NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 hala hayattalar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tam boş adamlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 sanırsam ki yakın bir zaman içinde okan bayülgene bağlanacaklar. "size memleketten geviş getirdim" kısmına bağırdım lan dsfkgjskdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 - why not? - not yet. - why not? - not yet. - iyi de why not? - not yet. tımarhane gibi adamlar valla. soru soranlar da ayrı abesle iştigal. -konulu filminiz var mı? -konusuz filminiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 15 saat 31 dakika kalmış.. kafa göz gitmiş dağıtmaya başlamışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ahahaha dedelere selamda soylediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bence kıracaklar rekoru... Banttan yayın var şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 gece uyudular mı yoksa dün gece den daha zindeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Xenocide said: herkes entelejansya mensubu olduğu için, sofistike esprilerle güldürürken düşündürmesi gerekiyor yoksa olmaz. iyide kotuyte kotu demek gerek yoksa insanlar iyi bişi zannediyo kotuler gayet iyi olana iyi diyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 iyi de adamlar zaten kötü espri yapmak için uğraşıyor kötü ya da iyi diye bir şey yok ki beğenirsin ya da beğenmezsin http://img38.imageshack.us/img38/2035/10320300.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 BonePART said: Xenocide said: herkes entelejansya mensubu olduğu için, sofistike esprilerle güldürürken düşündürmesi gerekiyor yoksa olmaz. iyide kotuyte kotu demek gerek yoksa insanlar iyi bişi zannediyo kotuler gayet iyi olana iyi diyoruz zaten Yok be abi, adamların tarzı acaip boş saçma sapan geyik yapmak zaten. Biri hani bişey söyler ya böyle inanılmaz salakça, anlamsız, normalde komik bile değil ama boş bulunup lafın saçmalığına gülmeye başlarsın... O kafadalar direkt. Cem Yılmaz, Ata Demirer, Ferhan Şensoy vs. tarzı beklememek lazım. Bi keresinde... Acaip sıcak bi yaz gününde bunların tvdeki programında jenerik geçti falan... Karanlık ekran. Fade-in ile görüntü geldi sahne aynen şöyle: en arkada metal memur masasının başında oturan Cenk, masanın önünde sağda Erdem, herşeyin önünde, ekranın yarısından fazlasını kaplayan fırıl fırıl çalışan fan. 10 saniye falan bişey söylemediler. Yarıldım orda direkt. sadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Nasıl bir makyaj basıyorlarsa adamlara hâlâ ilk saatteki gibi gözüküyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 duj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hahahah çok komikler ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 çok iyi lan hep dinlerim izlerim bunları. doyamazdım bittiğinde. resmen bitmeyen program yaptılar beni düşünüp çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ikidir ödül alıyorum meğer tek ödül veriyorlarmış iptal oldu biri.Umarım verirler ödülü.(hediyenin ne olduğunu da bilmiyorum gerçi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 BonePART said: abi komik değiller ilkokul seviyesinde espri yapınca komik olma modası vardı bi ara hala devam ediyolar bonpeart. hating since beginnig. adamı paticikte 10 yıldır görüyorum, yazı yazmayla ilgili yazılımı iyi entegre edilmemiş bir bot gibi adeta. her şeyden otomatikman nefret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 paparnoz said: ikidir ödül alıyorum meğer tek ödül veriyorlarmış iptal oldu biri.Umarım verirler ödülü.(hediyenin ne olduğunu da bilmiyorum gerçi) 3ü1arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 erdem kendi kendine kopmasa daha iyi olacak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 olm bu adamlar nasıll bu kadar çok konuşabiliyor lan nası bi çene yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi istimlak çok iyidi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 1 saat 45 dakka kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 aralıklarla izliyorum da, gayet eğlenceli geçti bence genel olarak. iki gün küsür saattir ayılar gibi muhabbet ediyo adamlar onu düşününce baya iyi. direk normal kısa programları havasında geçiyo, bi tek işte yüzler gözler falan şiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 adamlar radyocu zaten böyle daha çok arka plan ses olarak düşünmek gerek bilindik komedyenler yerine. sondan 2. saatteki avcılık mevzusu baya iyiydi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 mecaz-ı mürsel, ironi ve hazırcevaplığa, witty'ye değer verilen bi ülkede olsaydık, bu adamların çoktan heykeli dikilirdi. ricky gervais - stephen merchant - karl pilkington'dan hiç bir eksikleri yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar