Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

evet mortar moblar meleesine atmadığı doğru ancak desacrator falan çıktığında hatta ona bile gerek yok ağız burun kırıyorlar infernoda.kurtarmıyor meleede durmak, yapılabilcek en güzel şey hydra at 2 arcane orb salla koşmaya devam nede olsa her türlü peşindeler.Alan olduktan sonra kite işi çok rahat tabi dikkatte gerekmekte.
edit: eğer solo inferno oynayacaksanız archonu bardan şimdiden kaldırın hiç bi işe yaramıyor çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

cakeonroof said:

orly nin build de temporal flux yerine astral presence cok daha iyi is yapmaz mi?

diamond skin e de crystall shell rune u

bir kaç gün öncesine kadar absorbu 2 katına çıkaran rune kullanıyordum gerek olmadığına karar kıldım açıkcası çünkü blink nonstop resetlendiğinden kaçabiliyorsun, ve temporal fluxa gelince denemeye değer ama bence slowa ihtiyaç var
Sosyal ağlarda paylaş

inferno belial down (:P) sololadım arkadası ama 1-2 saat wipe yedim :) kendisini de hydra kesti desem yeridir tek yememek için devamlı hareket halindeydim cunku. bu arada oncesindeki addler için blizzard oneririrm eger kesecek olan varsa. baya yavaslıyorlar. ayrıca phase 3 e gecerken blizzi arcane orb ile deişin. 3. phasenin ortası gibi aktif oluyor ve son vurusları yaparken işe yarıor.
Sosyal ağlarda paylaş

Viper_ said:

inferno belial down (:P) sololadım arkadası ama 1-2 saat wipe yedim :) kendisini de hydra kesti desem yeridir tek yememek için devamlı hareket halindeydim cunku. bu arada oncesindeki addler için blizzard oneririrm eger kesecek olan varsa. baya yavaslıyorlar. ayrıca phase 3 e gecerken blizzi arcane orb ile deişin. 3. phasenin ortası gibi aktif oluyor ve son vurusları yaparken işe yarıor.

Pics or didnt happen!
Sosyal ağlarda paylaş

medivh said:

Viper_ said:

Pics or didnt happen!

al bi silah da senin için de kesek beraber:D rmaha gold mu biriktirion^^
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Kolay o ya, yalnız kaçarken alt + sol click kullan, yoksa boss kocaman olduğundan spell cast etmeye başlarsın, sonra ağzına oturtur sdgfh

5. de falan kestim sanırım heh...

ama asıl osurgan arkadaş daha fenaymış... lvl 24'üm, partyde lvl 30 bi herif var, herif dakikada bir geberip durdu deli etti hep onu reslemeye çalışıp hem de osurgana saldırıyorum ama nafile, gücü gitmiyor neredeyse. yarım saat falan abartmıyorum uğraştım kesecem diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Novichok said:

DHden wizarda reroll yapmayı düşünüyorum. Beklentim int abandığınız için resistler coştuğundan 1-2 shot yememeniz act 2de ve sonrasında. Gerçekten böyle mi, inferno act2den sonrasını oynayan wizardlar bir iki birşey yazın plx.

Diğer classları bilmiyorum ama wizard'ın yapısı gereği sıkıntı yaşadığı mob türleri var, mortar vs. gibi. Onlar ne kadar resist olsa da affetmiyor zaten.

Hell act 2'de %50 vuran mortar inferno act 2'de tek atıyor, force armor varsa 2. Çok bir şey değişmiyor. Şu an için resistler falan yalan gibi geliyor bana. Ha ama uzak doğuluların düşürmeye başladıkları item'lar muhtemelen 4-5 ay sonra çoğalmaya başlayacak avrupa serverlarında o zaman resistler vs. bir şeyler ifade etmeye başlayacak.

Kanımca biz şu an -WoW'la kıyaslarsak- yeşil gearla Karazhan deneyen TBC oyuncuları tadındayız sdf
Sosyal ağlarda paylaş

cakeonroof said:

orly nin build de temporal flux yerine astral presence cok daha iyi is yapmaz mi?

diamond skin e de crystall shell rune u

soyle : http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#RcQSOX!YdX!bYZZYa

bugün bu halde denedim ancak astral presence a bence gerek yok ve slow gerçekten gerektiğini anladım, astral presence e neden yoka gelirsek zaten kitelayarak kestigimizden vurmak ıcın en fazla 2 saniyemiz oldugundan her türlü ap yetiyor, diamond skin boyle daha iyi gibi oda aynı zaten zaman olmuyor vurmak için daha fazla absorb daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...