applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Popeye said: http://www.youtube.com/watch?v=ci1pRxzYwDs adamin gear fazla iyi o ayri ama uygulamada WWnin ise yaramasi super olmus. oha boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 mani said: block değerin kaç ? block çok çok önemli. 40% üzerine çıkarmak lazım act3 ve üzeri için. ayrıca 20% melee damage reduction legendary belt şart resmen. ya şu dediklerin için 50 m lazım,belki daha fazla.1100 resist 11k armor %50 block dmg reductionlar vs derken 'babamın kredi kartı' lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 applev0dka said: Popeye said: http://www.youtube.com/watch?v=ci1pRxzYwDs adamin gear fazla iyi o ayri ama uygulamada WWnin ise yaramasi super olmus. oha boşaldım müthiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 biraz once denedim bunu baya guzel gidiyorsun ama ilk molten veya jailer champ grubu butun duzeni bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abicim hani resident evilda vardı ya bi tuzağa yakalanıyolar da önce üstünden sonra altından geçiyolar, en son örgü gibi gelince dilim dilim kesiliyolar ya lazervari bi hedeye... işte bi tür mob var yere 360 derece dönen bi zıkkım açıyo işte o beni aynen filmdeki gibi ikiye bölüyo, başkaca da derdim yok oyunda :p o çıkmasın da ne çıkarsa çıksın sorun değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 arcane enchanted diyorsun ... Horde minion un arcane enchantlısı ile dar koridorda 7-8 (sanırım sayamadım cok vardı) tane o zımbırtıdan aynı anda gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 jailer arcane waller desecration veya fire chain. direk GG berserk yoksa. berserk olsa bile illa kite edeceğin için bi süre sonra GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aslinda waller cok guzel oluyor fire chain ve moltenlarda salaklar kendi onlerini kapatiyor duvarin arkasindan saydiriyorsun rahat rahat. ahah bu arada sprint-(run like the wind) ve battle rage-(into the fray) sanirim en eglenceli combo. sinirsiz ragele kosturup duruyorsun etrafa damage vererek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 elimde şuan şu shield var : stormshield için gold kasmaya değer mi? onun yerine justice lantern için mi uğraşsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 shield cok iyi bence hic ugrasma storm icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bence de gayet iyi. strli ayni statli stormshield cok pahali zaten. lantern daha iyi secim olur kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 %29 block ve block amount çook iyi. AR'de iyi. Sakın Stormshield için kastırma yazık günah o kadar paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 applev0dka said: Popeye said: http://www.youtube.com/watch?v=ci1pRxzYwDs adamin gear fazla iyi o ayri ama uygulamada WWnin ise yaramasi super olmus. oha boşaldım Tamamen item seçimi ile ilgili. Act 2'deyim. Tek başıma takılırken gaayet mutlu mesut ilerliyorum. WW üzerine bir build kullanıyorum. (Bi tane de ayrı weapon throw üzerine kurulu buildim var. Gearım 2sine de izin veriyor. Tanklık yapcak başka birini bulursam range dps takılıyom:) http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#hWYVkP!Yeb!bcZccZ Önemli olan nasıl itemları seçtiğiniz. Şu anda benim charda33k hp %41 crit chance +%146 crit dmg var. Tek başımayken patara kütere girişiyorum. Shielding olmamak şartıyla eliteler 15 snye içinde kesiliyor. Videoyu yapan kişi battlerage-Into fray açarak Berserkin süreyi köklemiş. Critlerin 15 Rage vermesini sağlamış. Eğer Stomp kullanmayıp onu tercih etsem aynı şeyi bende yapabiliyorum. Demek istediğim alacağınız itemın iyi olup olmaması değil, doğru olup olmaması önemli olan. İyi olup bana uymadığı için pas geçmek zorunda kaldığım çok eşya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bu oyun gear oyunu gear varken çoğu setup iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 52k hp 800-900 all resists (buffed) 10k def (with enchantress) block chance 46% melee damage reduction 22% adamin statlari build farketmez pek act2 de bu statlarla zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 malesef o kadar masrafa girdik hala infernonun basındayız bir halt iyemiyoruz,bakalım gene altın topluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Aluriel said: 52k hp 800-900 all resists (buffed) 10k def (with enchantress) block chance 46% melee damage reduction 22% adamin statlari build farketmez pek act2 de bu statlarla zaten adam iyi bile oynamıyo bence nasıl yapmış abi o kadar itemı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 chest kovala, düsenleri sat / kullan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 27k hp, 25k dps(60k Berserkli) weapon throw modda +146mf ile dolaşıyorum. Çok mutluyum. +attack speed, +str, +mf veren uniq pants var ya ondan aldım mıydı benden daha da mutlusu olmucak valla. Para lazım ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 weapon throw icin nasıl bir build kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#dfYkQP!ZYf!ZZacZZ Skiller bunlar ancak WT-Ricochet ve pasif no escape haricindeki skillerle rahatlıkla değişikliğe gidebilirsin. Önemli olan itemlar. %43 crit chance (overpower ile %53, WotB eklenince %63) sağlayacak crit itemı ve WT'nin fury cost'unu 10'dan 6'ya indirecek bir kemer mecburi. Güzel tarafı gerek olduğu zaman ufak tefek değişikliklerle yukardaki video gibi WW barbar oynama şansı da sunuyor.(Benim Berserk o kadar sürmüyor ama:) Dün gece şans eseri gördüğüm Double Tornado seklinde oynama imkanı da sunuyor. Allahtan daha level 50'yken gayet crit eşyalarını toplamaya başlamıştım:) Double Tornado için link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-oUwu46qrJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Aceace said: 27k hp, 25k dps(60k Berserkli) weapon throw modda +146mf ile dolaşıyorum. Çok mutluyum. +attack speed, +str, +mf veren uniq pants var ya ondan aldım mıydı benden daha da mutlusu olmucak valla. Para lazım ama hala. inferno act 1 desin sanırım act2 de mutlu olma ihtimalin yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 grelynx said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?85,6233694,6313027#msg-6313027 Aceace said: 27k hp, 25k dps(60k Berserkli) weapon throw modda +146mf ile dolaşıyorum. Çok mutluyum. +attack speed, +str, +mf veren uniq pants var ya ondan aldım mıydı benden daha da mutlusu olmucak valla. Para lazım ama hala. inferno act 1 desin sanırım act2 de mutlu olma ihtimalin yok :) Yoo. Act 3'e geçtim ama dpsim yetmiyor malesef. Vuran muran olmadıgından mutlu mesut ilerliyom valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 lol 27k hp ile act2, oda guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 soul ripper veya quill veya herhangi bi range mob olduğunda ne yapıyorsun abi ? life on hit falan mı kastın ? Çünkü act3 de soul ripperlar bilet direk. dil atıp yanına gelmeleri, bvurdukları anormal damagelar, hızları. tek basına 4 tanesini koy ağlatıyor bırak champion olup olmamasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar