Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Benim barbın gearı satıkdan sonra kalan halini söyleyeyim
39k hp 50k dps 720 physical 600 diğerleri 100 loh 3% ls 500 regen face roll act 3 molten+plague/shield harici çok zorlanıyorsanız alın resistli helm of command 1-2 mile 30-35k dps ile bile face roll yaparsınız ortalama bi sacret shield ile.
Sosyal ağlarda paylaş

hadibea said:

Aluriel
wc buffiyla 1000 all resist, 6k armor, 40k hp, 20k damage var act 2-3 icin bu dps yetersiz dimi? Dual wield kullaniyorum simdilik zorlandigim elitelerde CoA ve Eq patlatiyodum baslar baslamaz ve sikinti olmuyodu. skillerim asagidaki gibi

barbar skill

build biraz garip geldi bana. ancients falan bariz gereksiz skill. cleave iyi bi 2 handle fena olmuyor aslında ama dualwield denemedim hiç. eq kullanacaksan madem wotb ile beraber kullan ama yine aynı şekilde sağlam bi 2 hand ile asıl olayı o buildin. stomp yerine de leap yada charge öneririm. revenge rune de provocation ile değiştir bence. dps de weapon master passive alırsan biraz daha artar
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

40k hp
850 civarı phys ve all res
6.5k armor
45k dps
%3 life steal 600 loh
critlerde %35 chance %300 damage olması lazım

ben hala farm yapamıyorum act3 te :'(

skill leri yanlış şekilde kullanıorsun başka açıklaması yok
http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WiVXRP!ZYc!aacaZZ
bole yap bıda dene
Sosyal ağlarda paylaş

abi ilk çıkan pack elite blood clan impaler, horde+nightmarish+desecrator+mortar , 5 kere denedim kesmeyi wotb bittikten sonra bir kere milim canı kaldı ama şerefsiz çok kaçıyo horde tık tık indiriyo.çok mu sağlam packe denk geldim nedir üzdüler yine :(

son deneme ; berserk açıcak kadar fury dolmadan öldüm ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

merhaba arkadaşlar..

+6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak..

1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN

28 ADET İNFERNO ESsenCE
5 ADET İNFERNO TEAR
8 ADET SECRETS
100 K

arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:)

link http://www.justin.tv/havadakarada_

havadakarada#2489

tşkler..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...