Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Secondaryleri es geçip onun yerine seven sided koyup sweeping wind +seven deneyen var mıdır ? Bir de each'e %111 ile %1007 arasında kaldım yaw seven sided rune'u olarak ,hangisi daha efektif olur ki acaba şöyle bişi blki http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WTgifQ!YcX!aaaZab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 suan fist of thunder ve quickening runeunda bug var, crit vuruslarda degil tum vuruslarda spirit regen yapıyor. nerflenene kadar imba bi sekilde spirit sorunu olmadan akabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 şahsen hala crippling + mangle, air ally, sweeping winds + süre uzatan, mantra of healing + heal arttıran, (mantrayı değiştiriyorum grupla oynarken) direct heal + dmg self-buff, serenity + self-heal kullanıyorum. lvl 56, act 2'yi bitirdik, grupla oynuyorum gerçi ama single da bunun gibi oynardım. hp çok önemli, düşük bırakmayın. zaten lvl arttıkça bir vit'in verdiği hp miktarı da yükseliyor, ölçekleniyor. diğer statların verdiği değerler aynı kalıyor. 40dex+40vit giyin 100 dex giyeceğinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 reporting in: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UTXegQ!TcV!ccYcbZ inferno da şu an bu buildle ilerliyorum 30k hp, 100+ all resistim, ve 3.5k armorum var serenity nin aoe bubbleı çok hayat kurtarıyo frozen, arcane ench moblarda fln near death experience olmadan ilerlemek imkansız gibi bişey, bi mob bi vuruyo direk cd ye giriyo skill 7sided runeuyla beraber birbirine çok yakın normal mobları 4 kişilik oyunda bile öldürebilmek mümkün ayrıca üstüne gelen lazer varken, freeze bomblar patlamak üzereyken açınca hayat kurtaran bi skill iice item toplamadan tanklamak baya zor, bi barb ı supportlamak çok daha kolay şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 deadly reach neden kullanmıyorsunuz abi pack moblarda falan. gayet güzel aoesi. hem slow da veriyor güzel. aoesi de çok iyi. özellikle 2. ve 3. hit direk karşı tarafı yarıyor. nightmare geçtim gear de fena değil ama rare moblara mele yanaşmak imkansız gibi bir şey. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WZXijQ!Yce!aYYZZb build bu. solo için tabi. bosslarda fist of thunder kullanıyorum bazı skilleri değiştiriyorum. hem dayanıklı olsun hem de iyi heallesin istiyorum ama anlamadım bazı rare packler cidden tek atıyor. özellikle arcane enchanted waller olanlar falan, mortar olanlar eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bir de single player oyunda lag nasıl rezil bir şeydir. bazen pot veya heal kullanmak için kendimi yırtıyorum ucu ucuna yetiyor 1 sn delay yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 şu buildi kullaniyorum, karakter olmuyor resmen. sinirsiz spirit gibi oluyor, eger breath of heaven ve serenity cooldownda ise direkt mantra spamliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o mantra of healingin shieldi de baya iyi. hem dmgi absorbluyor hem de hpleri fulluyor kullandınmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 çok fazla spirit birikiyor tüm skiller cdda kalıyor :S quickening bugı yüzünden sanırım ama tam emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ahmedinejad said: o mantra of healingin shieldi de baya iyi. hem dmgi absorbluyor hem de hpleri fulluyor kullandınmı. kesinlikle bu. Bunu spamleye spamleye baya bir rahatlama geliyor butun ekibe. birde serenity i 4snlik rune ile kullanmak daha iyi gibi hell'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 lvl53 oldum dun 3dh la beraber act 2 de takılıyoruz 17 k falan hp var tek atıyor moblar bendemi bi sorun var anlamıyorum.lvllarken en iyi nasıl gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 shield kullan healing mantra al şu ana kadar hiç tek hit yemedim rare mauler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ahtan item alın abi. Çok ucuza çok guzel parçalar çıkıyor. Nightmarede zorlaniyordum ahtan 3 5 birşey aldım ucuza. Şimdi faceroll bazı elitler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Fin said: shield kullan healing mantra al şu ana kadar hiç tek hit yemedim rare mauler hariçrare maullarda one shot normal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 lvl 54 ayni dertden muzdaripken skilleri defans yapip elimede shield aldim simdi bildigin tank gibi 2 - 3 eliti tek tutabiliyorum ama malesef dps düstü. Grup ile oynuyorsan sorun degil ama solo ömrünü yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 lvl58im, hell act 3, co op.. ayni dertlerden muzdariptim..spirit regeni arttirip 4 skilimide defansif almak zorunda kaldim..mouse sag klikde mantra of healingin shield veren rune u var..ve her 2-3 sn de bir onu spamleyerek grup ayakta kalabiliyor.. ya anlamadim, o kadar skili var monkun..grupla oynarken hell ve uzerinde hicbiri ise yaramaz hale geliyor..yani ekipte birisi monk ise mutlaka healing mantra spamlemek durumunda kaliyor..o kadar abilty var ama kullandirtmiyor.. yani bilmiyorum grupla oynayan hell ve infernodaki monklar, siz heal ve tank disinda...hatta acik sorim ya, heal mantra spam disinda birsey yapmaya zaman bulabiliyormusunuz? kullandigim bubuild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 mystic ally sevin kullanın. air özellikle. seven side'dan çok iyi iş yapıyor. vampiric hayvani rareler haricinde her şeyi kitelayarak ona kestirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Aynen spamlemekten baska hicbir ise yaramiyoruz, ise yaradigim tek pozisyon var o da elit pactler geldiginde biliyorsun reskille bagliyor iste o pozisyonda elitleri üstümde tutup partdekilerin tek tek dps yaparak kesmelerini bekliyorum baskada bir ise yaramiyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Zegna said: suan fist of thunder ve quickening runeunda bug var, crit vuruslarda degil tum vuruslarda spirit regen yapıyor. nerflenene kadar imba bi sekilde spirit sorunu olmadan akabilirsiniz :D Buglı değil hocam. Calculator'da tanımına bakarsan, daha hızlı spirit verdiği yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Ben şunu kullanıyorum build olarak. Kendim gebermiyorumda, genelde diğer party memberlar ölüyor illaki. 3.5k dps , %60'a yakın dmg reduction (armor) , 14k HP var level 54 Hell'deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 gleoddyn said: Zegna said: suan fist of thunder ve quickening runeunda bug var, crit vuruslarda degil tum vuruslarda spirit regen yapıyor. nerflenene kadar imba bi sekilde spirit sorunu olmadan akabilirsiniz :D Buglı değil hocam. Calculator'da tanımına bakarsan, daha hızlı spirit verdiği yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Suan ofisteyim buildi eve gidince paylasirim, aynen partyde ben haric herkes ölmekte bir artisida bu dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yani bende abandim vitality e 37k ya cikiyor (dps 5k ) earth mystic ally ile, MoH(boon of healing) rune u herkesin HPsi ile orantili 2snlik shield aciyior + 3snlik baya guzel bir heal atiyor, onu spamleyince (2-3sn de bir spamleyebiliyorum) herkese baya baya saglam buffer geliyor.. ama...dedigim gibi..shield/mantra bot gibi hissediyorum su anda. baya baya mantrayi mouse sag click'e aldim...infernoda tahminimce farkli birsey yap(a)mayacagim.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ha bide, 2 handed stafflara cok laf ettm en basta, fakat attack speedi ve life leechli, dpsi yuksek birtane bulursaniz AHden ucuza, sunu bir deneyin :) 1.Breath of heaven (blazing wrath rune %15 boost) 2.mantra of conviction (overawe ilk 3sn %48boost) 3.istege bagli biraz daha dmg boost veren bi abilty daha 4.seven sided strike (sudden assult %1007) kamyon gibi vuruyor. life leech de cabasi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 o buildle nightmare üstü seviyede kamyonu üstüne devirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar