Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

kertenkel said:
screenshot ekledim
suna bir aciklik kazandirsin biri ya =)

Ne yazık ki Club daha iyi. Oyunun Act I'i ben elimde club ile oynadım. Kaptan Mağara Adamı gibi geziyorsun yapacak bir şey yok.
İki silah için aralarında birinin eğer bonus özellikleri vazgeçilmez değil ise DPS hangisinin daha iyi olduğunu belirliyor, ister x-bow olsun, ister club.
Sosyal ağlarda paylaş

Beta'da bir ara millet çoşmuştu bu ne sword +20 int, wand +10 int, mecburen sword takıyorum diye. Daha sonra yanlış hatırlamıyorsam "Beta olduğu için böyle, release'de özellikle class specific silah'lar kendi class'larına odaklanacak, mesela wand üzerindeki int bonus normalden yüksek olacak" filan demişlerdi. Sonra arada kaynadı gitti heralde.
O yüzden elde club + shield wizard, priceless!
Sosyal ağlarda paylaş

O wand level 21, mace level 32. Aralarında bu kadar fark olması çok normal.

Level 32 wand bulunca onu kullanırsın, aynı wand'ın 15 level boyunca en iyi silah olması saçma olmaz mıydı?

Birde level 32'de üstünün full sarı olması ilginç, bence sen daha yüksek levellı bir mavi itemi sırf üstünde sarı var diye kullanmıyorsun gibi geldi bana. Ben nerdeyse her 2-3 levelda bir elimdeli sarıları değiştirmek zorunda kalıyorum mavilerle. Çünkğ level olarak ezmeye başlıyor maviler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben dmg up ne veriyorsa onu takıyorum valla yanlış mı yapıyorum acaba :), act 3 deyim şuan dps 500 civarı oluyor bufflar ile

disintegrate ne güzel skilldir öyle ip gibi dizip dizip kesiyorum yaratıkları oy oy,

29 levelim böyle de bir buildle gidiyorum var mı tavsiye http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#aiYdSh!aY!Zaaaaa

şuan yaptığım yaratıkların arasına girip explosive blast açıp frost nova hemen peşine wave force basmak,

wizard çok eğlenceli olmuş birde şu tempların konuşmasını kapayabilsek packten sorna : nasıl dövdük, ağızlarına sçtık, kafa göz kalmadı kimsede gibi durmadan yorum yapmasa
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece sularında 60 oldum diabloda bir kaç saat wipe yedikten sonra ancak problem şu hell oynarken zaten bir ton mobu skipledik,
e şimdi ne yapıcaz infernoda?
ayrıyetten yapılması gereken en mantıklı şey nedir hellden sonra item mı farmlamak yoksa yavaş yavaş hellde ilerlemek mi
bu arada lvl kasan arkadaşlara tavsiye head slotunuzun socketine eğer takmadıysanız exp gem i takın daha sonra magic findea cevirirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla 52 wiz var, archon life saver diyebilirim özellikle nightmare act3'den sonra rare moblar iyice zıvanadan çıkıyor, iyi pozisyon alıp archonu açtın mı akıyosun. fakat hell'de rare ve elite'lerin alayı ışık hızı ve garip affix'leri var. her şekilde tek atabiliyorlar, şu affix olayını biraz abartmışlar sanırım neredeyse 4'lü immortal affix'leri geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

abi solo oynayamiyorum
act 2 nm'de mavili sarili packler direk yatiriyo (act 1 rahat gecti)

3 tane defensive skill'le oynadigim halde =/

thrash mob'lar bile baya zorluyo..

hell ve infernoyu dusunmek istemiyorum

reroll yapicam sanirim.. witch doctor falan rahat rahat oynariz nedir wizardin cilesi

İtemlarını kontrol et auction house dan daha iyilerini bulmaya çalış bende aynı yerlerde wizard ile dmg almadan ilerliryorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...