Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 * Sem kensai mage oynar monk daha ii der KM zayıf der * Sem pala oynar şaman daha ii der pala zayıf der * Sem demın hantır oynar wizard daha güçlü der dh zayıf der Hertürlü seviyoruz tabii onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya bi renk gelir bişi olur, 2 tane 1 hand xbow aldım gene tek tek ateş edio namussuz. insan onun animasyonunu koyar yaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 aldım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Suark said: ya bi renk gelir bişi olur, 2 tane 1 hand xbow aldım gene tek tek ateş edio namussuz. insan onun animasyonunu koyar yaee öyle ateş ederken arada bir bi dizini yukarı doğru kırıyo çok tatlı bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Absolut said: Osie16 said: Survivalda çok sakat var? Oh shit button : smoke screen U mad brah : Takla atmaca Trolololo : Slow Trap SS kullan, Takla at, trap bırak hehehe hayat bu kadar kolaydı valla ne güzel :P Barbarıda geril geril dal diye OP buluyorsundur sen şimdi :P DH oynuyorum bu 3 skillde skill barımda var gayet hoplaya zıplaya oynuyorum.. Evet DH OP ama banane zaten DH oynuyorum işime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 DHyi OP bulmuyorum ben aksine bufflanması lazım çünkü tek charım DH :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Regalya said: * Sem kensai mage oynar monk daha ii der KM zayıf der * Sem pala oynar şaman daha ii der pala zayıf der * Sem demın hantır oynar wizard daha güçlü der dh zayıf der Hertürlü seviyoruz tabii onu http://img209.imageshack.us/img209/4408/wotd.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/307/189/6fe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Total playedin ne kadar ya? Ben 84 saat wizard oynamışım 1 ayda ne kadar zaman harcamışım oyuna diye QQ'luyorum içten içe, görünce fena oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 doktora orgy harem mi kurdun abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Samde benden heralde 200 saat barbar oynadıktan sonra Dh reroll dünya bize güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 abi ne kadar çok boş vaktiniz var ya. Ben akşam eve geldikten sonra 2-3 saat oynayınca kötü hissediyorum kendimi çok oynadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Esh said: doktora orgy harem mi kurdun abi? yok doktor depo sorumlusu ya hiç oynanmayacak tek karakter olduğundan emin olduğumdan. deadwoll said: Total playedin ne kadar ya? 267. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Benim yaz okulu açılana kadar zamanım boş ya ondan hergun oyundayım full başka bir iş olmazsa. http://i.imgur.com/W7RWK.jpg Şöylede bi boş zamanla neler oluyor koyayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 sam'i tebrik ediyorum ve herkesi kadın karakter açmaya davet ediyorum. ne öyle erkek erkek ıyy oyunda bari erkek görmeyelim. dh çok seksi misal giydirmiyorum bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 abi o dpslerle ölsen ne yazar. en azından indireceğin garanti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya o critle dmg ama 60k falan normali. her run ölüyorum bolbol da barbardan 1000 kat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 normali 60k olmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 normali 40 küsurdu. ias nerf'e hazır ama char, hiç ias yok ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Çingene gibi rengareng setimle nazar almıyorum. Maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Yalniz hatun DH'nin 5 cm topuklularla iblis avlamasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Grim Reaper ne sapık birşeymiş lan. Biraz ekstra max discipline gelince nasolsa üstüste 4. ssi basmanın imkanı yok diye gerizekalı yarasayı bırakıp grim reapera geçtim, herkese tavsiye ederim sadffsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 monk inadım olmasa kasıcaktım DH, inatla DH lar dusuruyo itemi biz bayılıyoruz. diablo 3 degil DH 3 oldu resmen oyun zaten 100 dh varsa 1 monk barbar fılan var heralde suan tum serverlarda hehe. arada illuvatarla parti yapıyoruz lanet ediyorum oynadıgım oyuna adamın dmgları gorunce. valla cogzel dex crit dmg aban oldu bitti gibi bisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 En baba wizard muhtemelen DH tek yediginden bazen cok bayiyo :) Hani wizardim nightmarede su anda 1 dakka moblarin ortasinda birakip gidebiliyorum :) infernoyu bilmemde dh devamli bi stress ortami yoruyo insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Wizardla da tek yiyorsun. Hatta force armor açıkken, 5k armor 450'şer resistle act 3'te fallen geliyor, sopasıyla kafana vuruyor ÖÖÖÖ diye ölüyorsun. Not: Force armor rune'u varken %35'ten fazlaysa bir kerede gelen dmg. hp'nin %35'inin gitmesi gerekiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Masquerade said: Yalniz hatun DH'nin 5 cm topuklularla iblis avlamasi... Topuklu daha iyi, kafaları eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar