Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

valla hangi build olursa olsun gear da önemli

para yoksa gear da yok, gear yoksa build farketmiyor butcher runda bile molten-jailer-mortar vs den topuklar kalçaya değerek kaçıyorum...

onun yerine yarısı kadar sürede hell-diablo yapmak daha fazla para getiriyor, ha getirdiği para ne kadar? en fazla 50-60k, adam gibi bi item çıkarsa bikaç yüz k'ya satıyorum artık şansa...

çoktan baydım bırakacam da oynayacak daha iyi oyunum yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

Yav bu kadar mı bayık bi oyun ya d3? D3 için ps3ten vazgeçip desktop toplamaya calisiorm ama bırakan bırakana yada bayan bayana oyundan

benzer özellikte bilgisayarım var,ilk başlarda 800x600'de takılırken birçok oyunu sildim game boosterdi felan derken son çözünürlükte akıcı oynuyorum şuan mümkünse işlemci daha iyi olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyin gear ile alakalı olması gerçekten çok sıkıcı bir durum, biraz skill check gerektiren combatlar zorluklar olsa çok daha akıcı olurdu, ama hep gear check hep gear check ne anladım ki, zaten infernoya başladık sudan çıkmış balık gibi... neyse act1 zaten bitti act2 de bitti ama anlamı yok yani
Sosyal ağlarda paylaş

Mümkün değil abi çünkü laptop bu, sıkıntıdan sacred ın ilk oyunun indirdim onda biraz kasmalar falan oldu,bir format atıp denemek lazım aslında diabloyu ya madem calistirir en azından 1200 lira bosu bosuna bayilmamis olurum cünkü pc de oynadığım oynucağım 2 oyun var/olucak wow ve d3 ki wow nerdeyse max ta rahat oynuodum
Sosyal ağlarda paylaş

Benim barbarın üzerinde 60all resist helm of command, %27 block stormshield, %19 melee reduction string of ears var ve act 3'ü hala daha keyif alarak oynayamıyorum. Cins cins affixler geliyor sürekli.
build bu
ignore pain yerine leap alıyorum bazen, berserker yerine de superstion.

Bezdim ve gittim dh rerolladım, 500k'ya aldım bişeyler ah'den, ss olmadan 35k dps oldu, ve tyrael reis ile siegebreaker farmlıyorum.

Yok, ben ne olursa olsun barbardan başka bişey oynamam diyen varsa, ya 100 saat act 2 farm yapıp, düşenleri satıp ah'den bişeyler alacak (bkz: ben) , ya da ah'de ucuza item düşürüp, pahalıya satma yoluna gidecek. Ve evet ah'ye bu denli bağımlıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

Reverdy said:

leap iron impact olayı yapması biraz zor geliyor stompla rahatça toplayıp chargeyle dağıtabilirsin , tabi dar alanlarda dediğin çok daha iyi tough as nails ile inanılmaz armor oluyor,resist runeli warcryda oldukça iyi ama genel olarak vitality stackleme taraftarı olduğum için %10 can çok daha işime yarıyor dediğinde olur tabi küçük değişiklikler yapılabilir.ama wotb yerine ignore pain denemedim bir ara bakmam lazım oldukça mantıklı geldi.

resist lazim degil sanirim sana o yüzden farklı shout kullaniyoruz.

leap + iron impact == her 10 saniyenin 4 saniyesini 27k armorla gezmek demek. stomp stundan cok cok daha iyi, ileride anlarsin sen de.

wotb burst dmg lazim oldugunda cok cok iyi ama cd uzun baya.

ignore pain + iron hide 7 sn, 30 sn cd, leap ile sırayla kullanırsan baya bi uzun süren oluyor.

biraz daha degistirdim ben buildi ve oyun stilini, 937 loh bi silah bulunca bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh guest pass aldim seveseve gg.com dan 5 liraya dh ile kestim şimdi skeleton kingi lol zevkliymiş dh ya.
oyun highda kasmıyor gibi birşey ama lowa alirsam akıyor 0 sorun.
çok iyi oldu yaav bu makineye bi format atsam performans biraz artar highta oynarım gibi..

make way for the noob d3 player bros
Sosyal ağlarda paylaş

Barbarı bıraktım ama...
Az önce server bakıma alınmadan hemmmmen önce bid wars'ta benden başka bid veren en az 2 kişi daha varken %5 life veren bir justice lantern'i 3.6mye almanın verdiği mutluluk...

Paha biçilemez :D

(Pony'de düşen Natalya'yı ve monk 1hand'ini satarsam maliyeti kurtarırım heralde :)
Sosyal ağlarda paylaş

Efective health denen zımbırtıyı iyi kavramak lazım.Dün bu linki bulduğumdan bu yana oyunda o kadar çok rahatladım ki.Ben bütün seti 60 üstü resistli ama 200 armor civarı parçalarla toplamışım.Bildiğin rezalet bir haldeymiş benim adam.Hemen armor takviyesi yapıp 8kya çektim armoru.Resistler ortalama 380 civarı ve damage reduction %75.Damage reduction arttıkça effective health artıyor.Bu effective health damage reduction arasında exponansiyel bi curve var.Efective health ve armor arasında doğrusal bir ilişki.Bi yerde armorun etkisi damage reduction için sabitleniyormuş gibi görünsede effective health alıp başını gidiyor.

20k ve üzeri armor her zaman survive eder gibi duruyor.9k armor normal seviyede oyuna çıplak başlayan adamla aynı durum gibi.

Infernoda adamlar oyunun bütün seyrini değiştirip elemental resist ve armorun önemini koymuşlar.Hellin sonuna kadar armora ve resiste bakmadan sadece vitality ve str kasarak gelinebiliyor.Yeni yeni helle gelenlere için bir önerim resist veren itemler düştüğünde bunları satmayıp kullanmaya başlayın.Sırf armor kullanmak adına kaybedeceğiniz vitality pointler size effective health olarak geri dönecek ve bu sayede Inferno act 1deki o zombilerden tek yiyip oyun zevkiniz kaybolmayacak.Zamanla act1-son act2-3 farmından çıkacak itemler ve paralarla item builde vitality ekleyip ultimate survive doğru yol alınabilir.

Dün gece act1 de solo oynarken 2 über elite packi hiç zorlanmadan aynı anda kesebildim.2 saat boyunca 5 valor stackla gezdim ama 1 tane işe yarar(ne ahta satılabilir nede kullanılabilir) item düşüremedim.2 saatin sonunda 200k para ve item bazında bir hiçle oyunu kapattım ama o gelen 200k yı hemen armora yatırarak act2 için ilk yatırımlarımı yapmaya başladım.Bu şekilde zorlayarak düzenli devam edebilirsem 3-4 gün içinde act4 doğru yolumu alırım.Şu halimle act2 ye çıktığımda biraz daha uzun dayanabiliyorum ama hala act2 de farm yapmak hayal.15k armoru görmeden act2 ye geçmemeyi düşünüyorum.

Şu anki statlar :

Block chance : %18
Dodge chance : %19
All resistance passive-wc: ~380-600
Str: 1472
Dex: 471
İnt: 473
Vit: 552

Armor passive-wc:8200-9500
Damage : 17200
Hp:22000

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bXkVRP!SbV!aaccYZ

http://blackrabbit2999.blogspot.com/2012/06/diablo-3-effective-hp-armor-resistance.html
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...