor, iyi pozisyon alıp archonu açtın mı akıyosun. fakat hell'de rare ve elite'lerin alayı ışık hızı ve garip affix'leri var. her şekilde tek atabiliyorlar, şu affix olayını biraz abartmışlar sanırım neredeyse 4'lü immortal affix'leri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 archon guzelde 2 dk cd var kullanilmiyorki hala adam gibi build yapamadim nm icin melee caster olmak istioyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 uber gearın yoksa melee caster zor bence nmde bile bazı moblar 2 atabiliyor hellde zaten tek yedigin oluyor mortarlara falan.Bence bir wizardın etkili kasabilmesi icin partisinde bir tank sart ozellikle NM den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 abi solo oynayamiyorum act 2 nm'de mavili sarili packler direk yatiriyo (act 1 rahat gecti) 3 tane defensive skill'le oynadigim halde =/ thrash mob'lar bile baya zorluyo.. hell ve infernoyu dusunmek istemiyorum reroll yapicam sanirim.. witch doctor falan rahat rahat oynariz nedir wizardin cilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 inferno zaten solo kasılacak bi yer değil, grup yapılcak (en azından öyle diyorlardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 kertenkel said: abi solo oynayamiyorum act 2 nm'de mavili sarili packler direk yatiriyo (act 1 rahat gecti) 3 tane defensive skill'le oynadigim halde =/ thrash mob'lar bile baya zorluyo.. hell ve infernoyu dusunmek istemiyorum reroll yapicam sanirim.. witch doctor falan rahat rahat oynariz nedir wizardin cilesi İtemlarını kontrol et auction house dan daha iyilerini bulmaya çalış bende aynı yerlerde wizard ile dmg almadan ilerliryorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 ya sen level 34'sun, biraz daha ilerle anlicaksin ne demek istedigimi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 yeterince dmg veremiyordum, 2-h hammer kullaniyorum artik cunku arcane orb buildlarinda hizli atagin onemi olmadigini gorerek, yasayarak ogrendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar