Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 700 resist 38k hp ile act3 farmlıyorum ben. sana damage lazım direk. Canın ve resistin ne akdar fazla olursa olsun eğer hızlıca kesemezsen ölürsün. bu nedenle fazladan resist yüklenmek yerine damage yüklenmek daha çok işe yarar. amulet ve gloves en fazla damage alabileceğin yerler. bu 2 sinde ressiti falan unutup direk damage aban. amulet mutlaka stat-critchance-crit damage versin mesela. glovesda da eğer imkanın varsa stat-atackspeed-critchance-critdamage bunları mümküno lduğunca zorla hepsi olmazsa yine stat-critchance-critdamage almaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 soru: Whirwind ile LoH yapılmıyor değil mi? edit: ben yalnız oynamaktan sıkıldığım için public gamelere katılıyorum. burada da yeri geldi mi tanklık yapmam gerektiği için kalkana geçtim. @Myshkin evet damage eksiğimin olduğunun farkındayım. hatta şu haliyle bile çoğu hasar puanım kritik damagedan geliyor. kritiksiz vuruşlarım 10k civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 emre3877 said: An itibarı ile act 3 den başladığım double tornado buildi ile solo diablo kestim infernoda. 20500 dps 780-900 ar, 2080 loh ile.en başından beri boşuna kasınmışım. karakter profilini paylaşırmısın? eğer öyleyse boşa tank oynuyorum demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Borlach said: emre3877 said: An itibarı ile act 3 den başladığım double tornado buildi ile solo diablo kestim infernoda. 20500 dps 780-900 ar, 2080 loh ile.en başından beri boşuna kasınmışım. karakter profilini paylaşırmısın? eğer öyleyse boşa tank oynuyorum demektir. Tabiki. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Clansman-2171/hero/17878719 Diablo yu kestiğimde gear ım biraz daha kötüydü. amulet ve ringleri sonradan değiştirdim.gerisi sabit. Şu anki rekorum bridge of korsikk de 3 elite pack i aynı anda almamdır. daha fazlasını yapamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Beyler dps buildi felaan aldık da şu noktaya kadar. bir de hardcore tank buildi lazım. Var mı elinde bişeyler olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 LAYBN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Hacı gogo full defans işte:D 1.03 öncesindeki barbarın aynısını yapacan Şu 1.04 gelsin ilk işim 2H Cleave-Hammer of Ancients barbarı yapmak olacak. Infernoya gelene kadar bu şekilde takılmıştım. Aşırı zevkliydi yine yapacam Godummu oturturum modunda takılacam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 buildim bu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/1787095 Hell deyim daha level 53 üm. sıkıntı çekiyorum çok ya. Önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ilk iş olarak lvl reduce silah bul güzelce bişey 2 tane 1h olabilir ben sadece lvl reduce silah ile dropladığım armorlarla faceroll infernoya kadar gelebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 paran varsa lvl req reduced 600-700 dps weapon, sonra build farketmez yardırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 abi ben şu double tornado işini bi türlü yapamıyorum ya fury bitiyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Aluriel sağolsun adam etti benim barbarian ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 S-H said: abi ben şu double tornado işini bi türlü yapamıyorum ya fury bitiyor sürekli. Benim gibi yap sadece tornado ile başla sonra esas builde geçersin .Bende uzun süre yapamadım ama sırf tornado ile 2 elit pack kesmeyi başardım hatta bi sefer 3 pack bile kestim act 2 de ,gearimde çok süper değil zamanla alışıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 S-H said: abi ben şu double tornado işini bi türlü yapamıyorum ya fury bitiyor sürekli. Çok pratik lazım. + primary skill olarak bash/instigation kullan. Furry bitince sağ sola 2 vur full furry olur. Aruiel koymuştu buildi bi sayfada. O buildi kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Yeni patch ile birlikte bir 2h build tavsiyesi alabilir miyiz? rend-bloodlust şart sanırsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 rend çok vuruyor da gereksiz bence, ww şu haliyle çok daha iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Rend resmen eziyor ne olmus ya 2hd ile cleave+rend gidiyorum inliyor ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Double tornado buildin whirlwind i çıkarıp rend % 900 weap dmg rune takarak oynadım.. jailer dışında gayet canavar oldu. arada durup rend atıyorum ıclerıne, sora sprıntle yardırıyorum etraflarında.. faceroll act3 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acar41 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Tank buildide isteriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Acar41 said: Tank buildide isteriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Double Tornado'yu 2H ile deneyin. 900Dps, 1800 LOH, %5 LL, 200 Vit, %170 crit dmg bir sword aldım. Act3 çok rahat temizleniyor. Hem 1M civarına alınabiliyor. 2 tane adam gibi 1H almak için servet harcamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Acar41 said: Tank buildide isteriz ;) Ben çok iyi olmayan bir gear ile şu buildi kullanıyorum. http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bVkcPi!bVe!YccbZb ACT 3 farmlayabiliyorum. Çok entrasan durumlarda ölüyorum. Üstümde Total 3-5 M tutacak bir gear var. DPS 13K. Biraz param olsa DPS 20-25K yapsam çok rahatlamış olacağım. Rend kesinlikle sürekli aktif olacak. Üstüne de sürekli cleave ve procladıkça Revenge ile 13 K dps ile seri bir şekilde kesebiliyorum mobları. Ayrıca rend ile kite bile yapabilirsiniz. Elite moblar gelince wrath of the berserker açıyorum. Bazen açmama bile gerek kalmıyor çünkü vuramıyorlar. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Daron-2848/hero/5543394 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hc dışında tank build neye yarayacak bi anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Şöyle bir build ile paran yoksa act 3 farmlayabiliyorsun rahat. Yardıran bir dps buildi yapmak için epey para lazım. Ayrıca tornado buildi çok saçma geliyor bana. Resmen bug gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 total 3-5m tutacak gear demişsin ya önceki mesajında, zaten 5m civarında gear ile act3 yapılabiliyordu 1.04 öncesi. şimdi hayli hayli yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar