Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı


kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Bu başlıkta DH build paylaşımı ve tartışması olsun.

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#acYdQT!Ycb!aZbZaZ

Hungring arrowdan başlıyalım, valla betayı oynamadan önce Bola shotı düşünüyordum hatret generator olarak ama hiç bir skill Hungering arrow kadar efektif ve zevkli gelmedi ayrıca uzakta görmediğiniz moblara bile shiftle spamlıyarak vurabiliyorsunuz guide arrow gibi olduğundan. Ayrıca single target veya boss varsa karşınızda dmgi oldukça yükseliyor çünkü 1 den defa mobu delip geçip yeniden vuruyor, 1 den fazla mob varsada bir nevi aoe oluyor.

Rapid fire çok sağlam bir single target burst skilli, tek dez avantajı durduğumuz yerden channeling olarak kullanıyoruz. Bunuda web shot rune uyla biraz çözüyoruz %80 slow inanılmaz etkili (caltropsun %80 slowundan gördüğüm için betada söylüyorum :P) ayrıca bu slow skillin hasarını %15 daha artırıyor passifimiz ile.

Caltrop ve vault ise kite skillerimiz. caltrop jagged spikes ile bize oldukça başarılı bir aoe dmgi sağlıyor, base olarak %45 each sec ve 6 saniye yerde kalıyor. hızlı moblar için tavsiyem 1-2 tane ard arda koyup vault atıp Multishot spamlamak. Moblar slow içinde kalıcak %45 her saniye caltroptan dmg yiycek ve passifimizden %15 dmgimiz artıcak. Ayrıca caltrop ve vaultun dicipline costları düşürüldüğü için artık ikisinide sıkıntıya girmeden buildimizde barındırabiliyoruz.

Multishotu biraz nerflediler cost olarak ama rune ile bunu hallediyoruz 20 hatred a düşürüm cone şeklinde sağlam bir aoe ye sahip oluyoruz.

Companion olarakta yarasayı alıp buildi tamamlıyoruz, +4 olan base hatred regenimiz +7 ye çıkıyor buda bize bosslarda rapid fire spamlarken rahatlık sağlıycak. Ayrıca bu pet %30 dmg vuruyor single target.


Passifler: Steady aim ile 10 yard yakınımızda mob yoksa +%20 hasar artışı ki pekte olmıycaktır yakınımızda mob bu build ile ki 10 yard küçük bi alan.
Cull the weak slow yemiş moblara %15 daha fazla vurmamızı sağlıycak buda buildimizi destekliyor.
Vengeance ta hem max hatredı artıracak hemde her health globeu aldığımızda 20 hatred 2 dicipline kazanıcak zor anlarda vaultla kolayca toplıyabiliriz healthglobe ları. Ayrıca bir sonraki combata daha hızlı hazır olucaz bu şekilde.


Böyle atlaya zıplaya kolayca kitelayarak yüksek dmg yapmak isteyenlere öneriyorum bu buildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üzerine hızla gelen 15-20 mob olunca o 4 targeta %75 vuran entangling shotla hakkaten kite kite kite kitelarsın baya bir uzun süre öldürene kadar hepsini gibi geliyor :D ama dediğin gibi en büyük amaç kite ise başarılı bir build, genede bence dps daha yüksek olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynı durumdayım ya DH mi oynasam Barbarian mı diye :/ muhtemelen barbarla başlıycam hellde dayak yiycem sonra dh ye dönücem hafif inferno ya başlayıp biraz craft material ve item biriktirincede barbara geri dönücem gibi duruyor :P bile bile lades yani ama olsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir şey düşüdüm:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#fcQljd!aeT!ZYaZac
Evasive Fire ve Vault'u tactical advantage'la birleştirdiğim için düşmanlardan uzak durmak için hıza güveneceğim. Bu yüzden düşmanları yavaşlatmak yerine daha DPS ağırlıklı yeteneklere ağırlık verdim. Multishot'un rune'unu bow ya da crossbow kullanıyorken daha çok hasar veren bir tanesiyle değiştirebilirim. Hatred/disciple sorunum olup olmayacağını bilmediğim için o yeteneklere dokunmadım. Eğer oyunu oynarken böyle bir sorunla karşılaşırsam rune'lardan ya da pasiflerden birini hatred ya da disciple'in üretmesi için değiştirebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

güçlü aoe dediğin nedir lvl20 deki lazer beam gibi sadece doğrusal delip geçen elemental arrow mu, yoksa 22 deki 40 hatred harcayan multishotmu. Chakram da gayet başarılı aoe ki lvl12 de alıp 10 hatred a atıyorsun yani nerdeyse spamlanabilir. Ayrıca rapid fire ve low levelda alabileceğin hxbowlar okadar güçlü ki aoeye ihtiyaç bile duymuyorsun.

Ayrıca caltrop + vault emrine amede kite'ın allahını yapıyorsun, birde oyunun nerdeyse en yüksek hasar veren resource harcamayan skillerinden biri olan hungering arrow emrine amade, üstelik tek target varken single olarak güçlü çok target varken aoe olarak.

he onu 3. aoe saymazsan 2. aoede bola shot. Yani lvl20 olmadan 3 hadi bilemedin 2 aoen var zaten. Ancak betadaki moblar gereğinden fazla traş olduğundan rapidfireın seriliğini aoe olarak bile kullanabiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç AOE olmasaydı zaten level 20'ye geçemezdi DH. Güçlü AOE'den kastım Multishot, Clusterarrow ve Rain of Vengeance. Bunlar muhtemelen en çok kullanılan AOE yetenekleri olacak. Level 20'den önceki AOE'lerin çoğu ya Chakram ve Fan of Knives gibi ancak belli bir pozisyondaysan işe yarıyor ya da alan etkili olsa da verdiği hasar çok düşük olduğu için büyük grupları kısa sürede öldüremiyorsun. Monk'dan güçsüz gelmesinin sebebi de bu gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Melee Demon Hunter >>> http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#UikYhe!TeU!YbbcZc

WHERE IS YOUR BLIZZARD NOW


1)Sentry'i koyun, Caltrop'u atın yere, Custom Engineering sayesinde yarıyolda da kalmayın.

2)Base crit chance + %10 caltropdan + extra %3 her saniye sharpshooterla, özel olarak hayvanlaştırılmış crit chance.

3)
http://4.bp.blogspot.com/-XLzcZyEqc98/TtCmZF16dEI/AAAAAAAACnM/uYZaDfE8uVg/s1600/celtic-come-at-me-bro.jpg

4)Sentry tarıyor, aranızdaki dokunduğunu yakan zincirle Caltrop içerisinde çember çiziyorsunuz, bunu yaparken kullandığınız Strafe xbow+rune ile abuk subuk crit damage vuruyor. Bu arada chakram da geleni geçeni deşiyor. Sıkışınca etraftaki herşeye %464 atan knives falan.

5)???

6)Profit.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

betada deniycek bi halt kalmadığından yüksek lvl'lı craft itemlarının statlarına bakıyım craftlıyım dedim de oh my gosh ...

lvl26 quiver 59dex ve soketli, buna takdığımız gem acaba armor mu sayılacak yoksa wep'mu. Wep'se deli dmg artışı sağlar :O

Quiver

http://imgim.com/omgq.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19.6'lık bow ahden, %10 speed Quiverden %5x2 speed yüzüklerden ve 2x+(2-4dmg) 124 dex (+%124 dmg) tüm itemlardan.

1.1(quiver speedi)x1.1(yüzüklerin speedi)x(19.6+((4+8)/2x1.4))x2.24(dex çarpanı %100+%124)=75.264 buna %5 crit şansı ve critleyince +%50 dmgi eklersek 75.264 + (75.264x0.5x0.05) = 77.15 böyle yaptım :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...