kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Barbarian olarak oyuna giriş yapmış bulunmaktayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Aluriel ne diyosa dinleyin abi,1m gold harcayıp canavara çevirdi barbarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ben trowu speci 1.0.3 öncesi(Gözünü sevdimin ahsi ucuzken kemer kalkan vs)deneyip beğenmemiştim demıcını hoş dh wz var diye belki range class kasmamış barbarlar için zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 iyi vuruyor ya throw alışması zor ama baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 S-H said: Aluriel ne diyosa dinleyin abi,1m gold harcayıp canavara çevirdi barbarımı. çevirmeyi geçtim adam 1-2 milyonluk item atmıştır bana bugüne kadar hediye diye. her sızlanana yardım ediyor, adam adeta diablodaki düşkünlerin dedesi http://www.dizimizi.com/resimler/16000/16561.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bence Aluriel "barbarla oynamak için çok para gerekiyor" şeklinde dolaşan şehir efsanesine kafayı taktı, kim böyle bir ağlamayla gelse olaya el atıp charları adam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Aluriel bir tek beni sallamadı o zaman :) Gerçi daha yeni başladım diye önce gelişsin bi sonra cevaplarım demişte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bence benim char bozuk ne denediysem olmuyor, bi sarılayım bende aluriel dedenin eline bakayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Aluriel'in bana yolladığı mesajları derledim,ona göre gear toparlarsınız helm socket, yüksek str, crit chance kesin olmalı. vita ve/veya all resist yada fire/physical resist olursa iyi olur shoulder yüksek str, all resist kesin olmalı. bu ikisinin yanına vita ve/veya %life, fire/physical resist bonus. bracer yüksek str, all resist, crit chance kesinlikle olmalı. bunların yanına vita da olursa çok iyi. gloves yüksek str, crit chance ve crit dmg kesinlikle olmalı. bunların yanına sırasıyla attack speed, all resist yada vita gelirse iyi olur boots yüksek str ve all resist kesinlikle olmalı. vita da olursa iyi olur. bazıları movement speed olmadan oynayamıyor ama ben eksikliğini hissetmiyorum mesela pek. belt yüksek str, all resist kesinlikle olmalı. frenzy dmg ve/veya life steal de olmalı bence. bonus olarak %life ve vita olabilir sırasıyla pants yüksek vita, yüksek str. yanında bonus olarak all resist. chest armor yüksek vita, yüksek str. sonra sırasıyla hp eksikse %life , resit eksikse all resist/fire resist/physical resist ring str, crit chance, crit dmg, bunların yanına bonus olarak all resist, vita, loh olabilir amulet yüksek str, crit chance, crit dmg. yanına bonus olarak sırasıyla vita, all resist, loh, %life weapons main hand axe/mace, crit dmg ve socket kesinlikle. ikinci olarak str ve vita. life steal ve loh bonus. off hand loh en önemli stat. bonus olarak sırayla socket, crit dmg, str, vita, life steal glove, bracer, helm, amulet, ve ringler crit chance alabileceğin itemlar. glove 5-6 en az, bracer 3+, helm 3+, amulet 5+, ringler 2-3 en az. crit dmg de %300 alt hedefin olsun.crit chance mümkünse 40+ olsun. ruthless ve weapon master zaten 15 veriyor, 5 de base crit chance var, 20 ediyor ordan zaten. act3 ve act4 için warcry ile birlikte 850 civarı fire ve physical resist yeterli, diğerleri 650-700 olsa da olur. ben diabloyu ilk öldürdüğümde 38k hp vardı mesela. 40k civarı yeterli yani. loh benim 950 falan ama yanında %5 life steal de var. hiç loh/lifesteal olmadan oynayanlar da var. loh işleri biraz daha hızlandırıyor sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Teşekkürler S-H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 S-H said: Aluriel'in bana yolladığı mesajları derledim,ona göre gear toparlarsınız helm socket, yüksek str, crit chance kesin olmalı. vita ve/veya all resist yada fire/physical resist olursa iyi olur shoulder yüksek str, all resist kesin olmalı. bu ikisinin yanına vita ve/veya %life, fire/physical resist bonus. bracer yüksek str, all resist, crit chance kesinlikle olmalı. bunların yanına vita da olursa çok iyi. gloves yüksek str, crit chance ve crit dmg kesinlikle olmalı. bunların yanına sırasıyla attack speed, all resist yada vita gelirse iyi olur boots yüksek str ve all resist kesinlikle olmalı. vita da olursa iyi olur. bazıları movement speed olmadan oynayamıyor ama ben eksikliğini hissetmiyorum mesela pek. belt yüksek str, all resist kesinlikle olmalı. frenzy dmg ve/veya life steal de olmalı bence. bonus olarak %life ve vita olabilir sırasıyla pants yüksek vita, yüksek str. yanında bonus olarak all resist. chest armor yüksek vita, yüksek str. sonra sırasıyla hp eksikse %life , resit eksikse all resist/fire resist/physical resist ring str, crit chance, crit dmg, bunların yanına bonus olarak all resist, vita, loh olabilir amulet yüksek str, crit chance, crit dmg. yanına bonus olarak sırasıyla vita, all resist, loh, %life weapons main hand axe/mace, crit dmg ve socket kesinlikle. ikinci olarak str ve vita. life steal ve loh bonus. off hand loh en önemli stat. bonus olarak sırayla socket, crit dmg, str, vita, life steal glove, bracer, helm, amulet, ve ringler crit chance alabileceğin itemlar. glove 5-6 en az, bracer 3+, helm 3+, amulet 5+, ringler 2-3 en az. crit dmg de %300 alt hedefin olsun.crit chance mümkünse 40+ olsun. ruthless ve weapon master zaten 15 veriyor, 5 de base crit chance var, 20 ediyor ordan zaten. act3 ve act4 için warcry ile birlikte 850 civarı fire ve physical resist yeterli, diğerleri 650-700 olsa da olur. ben diabloyu ilk öldürdüğümde 38k hp vardı mesela. 40k civarı yeterli yani. loh benim 950 falan ama yanında %5 life steal de var. hiç loh/lifesteal olmadan oynayanlar da var. loh işleri biraz daha hızlandırıyor sadece 1H - Shield veya duel wield üzerine mi bu tavsiyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 dualwield shield kullanacaksan da mutlaka crit chance ve str olsun üzerinde. yüksek block chance ve block amount da çok önemli shield için. bunlardan sonra hp eksikse %life veya vita, resist eksikse all resist falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 kratochvil said: Teşekkürler S-H bana değil Aluriel'e teşekkür et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 sonunda barbarı da act3 farmlayacak seviyeye getirdim. 52k dps var, frenzie nin rune uyle 65k falan oluyor. 700-900 arası resist var. Fear atanlar ve kalkanlılar hariç güzel kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 S-H said: kratochvil said: Teşekkürler S-H bana değil Aluriel'e teşekkür et :) Aluriel özel mesajımı sallamadı ondan etmiyorum :p Şaka bir yana tabiki asıl teşekkür ona ait ama sen bunu bizle paylaşmasan bizim haberimiz olmazdı bu yüzden teşekkür ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 abi önceki sayfalarda var 2 farklı mesajda aynı şeyler zaten. sadece ona özel yazmadım ki. senin mesaj lvl 15 oldum nasıl bi yol izleyim şeklinde. infernoya gelene kadar ne yol izlersen izle, hangisi hoşuna gidiyorsa onunla oyna pek bi farkı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 peki saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Aluriel Monk'lara da bi el atıversen:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 tank buildi olarak sunu yorumlar mısınız. bi de gear icin str dısında hangi statlara oncelik vermeliyim? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bcRQgP!bdV!cZbcbY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 hibrit build olmus o warcry olmayan tank mı olur :) grup pure tank buildi : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WVSXYk!beV!YcccZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 grim harvest rune gereksiz ayrıca revengesiz barbar damsız eve benzer fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 toggie said: tank buildi olarak sunu yorumlar mısınız. bi de gear icin str dısında hangi statlara oncelik vermeliyim? http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bcRQgP!bdV!cZbcbY cleave fena değil ama loh kullanacaksan ben olsam yine de frenzy+sidearm tercih ederdim her türlü. rend gereksiz tamamen. yerine revenge alınabilir yada bi mobility skill. threatining shout kullanacaksan falter yada demoralize ile kullan. grim harvest öldürdüğündeki droplara etki etmiyor sadece ilk kullandığında mobdan bişeyler düşmesini sağlıyor ve sadece 1 kez işe yarıyor her mob için. passivelerden de bloodthirst tamamen gereksiz yine. zaten dmg yerlerde olacak pek bir faydası olmaz ordan gelecek healin. overpower revel yerine crushing advance rune ile çok daha kullanışlı. uygulamalı görmek istiyorsan 300-400 loh veren bir item bulup ghom dene infernoda, bizzat gör. en azından fixlenene kadar böyle, sonra değişirse bilemem. he zaten heal için alıyorsan revenge kullan çok daha iyi. ayrıca buffsız fire/physical resist 800-900 civarı değilse warcry olmadan sıkıntı olabilir resist konusu. mobility skill kullanmazsan şu tarz bişey olabilir sanırım. hatta 4 kişilik oyunda frozen/jailer/nightmarish tarzı elitelerin wotb süresince öldürülemeyeceği durumlar oluyorsa armor veren passivelerden birisinin yerine juggernaut bile alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 tüm resistler 600-650civarı(physical 900) - 35k hp - 50k dps-7k armor.%42 critical chance--220 crit hit dmg. act 3 stonefort görevinde daha zulüm cektim resmen.stonefortu zar zor bitirdikten sonraki gorevde magaraya giriliyor bir tane. Orda su dil atanların,shield-mortar-desc-nightmare(fast de vardı galiba) gibi hayvanoglu hayvan affixli bi packi geldi 15 dakka reskille bağladıktan sonra enrage e girdiler , monitore girişiyodum bende nerdeyse, sonra direk alt+f4 :) . Neyse ben act 2 farmıma devam edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 o resistlerle act 3'te dolaşmaya çalışman bile hataymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar