Pesimistyler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Boss fightları Geri kalan elite gruplar vs Kullandığım 2 build, sizce değiştirmem gereken birşey varmıdır, DH ile beraber oynuyorum. Dmgdan çok healing, kaçma ve defans üzerine kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Barbarian için hell'den çıkıp pure dps inferno çok sakata geliyor :) %40 crit 25k dmg olan gearı komple değiştirmem gerekti. Şimdi 45k hp ( war cry buff ile ) 8.1k armor 13k dps ( tabi güzel bir shield kullanmayı unutmayın ) Şimdi baya rahat gidiyor. Bu arada frenzy heal ve revenge heal hp yüksek olunca cok cok daha şukella. Sonuçta max hp'nin %5 ve %8'ini healliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 E nasıl yaptınız o gear'ı, hell falan mı farmladınız, yoksa AH mi koştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Sorieno said: E nasıl yaptınız o gear'ı, hell falan mı farmladınız, yoksa AH mi koştu? Hell farm + ah + inferno drop :) hepsi var içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ben daha dün bitirdim hell'i. Unbuffed 6k dps ve 33k hp var. Çok da kötü değil item'lar falan. Bilemedim şimdi ne yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 actI'de butchera kadar bir iki champ packi disinda zorlanmadan geldim act II'nin anasini aglatirim diye daldim hayatimin dayagini yedim kanyondaki sinekler bile %80 hp aliyor nasil bir ayar cekmisse herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bu karakter hellde nightmare dps build ile oynaya biliyor mu.Inferno tank olacaksin mecbur diyorlar meraktan soruyorum.Nedir durumu sizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hell'i 2h silahla bitirmisim ben gerci life steal vardi hit basina 900 veren ama bir iki champ disinda zorlanmadim cok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 chardan sogudum abi act 2 de tek yiyorum moblar armoru ignoreluyormus zaten yanına gidincede kaçıyorlar range kasıcam 0 dan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Act 2'de el mecbur atakları mouse'la dodgelayıp gideceksin de öyle stomplayıp döveceksin. Başka türlü o damage'ı kaldıramaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 armor ignoreun ne manası var ki classın bütün olaynı bitiriyor yani ben range oynayacaksam neden barbar açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Ben de seninkinin tam tersi, öyle damage soaklanacak durumlarda fena durumlarda kalıyorum. Act I'de Unburied'ler affix'leri ne olursa olsun maymun ediyorlar. Böyle bir damage olamaz yani hiç bir şekilde ne outheal edebiliyorum onu (earthquake denedim, berserker denedim, yok yani) ne de kaçabiliyorum. Duvar gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 valla oynayan oynuyor http://tr.twitch.tv/nl_Kripp ama baya gear lazim diger classlar gibi degil (en azindan rangedlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 All resist item topluyorum bende ufak ufak. Gear komple çöp gibi zaten. Vitality - str - all resist - each hit mi gideyim diyorum itemlerde. Act 1 i komple temizledim rahat rahat. 2 baya bir zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Popeye said: valla oynayan oynuyor http://tr.twitch.tv/nl_Kripp ama baya gear lazim diger classlar gibi degil (en azindan rangedlar) Oynuyor oynamasına da bu heriflere dışarıdan yapılan item katkısıyla bir AH daha açılırdı. Method olsun Kripparian'ın tayfası olsun, "abi al şu item düştü" diye it gibi feedlendiler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 arkadaşlar hell i yeni bitirdim, inferno ya başladım ki başlamaz olaydım bu nasıl birşey anlamadım itemlar mı çok yetersiz moblar mı çok güçlü, hiç lvl 60 dropu da cıkmıyor, acaba hell de nereyi farmladınız da item kastınız diabloyu arkadasla 2 defa filan kestik tabi ki mavilerden başka birşey cıkmadı her zaman ki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 diabloyu kesmeden once 5 elite mob pack kesip buff al sarı düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ya bu kaçıp kaçıp vurmalar falan barbarian beni sıkmaya başladı resmen :( ne yapsak ya, yardıra yardıra vurup aralara dalmak benim işim, tank istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 o sineklerin de sülalesini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 aynen bende aynı duygular içindeyim ki tanklık baymadı beni ancak tanklamak diye birşey yok 8+k armorla sineklerden 2 yiyorum. Sıkıldım yani 50. kere falan jailer üstü butcher kesiyorum 2 de hayatta kalamadıgımdan. Cow lvl açtım hell ordan da birşey düşmüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Abi o sineklerin ataklarını dodgelamak zor değil, çok yavaş ilerliyor missile'leri. Neden bu kadar zorlandınız bilmiyorum, inferno'da hızlanıyor mu missile'ler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 yahu 1 sinek mi var ayrıca başka mobda var elbet çarpıyor 2 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 yeterli resist falan yoksa her mob okuz gibi vuruyor armoru %73-82 ikisiylede denedim hemen hemen ayni dmg'i aldim physical resisti 400 kusur yapinca biraz fark etti ama hala cok yetersiz zaten bocukler poison dmg vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 İşte o yüzden Superstition ile build denemeye başladım ben. Tough as Nails, Superstition, Berserker Rage. Nerves of Steel 3-4% damage reduction ediyor ama Superstition direkt 20% mitigate ediyor elemental damage olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ranged gazına gelmeyin,wizardım var 16k dps öyle kite etmeden diamond armor sürecinde asıla biliyorum yoksa teleport mortalcılar mavi bereliler gibi kesiyorlar...hatta teleportlar çok sakat kaçacak buildsiz yakalandıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar