Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 "Monk Active Skills Fists of Thunder Skill Rune - Quickening Fixed an issue that was causing spirit regeneration to incorrectly trigger off critical hits from other sources, such as Sweeping Wind Mantra of Healing Mantra of Healing will now correctly provide only two times the base healing effect for the first 3 seconds after activation, down from four times the base healing effect (tooltip will still show the old value) Skill Rune - Boon of Protection A maximum absorption amount has been set to 1000 Life. This skill will be redesigned in an upcoming patch" said: https://eu.battle.net/d3/en/blog/4662223 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 gg monk oynanmaz artık hellden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 illa barbar kastıracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bu ne abi? Saçma sapan olmuş. Yalan oldu Inferno haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 act 1 kolayda act 2 die bisey yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Alcagimi aldim monk'tan bu nerfle beraber, witch doctor'ima geri donuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ben Dh kasmaya başladım bütün dex heavy itemleride ona taşıdım Ah'tanda 650 dps bow aldım 5K'ya :D Artık kanser olmak yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bende bu aksam itibariyle monk'u gecici olarak rafa kaldirmaya karar verdim. witch doctor deniyecem insallah o da uzmez monk kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 davayi satmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Herkes nerflenmiş diyorlar, boşuna rerollamayın öyleyse:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 oynanmıyor zaten, hanı monk baslarım diyen varsa uzak dursun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://journaleast.com/wp-content/uploads/Burning-Monk-Photo.jpg unutmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 komik mi şimdi bu bide pvp istiyosunuz ya single playerda bile nerflere dayanamiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 vaay karanlik gucler gorevde. MONK GELDIK, MON GIDICEZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Yok neyse geri aldım da, anlamamışım.. Dediğim gibi herkes nerf yediyse no problemo.. Ama WD'nin sözünü eden yok:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 bu build ile solo act 1 oluyor. http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#WhXgiY!ZYU!ZcbaZY 300 all resist 50k hp %60 armor dmg reduction 9k dps shield ile oynaniyor. yavas ama saglam ilerliyor. act2 olacagini sanmiyorum ama. millet nerden dusuruyorsa 800 kusur dps one handedlar var ah'de... butun gun act 1 infernodan 400 dps ustu one hand silah gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yep, bi ustteki build gayet goturuyor act 1'i.. act2 konusmayalim bir sure en iyisi...sacma sapan dmgler havada ucuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 valla 1400 dpsli 2handerlar var ahde. ben daha 700 bile droplayamadım. millet nasıl düşürüyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben bu buildla tanklıyorum act2 inferno. grup conviction al diye ağlamasa, armor bonuslu evasion mantra kullanıyorum. DH ve Wiz var grupta, çok saçma packler dışında skiplemiyoruz %60 resist reduction %63 armor reduction %32 dodge 49.5k hp 10k dmg şimdiye kadar da hiç boon kullanmadım. istedikleri kadar nerfleyebilirler lol. nerflenmese de pek bi işe yaramazdı heralde act2 ve sonrasında. olay dmg avoid, dmg tanklamak deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yüksek dps li silahların olayı Act 2 ve sonrası. Düşen maviler bile çoğu zaman 500den başlıyor. Act 2yle beraber scale up oluyor bi anda droplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Benimde hp disinda statlarim hemen hemne oyle fakat act 2 denedigimde direk sen daha olmamissin mesajini aldim solo tabi simdi yaklasik 1200 life per hit var buildde 1.7de attack per second var act 1 cok cok rahat yapiorum ama arakdas act 2ye gecince hic dayanamiorum anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hrmm life on hit olmadan olmayacak gibi gozukuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 yok hocam bu oyun inferno da melee için saçmalıktan başka bir şey değil, üstünde ne olursa olsun bildiğin saçma , itemla felan alakası yok, tamamen melee nin içine etmişler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 infernoda yalan oldum QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hellden direk gecince inferno hakketen cok zor geliyo ama bi sure sonra biraz resistleri toparliyinca rahat, bu surecte pack secmek lazim mumkun mertebe arcane sentry molten tarzi resist isteyenlerden uzak durmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar