hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Aluriel wc buffiyla 1000 all resist, 6k armor, 40k hp, 20k damage var act 2-3 icin bu dps yetersiz dimi? Dual wield kullaniyorum simdilik zorlandigim elitelerde CoA ve Eq patlatiyodum baslar baslamaz ve sikinti olmuyodu. skillerim asagidaki gibi barbar skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Aluriel'in bana verdiği tavsiyelere göre resistin biraz fazla olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 @Aluriel ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 40k hp 850 civarı phys ve all res 6.5k armor 45k dps %3 life steal 600 loh critlerde %35 chance %300 damage olması lazım ben hala farm yapamıyorum act3 te :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Ne problem çıkarıyorki ? Dps var resisting var damage ve hp loh/ls var specinmi çakma nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Benim barbın gearı satıkdan sonra kalan halini söyleyeyim 39k hp 50k dps 720 physical 600 diğerleri 100 loh 3% ls 500 regen face roll act 3 molten+plague/shield harici çok zorlanıyorsanız alın resistli helm of command 1-2 mile 30-35k dps ile bile face roll yaparsınız ortalama bi sacret shield ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 seti yeni dizdim, 1 haftadır tatildeyim ahyi güzel kullandım gelen parayıda eşyalara yatırdık bakalım yarın istanbula dönüyorum yine farm yapamazsam tek tek gearı statları falan koyarım buraya bir elden geçiririz ama yine yapabileceğimi sanmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Liebe said: 40k hp 850 civarı phys ve all res 6.5k armor 45k dps %3 life steal 600 loh critlerde %35 chance %300 damage olması lazım ben hala farm yapamıyorum act3 te :'( bu build ile alakalı olsa gerek. statlar yeterli çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hadibea said: Aluriel wc buffiyla 1000 all resist, 6k armor, 40k hp, 20k damage var act 2-3 icin bu dps yetersiz dimi? Dual wield kullaniyorum simdilik zorlandigim elitelerde CoA ve Eq patlatiyodum baslar baslamaz ve sikinti olmuyodu. skillerim asagidaki gibi barbar skill build biraz garip geldi bana. ancients falan bariz gereksiz skill. cleave iyi bi 2 handle fena olmuyor aslında ama dualwield denemedim hiç. eq kullanacaksan madem wotb ile beraber kullan ama yine aynı şekilde sağlam bi 2 hand ile asıl olayı o buildin. stomp yerine de leap yada charge öneririm. revenge rune de provocation ile değiştir bence. dps de weapon master passive alırsan biraz daha artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 act 3 farmlayabilmek için kaç dps lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 40k iyi gibi şuan bende, battle rage primary skill buffı falan derken idare eder bir farm hızındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 40 crit chance ve 700 resist yeter mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 yeter benimde crit 40 resistler 600-700, tremorlar macholar falan çok fena vuruyor onlara özel muamele gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Tremorlara/şişkolara leap kalabalık içindelerse de ip kullanıcaksın zaten gurup içinde geldilermi onları frenzyle bayıltıp yancılarıda revenge ile temizliyorum ben misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Liebe said: 40k hp 850 civarı phys ve all res 6.5k armor 45k dps %3 life steal 600 loh critlerde %35 chance %300 damage olması lazım ben hala farm yapamıyorum act3 te :'( skill leri yanlış şekilde kullanıorsun başka açıklaması yok http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WiVXRP!ZYc!aacaZZ bole yap bıda dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bence böyle denesin http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WRkVPX!ZYc!abccba he warcry olmadan yetiyorsa resistler ve armor yerine battle rage alabilir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bence sidearma gerek yok revenç varken maniac zaten revenci de bufflucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 leap yerine battle rage vardı, berserker pasifi yerinede %25 armor vardı onlarıda değiştirip hemen bir act3 deneyeyim bakayım neler olucak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 abi ilk çıkan pack elite blood clan impaler, horde+nightmarish+desecrator+mortar , 5 kere denedim kesmeyi wotb bittikten sonra bir kere milim canı kaldı ama şerefsiz çok kaçıyo horde tık tık indiriyo.çok mu sağlam packe denk geldim nedir üzdüler yine :( son deneme ; berserk açıcak kadar fury dolmadan öldüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Regalya said: bence sidearma gerek yok revenç varken maniac zaten revenci de bufflucak maniac sadece frenzy damage ini arttırmıyor mu ? yoksa genel damage ı mı arttırıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 bütün damageleri arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fear atan elit en zorlandıgım pack zaten açık alan degılse cok sıkıntı act3 elitleri verdiğim build ile kesmem sole oluyor berserk acıyorum bersek bıtıyor elıtler öluyor tabı crıt sans ve crit dmgınde buyuk payı var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 farklı bişeyler denemek isteyenler için weapon throw build. belt ayarlayabilirsem deniycem bakalım yarın falan http://www.youtube.com/watch?v=loJVjk4k-nQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clabnick Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 merhaba arkadaşlar.. +6 gloVes yapıyorum istiyen olursa eklesin ..yapım sırasında twitch acılıcak.. 1 ADET GLOVES YAPIMI İÇİN 28 ADET İNFERNO ESsenCE 5 ADET İNFERNO TEAR 8 ADET SECRETS 100 K arkadaşlar elimde hazır yapılmıs +6 özelikli glovesler (eldiven) var .. ekleyin linklim begendiğinizi alırsınız.. fiyatınıda siz belirleyin..:) link http://www.justin.tv/havadakarada_ havadakarada#2489 tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Tamam dur sakin ol anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar