BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bide bişi sorcam abi neden item farmlıyosun çinli deilsen bi mantıgı var mı yane end game yok pvp yok ne işe yarıyo act 4 bittikten sonra infernoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Kendine daha güzel item düşürmek işte.Para basıp almıyorsan öylesi güzel oluyor ama zaten o da çok eğlenceli olmadığı için çoğu kişinin oynama süresi haftada bir kaç saate düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 BonePART said: bide bişi sorcam abi neden item farmlıyosun çinli deilsen bi mantıgı var mı yane end game yok pvp yok ne işe yarıyo act 4 bittikten sonra infernoda abi diablonun olayı hep buydu ki zaten. daha iyi item. 20 saat falan bitirirsin biter gider sonrası farm. diğer classları oynarsın falan en fazla ama diabloyu infernoda öldürünce oyun bitmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 BonePART said: bide bişi sorcam abi neden item farmlıyosun çinli deilsen bi mantıgı var mı yane end game yok pvp yok ne işe yarıyo act 4 bittikten sonra infernoda rmah olayi var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 tamamen random olan bi oyunun 45 act olması apayrı komik zaten 0 senaryo 0 hikaye aynı sessegi boya boya sat modeli moblar klasik blizzard oynu tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Bi patch'de de mobların skinleri değişse. Act3 run yapmakdan kusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Harbiden ya. D2 de Act 5'te random mob geliyodu ona göre ayar çekiyoduk. Yeminle blood clan sorcerer ve succubus kusacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Tornadonun movement speedini mi düşürdüler bunlar? Ayağımda 12 ms var artı tornado ile eskiden ucuyordum bugun baktım ww yaparken yavaş gibi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 sprint nerfini şu an uyguladılar sanırsam benim fury daha az dolmaya başladı sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 bu nerften sonra imba item'larla yine ww-sprint buildi yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Misal ben su an ww buildine yönelik itemler aldım 50k dps 1200 loh'la sorunsuz kasıyorum patchten sonra bir sıkıntı olursa lohu 2k'ya çekecem 2k loh ile kasılır heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 PTR'ye girdim WW buildi daha bile iyi olmuş çatır çatır kasıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 daha iyi olmasına sebep olacak ne değişiklik var ki? ww fury cost düşmesi var bi başka da etkileyecek bişey yok class değişikliklerinde. bence sana kolay gelmesinin sebebi infernonun kolaylaştırılasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Myshkin said: bu nerften sonra imba item'larla yine ww-sprint buildi yapılır mı? yapılır, imba item da gerekmez yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 enchantress powered armor nerfleneceğine göre belki scoundrel daha iyi bi seçim olabilir patch sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Şöle birşey var Inspiring presence ve warcry rune'da regene verince 1200 civarı Life per sec oluyor o da loh açığını kapıyor Impunitiye gerek yok gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Bu arada monster level 10'da Act 1 skeletonların hp 1.8m ve tek atıyor :) baya abartmışlar gibi geldi bana . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 500k dps'le oynayan adam var, öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraysenol Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 arkadaşlar ben barbar türküm. diablonun klonlarında ölüyorum. 13000 armorum var. warcraysız 600 resistlerim var. 4000 armorlu 2 monk arkadaş var. onlar ne klonlarda nede (azmodan)ossurukluda ölmüyorlar. ama ben ölüyorum. onlar gibi ölmemenin bi yolu varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 eraysenol said: arkadaşlar ben barbar türküm. diablonun klonlarında ölüyorum. 13000 armorum var. warcraysız 600 resistlerim var. 4000 armorlu 2 monk arkadaş var. onlar ne klonlarda nede (azmodan)ossurukluda ölmüyorlar. ama ben ölüyorum. onlar gibi ölmemenin bi yolu varmı. WW buildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 throw buildle de geciliyor ghom, frenzy ile de. illa ww gerekmiyor da gear önemli biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Bu arada loh'un etkisi %60 azaltılıyor ama AH'deki itemların fiyatları inanılmaz düşmüş. 900+ Loh, crit ve soketli silahlar 300klara kadar düşmüş. Sırf bu panik havasından yararlanıp aşırı iyi offhandleri çok iyi fiyatlara alabilirsiniz. Not: Sever'in çalışma mantığını bilen var mı? Az önce saçma bir şekilde 55k hpmin TAMAMINI dolduran bir last hit yaptım. Anlamadım nasıl olduğunu. Eli yüzü düzgün soketli bir Sever off hand olarak bayaa işe yarıyomuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar