Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Myshkin said: 5mlik setle act3ü baştan sona barbarla elit atlamadan bitirip videosunu atın 50mlik silah vericem, buraya yazdım hadi bakalım. abi video kaydedebilen birisi yapar gayet rahat, yazık olur parana. zaten 1280-1024 oynuyorum oyunu fakir gibi mümkün değil yani bu pc ile benim video kaydedebilmem. ama gel izle çok istiyorsan ne diyim asdfgh daha önceden yapılmışı var ayrıca, çok zor değil yani. he bi de skill değiştirmeyi falan da serbest bırakmışın sanırım onu da ekle 5 stack nv olmadan her türlü yapılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Regalya said: Tornado nerflense bile yaparsın gine 5 mile 30-40k dps idare der physical ile gene farmlarsın bitane loh ls oh ile her türlü hiç olmadı 100klik bi hoc alıp sword and board takılırsın gene farmlarsın. aynen abi. 1.03 öncesi daha kötü gear ile bitirdim ben act3'ü. şimdi havada karada bitirilir. 1k physical resist, 10k armor ve %24 melee dmg reduction olduğu halde 20k+ melee hitler hatırlıyorum colossal gorgollardan falan saçma sapan. ona rağmen bitmişti yani act3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Myshkin said: 5mlik setle act3ü baştan sona barbarla elit atlamadan bitirip videosunu atın 50mlik silah vericem, buraya yazdım hadi bakalım. http://www.youtube.com/watch?v=_hAfXfHAC5Y yabancıya gitmesin para bağa ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 overpower/crushing advance bildiğin op asdfasd yalnız eleman sömürülecek herşeyi sömürüyor barbarian skillerindeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Alın ben bi vidyo yaptım dün . 5m'lik setimle elite atlamadan 5 valor + siegebreaker run . Potumda yoktu pot dahi kullanamadım. Hadi herkes dönsun artık bu builde boşia para harcamayın . http://www.youtube.com/watch?v=BNgkxjnEYdM&feature=youtu.be Not:Ts açık kalmış kayıt yaparken idare edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 video neyle kaydediyorsun? game cam diye bişey buldum ama kasıyor baya oyun kaydederken. bi de avi olarak kaydetti yaklaşık 3 dakikalık gameplay 200mb falan tuttu, çok gibi geldi gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fraps cok iyi kayit icin ama ucretli tabi oda cok yuksek boyutlarda kayit eder sonra renderlarken kucultmek gerek onun disinda diger video capturelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 biliyorum frapsi ama crack falan uğraşmak istemedim. diğerlerine bakayım bi ama video boyutu hadi dediğin gibi hallolur da oyun baya yavasliyor ona çözüm yok gibi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Regalya said: Şu ve benzeri şekilde refresh spamlıyorum oltaya çok geliyor. hmm anladım ben 850dps filan bekliyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 O listede olmayan birde dxtory ve camtasia var dxtory en hizlisi diye biliorum makineyi kasmayan. Camtasida kasmasin ve az yer kaplasin diye kendi codegini kullaniyordu sanirim. Camtasia Dxtory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 videoları external diske kaydetmeyi önerdi birileri onu bi deneyim olmazsa dediklerine de bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Vidyoyu fraps ile kaydettim . Avs video converterla birleştirip aviden mpege çevirdim . Boyutu çok yuksek oluyor cunku . Buildde bu arada böle http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#hUPQik!bYZ!ZZcbYc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 evet zaten fraps guidelarinde felan en cok ustune basilan nokta sistem ozelliklerinden ziyade kaydettigin ortam capture icin ayri bir hdd ayirin diyolar hep http://www.viper.dk/wow/fraps/default.asp googlelayinca bu tarz guidelar cok ama bi tane vardi bulamadim cok detayli anlatiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Barbar bugı bulunmuş şimdide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 eet barbar godly bugı var şimdi :) her gün yeni bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 monk ile de buldum ben teleport çekerken serenity basarsanız sonsuz immune veriyor oyundan çıkana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Neymiş o bug ? Ben barbarla act 2 bitirdim de şimdi bi durumumu yazayım bir kaç sorum olacak. Hp 36.7k dps 22k armor 6.4k AR 700-800 arası. Build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WVQkRP!ZbY!acbcbZ Şimdi buildden memnunum ama double tornado ya bakayım dedim biraz.3 ayrı topic ve ikisi post limitine erişmiş.Ordan bişeyler çıkarmam çok zor olacak gibi. Act 3 için min. req. ar hp dps nedir ve double tornado buildi için neler yapmam-değiştirmem gerek ? Hatta daha iyi görmeniz için ss koyayım crit chance vs için. Bir de damage için berserkers rage falan mı alsam diyorum armor yerine ? Çok etkiler mi dayanıklılığımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 lohun düşün 1.5k olması lazım crit chance'ta buffsız %40 ideal. Bir önceki sayfadaki video'ya bakabilirsin benim karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 1.5k overkill, 800 falan yeter her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Akhlaur said: Neymiş o bug ? Ben barbarla act 2 bitirdim de şimdi bi durumumu yazayım bir kaç sorum olacak. Hp 36.7k dps 22k armor 6.4k AR 700-800 arası. Build http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WVQkRP!ZbY!acbcbZ Şimdi buildden memnunum ama double tornado ya bakayım dedim biraz.3 ayrı topic ve ikisi post limitine erişmiş.Ordan bişeyler çıkarmam çok zor olacak gibi. Act 3 için min. req. ar hp dps nedir ve double tornado buildi için neler yapmam-değiştirmem gerek ? Hatta daha iyi görmeniz için ss koyayım crit chance vs için. Bir de damage için berserkers rage falan mı alsam diyorum armor yerine ? Çok etkiler mi dayanıklılığımı ? passivelerden armor yerine berserker rage alabilirsin rahatlikla. 5.8k armorla sorun yasamiyorum ben mesela solo oynarken crit chance baya az bu arada. double tornado için bi 35 falan lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 S-H said: hmm anladım ben 850dps filan bekliyordum :) 2si Öyle zaten o arkadaşın nasıl aratıyorsun sorusu üzerine o anki denk gelen silahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Fixlenmiş ama egzantirikmiş buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Daha iyi bir silah bulana kadar crit chance üzreine gidiyorum şimdilik.Hp yi 35-40 arası tutarak resist ve crit chance a abanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 inferno act 3 ve act 4 icin all resist ve armor ne olmalı bilen varmı ? act 3 e girdim yeni 1000 all ressit ve 9010 armor la baya zorlanıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 daha azı bile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar