Cute Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Valla Act1 ınferno teleport diamond armor dışında kullanmıyorum artık belirli elitelar zaten vakit kaybı.Bu build ilede iyi dps yapıyorsun 978 likde silah düşürdüm vuruyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 DeviantSun said: Niye attack speed istemiyoruz? O kısmı bir garip geldi bana, arcane akışını azaltmak için mi? 1.50 hızında felan silah ile sallıyorum 6 saniyede bitiyorsa 150-160 arcane power 0.90 bi 2h mace ile 17-18 saniye eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 o mob fast başka bir affix o ohyeah. neden bahsettiğini anlasak cevap vericez. oyun inferno'ya gel bazı şeyleri tecrübe et, türlü build değiştir konuşalım, yoksa komik oluyosun. hell'de saçmasapan bir build ile millete akıl veriyosun. evet, boş konuşuyosun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yavaş silahlar cast'i acayip derecede yavaşlandırıyor millet ona dikkat edin, kite tarzı bir buildiniz varsa ki kesin var inferno'da :D yavaş silahtan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Seru said: o mob fast başka bir affix o ohyeah. neden bahsettiğini anlasak cevap vericez. oyun inferno'ya gel bazı şeyleri tecrübe et, türlü build değiştir konuşalım, yoksa komik oluyosun. hell'de saçmasapan bir build ile millete akıl veriyosun. evet, boş konuşuyosun. :) Şu an infernodayım zaten. Ben kimseye akıl vermedim sadece bu buildi kullanıyorum, kitelamak isteyen varsa yada rahatsız olan kullanrı bu kadar basit. Bölümün ağası mode on girmişin de seni rahatsız eden nedir ? Burası forumsa ben istediğimi , buranın kuralları altında, söylemekte özgürüm. Sana giren çıkan varsa onu bilemem. Hadi selametle, daha da bişi yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bölümün ağası mı toplasan 40 mesajım yoktur :p hakaretlerini toyluğuna veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 bişey soracam, defansif oynayıp aşşa yukarı bütün itemlerini all resist alan zat-ı muhterem varmı ? inferno da wiz ler rare/champlardan tek yiyomuş diye okuyorum.Ayakta kalmak için int yerine resist gidenlerden öneriler bekliyorum.ona göre ah dan itemleri dizicem.şu anda hell act2 deyim. ikinci soru şu: 60 olup ta sürekli üstünde tepindiğiniz moblar hangileri? ( Tabi inferno da ) item düşürülebilecek ve solo kesilebilecek. üçüncü soru : magical find bonusu full olan yada yüksek olan arkadaşlar, bu gerçekten işe yarıyomu ? imba itemler düşürdünüz mü ? çünki o şansı arttırmak için itemlerin başka özelliklerini kısmak gerekiyor. örneğin daha az vit , daha az int ama üstünde magical find özelliği olan bir item alınabilir . öbür türlü 1-2 milyona satıyolar hepsinin statlarının iyi olduğu itemları. ps: devrik cümleler için kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Seru said: bölümün ağası mı toplasan 40 mesajım yoktur :p hakaretlerini toyluğuna veriyorum. Ben kullandığım buildi paylaştım, leveling için çok rahat ettim dedim. Sanki sana laf atmışım gibi saçma sapan eleştiriler yaptın. Burada benim nasıl sana " sorduk mu? " demem kabul edilebilir değilse senin de bu saçma olmuş şu saçma olmuş gibi yorumların gereksiz. Olumlu yorumlar yapacağınıza salak salak ve fütursuzca eleştiriler yapmayı bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 kaisersoze said: bişey soracam, defansif oynayıp aşşa yukarı bütün itemlerini all resist alan zat-ı muhterem varmı ? inferno da wiz ler rare/champlardan tek yiyomuş diye okuyorum.Ayakta kalmak için int yerine resist gidenlerden öneriler bekliyorum.ona göre ah dan itemleri dizicem.şu anda hell act2 deyim. ikinci soru şu: 60 olup ta sürekli üstünde tepindiğiniz moblar hangileri? ( Tabi inferno da ) item düşürülebilecek ve solo kesilebilecek. üçüncü soru : magical find bonusu full olan yada yüksek olan arkadaşlar, bu gerçekten işe yarıyomu ? imba itemler düşürdünüz mü ? çünki o şansı arttırmak için itemlerin başka özelliklerini kısmak gerekiyor. örneğin daha az vit , daha az int ama üstünde magical find özelliği olan bir item alınabilir . öbür türlü 1-2 milyona satıyolar hepsinin statlarının iyi olduğu itemları. ps: devrik cümleler için kusura bakmayın :) bende min 600 resist var act1'deki moblar 2,5 civarı uruyor tabi mobuna göre değşiyor rare'ler 4,5k 6k arasında ölmüyorsun yani kolay kolay zaten diamon skin de kesin alıyor olursun. resist gidip dps'i düşürürsen bu sefer pack'lar enrage olur o hiçbir işe yaramaz dengeyi bulmak lazım. act2'de mob'lar çok daha fazla vuruyor norma bi mob beni 3 vuruşta indiriyor. inferno'da imprisoned angel'dan başlayarak baçır'ı indriyorum hem 5 buff stacklaniyor hem iyi itemler düşebiliyor. mf işe yarıyor fakat ne kadar mf o kadar imba item diye birşey yok. tabii ki var ama düşük bir rakam en önemli katkısı moblardan daha fazla mavi sarı ve yeşil düşmesini sağlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ohyeah said: Seru said: bölümün ağası mı toplasan 40 mesajım yoktur :p hakaretlerini toyluğuna veriyorum. Ben kullandığım buildi paylaştım, leveling için çok rahat ettim dedim. Sanki sana laf atmışım gibi saçma sapan eleştiriler yaptın. Burada benim nasıl sana " sorduk mu? " demem kabul edilebilir değilse senin de bu saçma olmuş şu saçma olmuş gibi yorumların gereksiz. Olumlu yorumlar yapacağınıza salak salak ve fütursuzca eleştiriler yapmayı bırakın. tamam uzatmalyalım, ben neyse onu yazdım sen gereksiz agresiflik yapıyorsun konu kapansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Seru said: ohyeah said: Seru said: bölümün ağası mı toplasan 40 mesajım yoktur :p hakaretlerini toyluğuna veriyorum. Ben kullandığım buildi paylaştım, leveling için çok rahat ettim dedim. Sanki sana laf atmışım gibi saçma sapan eleştiriler yaptın. Burada benim nasıl sana " sorduk mu? " demem kabul edilebilir değilse senin de bu saçma olmuş şu saçma olmuş gibi yorumların gereksiz. Olumlu yorumlar yapacağınıza salak salak ve fütursuzca eleştiriler yapmayı bırakın. tamam uzatmalyalım, ben neyse onu yazdım sen gereksiz agresiflik yapıyorsun konu kapansın. 2-3 sayfa önceye git "boş yazıyorsun" derken ne kadar sakin olduğunu bi düşün ondan sonra konusalım. Buranın forum oldugunu ve insanların fikirlerini özgürce ifade edebileceğini de yaz bi kenara, enrage bağladığında okursun. Daha da yazma bi sıkıntın varsa özelden konuş benle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 arkadaşıım benim ilk mesajlarıma bak az tecrbüe ile bir build yapmışsın doğrusu bu olur dedik agresiflik yapıyorsun, affix'lerin ne olduğu bilmiyorsun bilgiçlik taslıyorsun, o kadar saatimi vermişim oyuna bildiğimiz birşey olunca yazıyoruz. neden olumlu yorum yapacakmışım baya baya yanlış şeyler yazıyorsun, kapatalım diyorum hala uzatıyorsun. bir de öm'den dönecekmişim sana, yaz burdan bombala sonra öm yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Seru said: arkadaşıım benim ilk mesajlarıma bak az tecrbüe ile bir build yapmışsın doğrusu bu olur dedik agresiflik yapıyorsun, affix'lerin ne olduğu bilmiyorsun bilgiçlik taslıyorsun, o kadar saatimi vermişim oyuna bildiğimiz birşey olunca yazıyoruz. neden olumlu yorum yapacakmışım baya baya yanlış şeyler yazıyorsun, kapatalım diyorum hala uzatıyorsun. bir de öm'den dönecekmişim sana, yaz burdan bombala sonra öm yok ya. İlk yazdığım mesajı bi oku ya. Harbiden bi oku. Ben "sanırım buldum" demişim. Neresinde bunun bilgiçlik? HACILAR EN IYI BUILD BU diye bişey mi yazdım. Ben bunu kullandım rahat ettim. Yalnız bi silah almanız lazım güzel dedim. Okumuyorsun, okuyorsan da anlamıyorsun, ondan sonra saçma sapan enrage giriyorsun. İstemezsen YAPMAZSIN. Ne kadar zor olabilir ki bu ? Yada bu buildde şunları kullanırsan şu daha iyi olur dersin yapıcı olursun. Anlamadığım sanki en iyi build seçiyoruz. Oyun söz konusu olunca saçmalamakta efsanesiniz. Bu arada agresif değilsin? "abi yazıyorsun ama hell tecrübenle boş yazıyorsun." Serin hikaye gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 mod silsin lütfen diyaloglarımızı baygınlık geldi artık. belli oldu pati'de d3 community gelişmemiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Açıkçası son sayfalarda yazılananları okumadım belli garip bi muhabbet dönmüşte konu dağılmadan wizard için bir kaç tavsiyede bulunayım öncelikle statlarım yaklaşık 30k hp 1730int ve 35845 dps ( force weapon dahil) yani ortalama bi geara sahip karakterim var son 3 4günüm solo inferno butcher farmlamakla geçti ama 350 dps silahlar çıka çıka daraldım act 2 yapmaya başladım başlarda açıkcası solo bayağı zorladı.Zorlama sebepleri zaten belli act1 ve act2 arasında gerçekten zorluk derecesi artıyor.Neyse olayları oturttuktan sonra beliale kadar geldim.Belialde rahat 4 ya da 5 saat wipe yedikten sonra coop yapma kararı aldım Monk barbar ve wizard olarak girdik 3. ya da 4. tryda kestik. Dün geceden beri act 2 farmlamaktayım kullandığım talent tree http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#RcXQSO!dUY!bYZZZY Elbet benimle aynı talent tree kullanan ya da benzerini kullanan vardır.Kite yaparak nerdeyse her champion pack kesebilmekteyim, tek sıkıntı çıkaran böyle normalde fast olan yaratıkların championları çünkü onları kitelama gibi bi lükse daha erişemedim ben, benden tavsiye baktınız olmuyor direk çıkıp resume yapmak her türlü kazanç sağlar:) edit: Yazım hataları olabilir uzun zamandır uykusuzum, kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 asil bela mortar atan champion packer, onlari kitelamak icin ayri guide lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 -Deno- said: asil bela mortar atan champion packer, onlari kitelamak icin ayri guide lazim durmadan kaçarsan mortar %80 ihtimal vuramıyor ama bazen koşu yoluna attıklarıda oluyor tabi, hydra zaten kesiyor mobları problem cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 o kadar kolay degil iste, teleport falan da kullanmiyorum ben archon'da var sadece. hell'de boyleyse infernoyu dusunemiyorum. build degistireyim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Mortar'dan kaçmayacaksınız abi, diplerine girin direk, melee range'lerine atamıyorlar mortarı. Diamond Skin bayağı yararlı. Ben hatta yazayım neler kullanıyorum; Diamond Skin, Archon, Teleport, Magic Weapon Magic Missle/electrocute, Disintegrate Diamond Skin açıp Archon form'a geçin mortarın içine dalın yok edin işte. Eğer molten, arcane orb. vs. gibi abilityleri de varsa yanında hydra ya da blizzard kite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 inferno solo da mortar gelince mele range e girelim sonra ne olcak? solo kite tan başka alternatif yok. coop ta mele range ile mortar arasında safe zone var orada durulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 en iyi wizard kitelayan wizardtir meheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 mortar'dan kaçmak için ne melee range'e girin ya da kaçın, sadece karşıdaki mob'a paralel koşun mortar hiçbirşey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 mob lar yalnız geziyormuş gibi konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Yancıları ölüyor zaten bizi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#cQXRSP!XYd!YZaaZZ 21kDPS 41k HP Benim build bu oldukca keyifli oynuyorum.Başkada buıld tanımıyorum...he olur 30k dps bir kaç şey değişebilirim ama yinede gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar