Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Evet evet. Bi tarafa shield uçuyor, diğer tarafa yanan barbarımın cesedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 double tornado http://www.youtube.com/watch?v=2llurvCIkko http://www.youtube.com/watch?v=siUWVyfLF1Q gear kötü olamsina ragmen güzel taktik bulmus eleman battle rage + into the fray ve yüksek crit sansi sayesinde hem rage bitmiyor hem de wotb + thrive on chaos sayesinde wrath baya uzun sürüyor. sprint + run like wind ile tornodalor sürekli vuruyor herkese. ww + blood funnel ve 1k loh sayesinde de heal problemi kalmamis. bi de iyi gear olsa asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 verildi 2 gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 2H barb inf act3 farm http://www.youtube.com/watch?v=h4VBcpy2-8A&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 2h / 1150 dps çıktı birde.. şuan vendor'um dolu. boşalınca satarım acele isteyin kaçırmayın gene tongue sticking out smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bombilo said: verildi 2 gün önce nerde verildi ya? izledin mi videoyu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?85,6233694,6312869#msg-6312869 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o eski videosu ayni adamin. 3 pack ayni anda kesiyor bu verdigim videoda act2 de ve geari kötü bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 adam invul minion'a worst dedi. aboooo bırak lan o gearı. invul moblarda revenge ve charge dreadnought çalışıyor. nasıl worst olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 invullara calismiyor revenge ve dreadnaught heal yanlis hatırlamiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çalışıyor abi çalışmaz olur mu. shielere çalışmıyor. invul mob olduğu zaman ben dalıyorum ortalarına tank halimle güle oynaya. tabi molten, desecration falan yoksa. öbür türlü sıkışmamak için kite ediyorsun illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 calismiyor abi invul olunca heallemiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 invul olanlara çalışıyor revenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ediyor abi nasıl etmiyor. ben biliyorum 10k heal olduğumu 3-4 tanesi etrafımda varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 yok eminim calismadigina. o kadar insan bosa agliyor olamaz zaten invul minionlu elitler op diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Çalışıyor şimdi denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Çalışıyor invullara hatta shieldingede çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Şimdi onu da denedim shieldingde çalışmıyor invulda çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 evt shield'e kesinlikle çalışmıyor. invul'a kesin çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Dogru çalışmıyomuş nedense aklımda çalısıo gibi kalmış shielda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 adam iyi açıklamış http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5642264212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Patch gelene kadar ben Melee'yi bırakmaya karar verdim. Hatun DH'yi 55 yaptı. Bende bir Doktor açar takılırım. Weapon Throwla tamam mutlu mesut oynuyorum da cidden sıkmaya başladı. Skilleri değiştirip değiştirip oynamak güzel oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reverdy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WVSYkP!Vbc!accZbZ inferno solo build : tek eksiği aoe ama single targette çok kullanışlı geldi. frenzy as bonusu sayesinde sık sık side arm proclayıp aoe eksiğimizi kapatabilir o yüzden side arm aldım. furious charge olayı şöyle ground stopmla topluyoruz sonra açılıp charge atıyoruz 5 mob olsa kafadan %40 can doluyor. warcry invigorate ile aldım çünkü yüzdeli can dolduruyoruz hep, o yüzden %10 daha fazla can çok işimize yarıyacak pasiflerdende nerves of steel aldığımız için armorumuzda artıcak. fury spender yok ? diyenlere şöyle diyim onun yerine berserker rage aldık yani hem damage hep defans açısından oldukça iyi bir skill build dediğim gibi aoesi eksik onuda azda olsa side arm yardımı ile kapatabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 su ana kadar kullandigim buildin baya benzeri stomp yerine leap + iron impact var bende. warcry da resist bonusla bariz daha iyi. 600 all resisti 900 yapiyor. duruma göre bazen wotb yerine ignore pain + iron hide yada battle rage yada threatening shout kullaniyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reverdy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Aluriel said: su ana kadar kullandigim buildin baya benzeri stomp yerine leap + iron impact var bende. warcry da resist bonusla bariz daha iyi. 600 all resisti 900 yapiyor. duruma göre bazen wotb yerine ignore pain + iron hide yada battle rage yada threatening shout kullaniyordum ben leap iron impact olayı yapması biraz zor geliyor stompla rahatça toplayıp chargeyle dağıtabilirsin , tabi dar alanlarda dediğin çok daha iyi tough as nails ile inanılmaz armor oluyor,resist runeli warcryda oldukça iyi ama genel olarak vitality stackleme taraftarı olduğum için %10 can çok daha işime yarıyor dediğinde olur tabi küçük değişiklikler yapılabilir.ama wotb yerine ignore pain denemedim bir ara bakmam lazım oldukça mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar