madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Fire monk dedigimiz tzo krin's gaz ile yapılan "range monk" ise, ozaten safe build. HC buildi risk almadan uzaktan WoL spamliyosun. uzerine bisey gelince geri dashle spam e devam. Hatta quin in oyle bi speed T6 buildi var sezonda en cok like alan. O buildi de cok denedim ama hep ancient weapon eksikligi hissettim. Torchsuz spirit yetmiyor, Furnacesiz eliteler yavas oluyor, en azından griftlerde. Eger quin in yine bu en iyi build olacak dedigin furnace/wol buildi ise ona cok iyi itemlar lazım ben bi kac kez denemistim oyle cok iyi hissettirmemisti. ama ustune item aldım bi ara deneyebilirim. Aslında griftte unity eksikligim vardı hep o yuzden bu buildlere kaymıstım. 2. unityi 1 saat once falan dusurdum bi girip denemem lazım 2h buildlerini de. ha evet bende crudest yok o yuzden almıyorum unity i. crimson bootss olmak zorunda cunku. aslında belte crimson varsa crimson belt alınıp crudest boost yapılabilir ama cdr kaybı olur o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 72 saat falan oynadim bu monku sezon 2 de. henuz crudest boots un ancientini ya da istedigim statlar roll edilmis halini gormemis olsam da gene de bu 72 saatte 4 tane falan drop etmistir. farmlamasi cok zor olan bir item olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ahah yok derken 4 tane var stashte de buildde crimson bot u mecburi crimsondan gelen %10 cdr icin =) o manada yok demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 madcow said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Screwy-2467/hero/54582876 suan kullandıgım gear ve build. quinsane in twitchte oynarken bu sezonki buildlerinden birini kendime gore caktım cold bracer ve azturasq bulursam duzgun takabilecegim ozaman. ltk hand of ytar ve impending doom kullanırım. bunla t6 yı ortalama 3 dakikada acıp kapıyorum. grift te 40 civarları yapıyorum. daha ustunu yaparım belki denemedim. ve uzerimde %5 6 falan cdr eksik. perfect rollu olmayan itemlar var ustumde. t6 yaparken tabi serenity yerine mantra of conviction - annihilation alıyorum. hmm inceleyim. benimde var o itemler ama eksik olan var daha. onları tamamlayınca bi deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 iyi diamond im az. mecburen dex gem takiyorum. acilen resist all elements a ihtiyacim var. gr 27 de kaldim. ustunu yapamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 madcow said: ancient torch/schaffer/furnace dusmedigi surece bundan daha hızlı bir build yapamadım. cok degisik buildleri denedim. guzelligi 4 item craft olarak geliyor matları farmlarsan 4 ancient ile baslıyorsun yola direk. Kotulugu wiggle room u yok. tum itemlar sabit bracer dısında. cdr nin guzelligi epi degil dashing strike aslında. mobilityden kastım o. Merak eden varsa beraber bir kac t6 atabiliriz. monk un agzına vur buildi kalmadı suanki gear modelinde. yeni setlerde var generator dpsi artısı falan 2.2 de ozaman istedigin gibi biseyler cıkar belki. 1h lerin olayı 2x %10 cdr veriyor olmaları(bende %9+%10 tabi de). %100 epi up time ve tabiki yine dashing strike cd i kısaltmak icin. ayrıca 2k dex geliyo %260 chd geliyo. won kim %25 lightning verebiliyor, azturasq %100 ep damage bonus verebiliyor vs vs. duz torchtan ve furnacetan cok vuruyorum. ayrıca da %80 up serenity daha iyi bir defensive his veriyor. ayrıca diger bir guzel yanıda direk zDPS e donebilmek neredeyse hic bisey degistirmeden(gem vs saymıyorum gear olarak) support rol icin ya da xp kasmak icin. Grup grift yapıyorsan bu da bi rahatlık yaratıyo grupta. momentum t6 da en azından boss dısında %100 up. hic durmadıgım icin. ondan daha iyi dps ekleyen bir pasif goremedim. grupta unity olabilir belki. ben teknolojiden çok geri kalmışım. ancient olayı nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Legendary itemları identify ederken rolluyorsun ya, belli bir ihtimalle Ancient rollanabiliyor. Statları daha yüksek oluyor normalinden. Bu ara kullandığımız monk buildleri de weapon dmg üzerinden scale olduğu için hep, ancient=daha yüksek min/max dmg, daha yüksek dmg output vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Hmmm onu farkettim bazen statlar yüksek çıkıyor ama adında ancient yazdığını görmemişim. Bende yüksek statı neye göre rollüyor acaba diyordum. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ayy çok fena born craftladım http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ustoo-2754/hero/56163302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 paragon 110 dan paragon 280 e full t6 rift farm a ragmen tek bir upgrade yok. ben mi sansizim yahu? tek tuk upgradeler de setleri bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ayy çok fena az tarrak düşürdüm http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ustoo-2754/hero/56163302 halen sunwoku amulet yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paragon 311 oldu banada çıkmadı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Monk'u hazirladim. Yama 2.2'yi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 streamlere bakıyorum da, bu monklara noolmuş, eskiden pull yaptırıyoduk, adamlar şimdi greater riftlerde tek başlarına 500 tane mob toplayıp aynı anda patlatıyolar. bide herşeyin içinden geçip hiç damage almamaları da cabası bu olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Cooldown reductionla ölümsüz oluyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 10 nisan dediler ben girmiyorum ya bıraktım... Yine baştan kasıcaz nasıl olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 4600e yakın damageli paddlerım ile packlere ne vurduğumu bile anlamadım thosands raiment set ile ptrde. zaten imbaydı 2.1.2 de şimdi lafı bile edilmez ordaki imbalığın, torment 15 falan yapbilirim galiba şu halimle asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 arkadas flash monk yapalim diyorda. abi gozum yoruluyor asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 abi monk isterse rift 876 yapsın şu haliyle yine oynanmaz o göz yormasının üstüne bir de screen shake kapatılamadığından gelen motion sickness http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/011/764/Naamloos-1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 walla biz gayet memlunuz 32 rifti 2 kisi 4 dk bitirince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Oynanışı tam çözemeden direk solo girdim Sınavlarım var pek bakamadım aceleyle anca 42 grift yapabildim. Gogoku tutmak çok dikkat istiyor bunda unutup kaçırma ihtimali yüksek körü körüne spam yapmadığımız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Monk bencede baya güçlü , benim 1m damage li karakterimle bile 250m critliyorum. 24-25 grift anca yaparken 33 e çıktım bir anda. Bu arada bende 5 parça dashing strike seti ( adı aklıma gelmedi) + 3 parça blackthorne seti var. Dual silah kullanıyorum ve passive skille 43m touhgness oldu. Abartmışmıyım yoksa standart monklar da zaten herkes böyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sezon 3'te mi 42 rift oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Yok Yaw non seasonal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 monk konusu olmus canladirmak gerek 2.3 te bomba gibi geliyor http://www.youtube.com/watch?v=fRT56H1HEo0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar