senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 10 dakika dayanabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Ben de yaklaşık 6 seferdir açıp 1 dakka dinleyip kapatıyorum. komik bir yerde denk geleceğim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 dün gece baya takıldım. korku ormanı kısmı yardı geçti. entel marjinal olma adına kendilerine bok atamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cenkerdem paticik gibi aga. tarzına ayak uyduramayan tutunamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 dünyanın en kotu komedyenleri felan kesinlikle komik değiller neyini izliyo insanlar anlamıs deilim okan bayulgenden beterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bi üst mesajım işte. komedyen demek yanlış olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 niye be bazen komik oluyorlar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi komik değiller ilkokul seviyesinde espri yapınca komik olma modası vardı bi ara hala devam ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 52 saat cem yilmaz olsalar gulduremezler zaten. bos muhabbetler iste. kopek muhabbeti guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cenkerdemi sevmeyen gitsin daasaa nin espirilerine gülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 adamlar komedyen degil ki zaten. komedyen ciksin guldursun kafasinda izlersen mal mal ne diyo bunlar ya diye bakarsin. kendi aralarinda muhabbet ediyolar. sen de o kafadaysan komik oluyo. gerci liseden beri de dinlemedim ama o zaman oyleydi en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Xenocide said: cenkerdem paticik gibi aga. tarzına ayak uyduramayan tutunamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 hala devam ediyormu ne oldu kırdılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 26 saat kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 BonePART said: abi komik değiller ilkokul seviyesinde espri yapınca komik olma modası vardı bi ara hala devam ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cenk erdem le eğlenmemek de nesi abi? ne kadar kasıntısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 komik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 deve yapıyor şu an videoyu ileri almak için time bar olsa şu an ileri alıyo olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 BonePART said: abi komik değiller ilkokul seviyesinde espri yapınca komik olma modası vardı bi ara hala devam ediyolar cem yılmaz stand-up'ı beklemiyceksin zaten, geyik muhabbeti yapıyorlar. babacum ile dasaayı gözlerini bağlayarak yanyana oturttuğunda çıkan muhabbetin alternatifi gibi düşün. ayakta bile durdukları yok. ha bi de nescafe virali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 BonePART said: abi komik değiller ilkokul seviyesinde espri yapınca komik olma modası vardı bi ara hala devam ediyolar pardon ama ilkokul seviyesi esprisiyle alakası yok. hani eleştrin de az da destekli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 konuşmak kadar yoran bir şey yok beni 10 dakika muhabbet etsem ertesi gün yataklara düşüyorum dilim damağım kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 evet anaokulundan beterler ende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Oski said: cenk erdem le eğlenmemek de nesi abi? ne kadar kasıntısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 herkes entelejansya mensubu olduğu için, sofistike esprilerle güldürürken düşündürmesi gerekiyor yoksa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Oski said: cenk erdem le eğlenmemek de nesi abi? ne kadar kasıntısınız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar