Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Barbarian için hell'den çıkıp pure dps inferno çok sakata geliyor :) %40 crit 25k dmg olan gearı komple değiştirmem gerekti.

Şimdi 45k hp ( war cry buff ile )
8.1k armor
13k dps
( tabi güzel bir shield kullanmayı unutmayın )

Şimdi baya rahat gidiyor.

Bu arada frenzy heal ve revenge heal hp yüksek olunca cok cok daha şukella. Sonuçta max hp'nin %5 ve %8'ini healliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de seninkinin tam tersi, öyle damage soaklanacak durumlarda fena durumlarda kalıyorum. Act I'de Unburied'ler affix'leri ne olursa olsun maymun ediyorlar. Böyle bir damage olamaz yani hiç bir şekilde ne outheal edebiliyorum onu (earthquake denedim, berserker denedim, yok yani) ne de kaçabiliyorum. Duvar gibiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

valla oynayan oynuyor http://tr.twitch.tv/nl_Kripp
ama baya gear lazim diger classlar gibi degil (en azindan rangedlar)

Oynuyor oynamasına da bu heriflere dışarıdan yapılan item katkısıyla bir AH daha açılırdı. Method olsun Kripparian'ın tayfası olsun, "abi al şu item düştü" diye it gibi feedlendiler yani.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar hell i yeni bitirdim, inferno ya başladım ki başlamaz olaydım bu nasıl birşey anlamadım itemlar mı çok yetersiz moblar mı çok güçlü, hiç lvl 60 dropu da cıkmıyor, acaba hell de nereyi farmladınız da item kastınız diabloyu arkadasla 2 defa filan kestik tabi ki mavilerden başka birşey cıkmadı her zaman ki gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...