Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Aluriel'in bana yolladığı mesajları derledim,ona göre gear toparlarsınız

helm socket, yüksek str, crit chance kesin olmalı. vita ve/veya all resist yada fire/physical resist olursa iyi olur
shoulder yüksek str, all resist kesin olmalı. bu ikisinin yanına vita ve/veya %life, fire/physical resist bonus.
bracer yüksek str, all resist, crit chance kesinlikle olmalı. bunların yanına vita da olursa çok iyi.
gloves yüksek str, crit chance ve crit dmg kesinlikle olmalı. bunların yanına sırasıyla attack speed, all resist yada vita gelirse iyi olur
boots yüksek str ve all resist kesinlikle olmalı. vita da olursa iyi olur. bazıları movement speed olmadan oynayamıyor ama ben eksikliğini hissetmiyorum mesela pek.
belt yüksek str, all resist kesinlikle olmalı. frenzy dmg ve/veya life steal de olmalı bence. bonus olarak %life ve vita olabilir sırasıyla
pants yüksek vita, yüksek str. yanında bonus olarak all resist.
chest armor yüksek vita, yüksek str. sonra sırasıyla hp eksikse %life , resit eksikse all resist/fire resist/physical resist
ring str, crit chance, crit dmg, bunların yanına bonus olarak all resist, vita, loh olabilir
amulet yüksek str, crit chance, crit dmg. yanına bonus olarak sırasıyla vita, all resist, loh, %life
weapons
main hand axe/mace, crit dmg ve socket kesinlikle. ikinci olarak str ve vita. life steal ve loh bonus.
off hand loh en önemli stat. bonus olarak sırayla socket, crit dmg, str, vita, life steal

glove, bracer, helm, amulet, ve ringler crit chance alabileceğin itemlar.
glove 5-6 en az,
bracer 3+,
helm 3+,
amulet 5+,
ringler 2-3 en az.

crit dmg de %300 alt hedefin olsun.crit chance mümkünse 40+ olsun. ruthless ve weapon master zaten 15 veriyor, 5 de base crit chance var, 20 ediyor ordan zaten.

act3 ve act4 için warcry ile birlikte 850 civarı fire ve physical resist yeterli, diğerleri 650-700 olsa da olur. ben diabloyu ilk öldürdüğümde 38k hp vardı mesela. 40k civarı yeterli yani.

loh benim 950 falan ama yanında %5 life steal de var. hiç loh/lifesteal olmadan oynayanlar da var. loh işleri biraz daha hızlandırıyor sadece

Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Aluriel'in bana yolladığı mesajları derledim,ona göre gear toparlarsınız

helm socket, yüksek str, crit chance kesin olmalı. vita ve/veya all resist yada fire/physical resist olursa iyi olur
shoulder yüksek str, all resist kesin olmalı. bu ikisinin yanına vita ve/veya %life, fire/physical resist bonus.
bracer yüksek str, all resist, crit chance kesinlikle olmalı. bunların yanına vita da olursa çok iyi.
gloves yüksek str, crit chance ve crit dmg kesinlikle olmalı. bunların yanına sırasıyla attack speed, all resist yada vita gelirse iyi olur
boots yüksek str ve all resist kesinlikle olmalı. vita da olursa iyi olur. bazıları movement speed olmadan oynayamıyor ama ben eksikliğini hissetmiyorum mesela pek.
belt yüksek str, all resist kesinlikle olmalı. frenzy dmg ve/veya life steal de olmalı bence. bonus olarak %life ve vita olabilir sırasıyla
pants yüksek vita, yüksek str. yanında bonus olarak all resist.
chest armor yüksek vita, yüksek str. sonra sırasıyla hp eksikse %life , resit eksikse all resist/fire resist/physical resist
ring str, crit chance, crit dmg, bunların yanına bonus olarak all resist, vita, loh olabilir
amulet yüksek str, crit chance, crit dmg. yanına bonus olarak sırasıyla vita, all resist, loh, %life
weapons
main hand axe/mace, crit dmg ve socket kesinlikle. ikinci olarak str ve vita. life steal ve loh bonus.
off hand loh en önemli stat. bonus olarak sırayla socket, crit dmg, str, vita, life steal

glove, bracer, helm, amulet, ve ringler crit chance alabileceğin itemlar.
glove 5-6 en az,
bracer 3+,
helm 3+,
amulet 5+,
ringler 2-3 en az.

crit dmg de %300 alt hedefin olsun.crit chance mümkünse 40+ olsun. ruthless ve weapon master zaten 15 veriyor, 5 de base crit chance var, 20 ediyor ordan zaten.

act3 ve act4 için warcry ile birlikte 850 civarı fire ve physical resist yeterli, diğerleri 650-700 olsa da olur. ben diabloyu ilk öldürdüğümde 38k hp vardı mesela. 40k civarı yeterli yani.

loh benim 950 falan ama yanında %5 life steal de var. hiç loh/lifesteal olmadan oynayanlar da var. loh işleri biraz daha hızlandırıyor sadece

1H - Shield veya duel wield üzerine mi bu tavsiyeler.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

tank buildi olarak sunu yorumlar mısınız.
bi de gear icin str dısında hangi statlara oncelik vermeliyim?
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bcRQgP!bdV!cZbcbY

cleave fena değil ama loh kullanacaksan ben olsam yine de frenzy+sidearm tercih ederdim her türlü.

rend gereksiz tamamen. yerine revenge alınabilir yada bi mobility skill.

threatining shout kullanacaksan falter yada demoralize ile kullan. grim harvest öldürdüğündeki droplara etki etmiyor sadece ilk kullandığında mobdan bişeyler düşmesini sağlıyor ve sadece 1 kez işe yarıyor her mob için.

passivelerden de bloodthirst tamamen gereksiz yine. zaten dmg yerlerde olacak pek bir faydası olmaz ordan gelecek healin.

overpower revel yerine crushing advance rune ile çok daha kullanışlı. uygulamalı görmek istiyorsan 300-400 loh veren bir item bulup ghom dene infernoda, bizzat gör. en azından fixlenene kadar böyle, sonra değişirse bilemem. he zaten heal için alıyorsan revenge kullan çok daha iyi.

ayrıca buffsız fire/physical resist 800-900 civarı değilse warcry olmadan sıkıntı olabilir resist konusu.

mobility skill kullanmazsan şu tarz bişey olabilir sanırım. hatta 4 kişilik oyunda frozen/jailer/nightmarish tarzı elitelerin wotb süresince öldürülemeyeceği durumlar oluyorsa armor veren passivelerden birisinin yerine juggernaut bile alınabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm resistler 600-650civarı(physical 900) - 35k hp - 50k dps-7k armor.%42 critical chance--220 crit hit dmg.

act 3 stonefort görevinde daha zulüm cektim resmen.stonefortu zar zor bitirdikten sonraki gorevde magaraya giriliyor bir tane.
Orda su dil atanların,shield-mortar-desc-nightmare(fast de vardı galiba) gibi hayvanoglu hayvan affixli bi packi geldi 15 dakka reskille bağladıktan sonra enrage e girdiler , monitore girişiyodum bende nerdeyse, sonra direk alt+f4 :) .

Neyse ben act 2 farmıma devam edeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...